- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.361
eksiklik hissettimde
Gergin ya keşke eve çıkarmasalardı beni
Sen yokken erken doğum sancısıyla hastaneye yattım çıktım. Tedirgin tedirgin yatıyorum öylece evde
kız evde daha rahat olursun sanıyom ben, germe kendini meditasyon falan yapsanaGergin ya keşke eve çıkarmasalardı beni
Malak gibi yatıyorum. Hangi meditasyon? Hayır çünkü orada takipteydim şimdi evde anlayamıyorum hangisi sancı hangisi değilkız evde daha rahat olursun sanıyom ben, germe kendini meditasyon falan yapsana
Evet kuzum ondan haberim vardı, Allah korusun içini ferah tut bir şey olmaz inşallah zamanında gelecek senin oğlanSen yokken erken doğum sancısıyla hastaneye yattım çıktım. Tedirgin tedirgin yatıyorum öylece evde
Amin inşallah bekler yaEvet kuzum ondan haberim vardı, Allah korusun içini ferah tut bir şey olmaz inşallah zamanında gelecek senin oğlan
Son yatışları, sonrası maraton.Sag ol canim
Simdi Yatış dinleniş vakti kuzucum, ac tvyi izle, al kitabını, ac klasik müziğini, yak mumları oh sakin sakin dinlen. Hiçbir şey düşünme
Konuş bebeginle, cok merak etmesin dunyada cok farklı bsyler yok, gelince gorcek zaten, accuk sakin olsun bakalim. Yiriz onu teyzoslari olarak
Kıymeti de bilinse iyiydi.Valla maşallah sanaböyle kadını bulmuş öpüp başına koysun enişte benim de kafam attı bak şimdi yönetim istifa
Çok korkuyorum
Ben 20li haftalardan 37ye kadar hep korkuyla geçirdim. Ama şunu anladım, progestan kullanıyosan korkma. Doktor bana artık progestanı bırakabilirsin bebek gelişmiş dedi, iki gün sonra doğurdum.Çok korkuyorum
34+1. Ciğer geliştirici iğne yaptılar iki doz. Rahim kasılmasını önleyen bir sürü ilaç verdiler hem damardan hem ağızdan. Progestan fitil bunların yanında çerez gibi. Sabah akşam progestan fitil verdi. Eşim yerleştirdi güya. Yarım saat sonra laps diye yarısı peçeteye geldiBen 20li haftalardan 37ye kadar hep korkuyla geçirdim. Ama şunu anladım, progestan kullanıyosan korkma. Doktor bana artık progestanı bırakabilirsin bebek gelişmiş dedi, iki gün sonra doğurdum.
Kaç haftalıksın şimdi?
Ciğer geliştirici yapmaya ne var, bana da yaptılar çocuk erken doğcak diye korkuttular doğmadı da. İğneyi yediğimle korkudan titrediğimde kaldım.34+1. Ciğer geliştirici iğne yaptılar iki doz. Rahim kasılmasını önleyen bir sürü ilaç verdiler hem damardan hem ağızdan. Progestan fitil bunların yanında çerez gibi. Sabah akşam progestan fitil verdi. Eşim yerleştirdi güya. Yarım saat sonra laps diye yarısı peçeteye geldi
eksiklik hissettimde
az önce iğnemi yaptım çok zordu djsghghj
kanki stres karşıtı meditasyonlar var bir tane mum yak onu yapmaya çalış çok rahatlayacaksın, kendi kendini korkutuyon he kötü bişey olsa eve göndermezlerMalak gibi yatıyorum. Hangi meditasyon? Hayır çünkü orada takipteydim şimdi evde anlayamıyorum hangisi sancı hangisi değil
dombul dombul bebe olsun inşallahAy bende yaptım gazamız mübarek bebe olsun inşallah
Aselkız kaçıncı haftada doğmuştu. Bir de kaç kiloydu?Ciğer geliştirici yapmaya ne var, bana da yaptılar çocuk erken doğcak diye korkuttular doğmadı da. İğneyi yediğimle korkudan titrediğimde kaldım.
Ciğer geliştirici tedbir gibi, çocuğun erken doğacağı anlamına gelmez. Bişey olmaz o kadardan.
37+0 'da doğdu. 2950 doğdu ama ertesi gün 2400'e düştü.Aselkız kaçıncı haftada doğmuştu. Bir de kaç kiloydu?
Püü bir de erken doğdu diyip duruyordun. Kilo verme olayı zaten tüm bebeklerde oluyormuş. Çok şükür büyüdü gitti bile kızın. Maşallah. Totosunu at da bakalım. Biraz da biz kaynanalık yaparız istersen37+0 'da doğdu. 2950 doğdu ama ertesi gün 2400'e düştü.
Sonraki olayları da biliyorsunuz işte. Falan falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?