Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son yatışları, sonrası maraton.
Ah, üzümlü kekim, lütfen benim yerime de yat. N Neal

Ben 20li haftalardan 37ye kadar hep korkuyla geçirdim. Ama şunu anladım, progestan kullanıyosan korkma. Doktor bana artık progestanı bırakabilirsin bebek gelişmiş dedi, iki gün sonra doğurdum.
Kaç haftalıksın şimdi?

34+1. Ciğer geliştirici iğne yaptılar iki doz. Rahim kasılmasını önleyen bir sürü ilaç verdiler hem damardan hem ağızdan. Progestan fitil bunların yanında çerez gibi. Sabah akşam progestan fitil verdi. Eşim yerleştirdi güya. Yarım saat sonra laps diye yarısı peçeteye geldi

Ciğer geliştirici yapmaya ne var, bana da yaptılar çocuk erken doğcak diye korkuttular doğmadı da. İğneyi yediğimle korkudan titrediğimde kaldım.
Ciğer geliştirici tedbir gibi, çocuğun erken doğacağı anlamına gelmez. Bişey olmaz o kadardan.

Malak gibi yatıyorum. Hangi meditasyon? Hayır çünkü orada takipteydim şimdi evde anlayamıyorum hangisi sancı hangisi değil
kanki stres karşıtı meditasyonlar var bir tane mum yak onu yapmaya çalış çok rahatlayacaksın, kendi kendini korkutuyon he kötü bişey olsa eve göndermezler
Ay bende yaptım gazamız mübarek bebe olsun inşallah
dombul dombul bebe olsun inşallah

Aselkız kaçıncı haftada doğmuştu. Bir de kaç kiloydu?

37+0 'da doğdu. 2950 doğdu ama ertesi gün 2400'e düştü.
Sonraki olayları da biliyorsunuz işte. Falan falan.
Püü bir de erken doğdu diyip duruyordun. Kilo verme olayı zaten tüm bebeklerde oluyormuş. Çok şükür büyüdü gitti bile kızın. Maşallah. Totosunu at da bakalım. Biraz da biz kaynanalık yaparız istersen

2500'ün altını mı küvöze koyuyorlar acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…