Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
37. Hafta tam sınır ama tabi normal bir hamileliğe göre erken. Kilo veriyor ama yarim kilo doktorun söylediğine göre fazlaydı. Zaten o yüzden çok uğraştık. Pc ye geçince atarım tabi teyzoşu. 2500 geçince sıkıntı yok zaten ama artık 30. Haftayı devirdiysen korkma. Eskisi gibi değil. Çocuklar erken toparlıyor.
Şuan cadı kızım uyumak yerine kafasını kaldırdı beni izliyor. Bu çocuk uykuya düşman.

Dedikodusunu yaptığını anlamıştır kızın. Bizimki 34+1'di bugün. 37 bana doğuma hazır geliyor şu anki halimi düşününce ki sana da o zaman aynısını demiştim. Hiç de riskli bir hafta değildi. Çok şükür hepsini geride bıraktınız

Zaten doktor gelisimini tamamlamis artik dogabilir progestani birak dedi. Cocuk iki gun sonra pat diye dogdu yav. Ilacla duruyomus icerde. Zorla tutmusuz.
Seninki de riskli bi hafta değil. Tamam erken ama riskli değil. Yine de doktorlar 37ye kadar ilaçlarla durduracaktır muhtemelen.
Valla hastaneye gidip de doktor doğmak üzere demese ben sancı falan hissetmemiştim. Gelen giden diyo ki sancıyı nasil hissetmiyosun. Yav ne biliyim yok işte bilmiyorum. Hayaller kahvaltı hayatlar doğum. kafamda ne güzel plan yapmıştım eve gidip kahvaltı edicektim çay icicektim. ertesi gün kızla beraber ettik kahvaltıyı. Ahajajsdf

Hee saf saf ben de cuma kontrole gittim çünkü zaten sıradan gaz sancısıydı. Dönüşte Bim'e gidecektim sonra gelip kahvaltı yapacaktım. Çok güzel bir kahvaltı yaptım. 8-10 serum yedim herhalde. İlaçları saymıyorum. İğnelerden totom delik deşik ve şiş şiş

Sancıymış şaka gibi hala inanamıyorum. Bayağı açılma olacak kadar sancı çekmişim anlamamışım. Bana hala diyor ki "Eve git. Anlarsın illa ki"

Sen açılma olacak kadar. Benimki doğum kanalına girmiş. Doktor diyor ki, iyi ki yolda gelirken doğurmadın. Geldi gelecek o an. O denli ya. Hiç hissetmedim bi gram ağrım yoktu be. Ama doktor nst den anlamisti. Çok çok hafif bi sancı vardi ben kaale almadım. Doktor yarın gel doğum da olabilir demişti ben hiç umursamadım. Aman daha iki hafta var ne doğumu diye gittim o gün.
Suyunun gelip gelmemesine dikkat et sancıyı hissedemiyorsan. O da garanti yollardan biri.
Doktor bana bisey vermişti adını unuttum. Kâğıt parçası gibi. Suyun gelince rengi değişiyormuş. Onlardan aldın mı?

Turnusol di mi? Almadım yok. Kırtasiyeden alıyorlarmış galiba. Suyun gelirse anlarsın dedi. Kadın bana o kadar güvendi ki

Kıymeti de bilinse iyiydi.
Nişanlıyken üstüme atlıcak gibi bakan, kuytu köşe fırsat kollayan adamın bir yılda geldiği hale bak.
Sana bunu yapan hayat bize neler yapmaz
37+0 'da doğdu. 2950 doğdu ama ertesi gün 2400'e düştü.
Sonraki olayları da biliyorsunuz işte. Falan falan.
ben de 40+4 de beklesem mi 42+0 ı
acaba erken mi diyordum haftasına göre maşallah kilosu iyimiş fıstığın ama fazla vermiş
Turnusol di mi? Almadım yok. Kırtasiyeden alıyorlarmış galiba. Suyun gelirse anlarsın dedi. Kadın bana o kadar güvendi ki
Su bir anda fazlaca geliyormuş keşke açıklama zahmetinde bulunsaymış açıklık 1 2 cm olup 3 hafta sonra doğanı duydum umarım senin oğluş da zamanını bekler

Bana kimse güvenmedi. Bu manyağın teki, boşver alsın da gitsin demiş olabilirler benim için.
Kullanınca o da benim aklımı karıştırdı, yanılma payı varmış biraz. Ben doğum anında gördüm ki suyum falan gelmemiş.
Kıza birer birer kilo aldıracağım diye ben üçer üçer verdim kiloları. DusunceBulutu

Fsjagsusus bebek tedavisi goruyoruz demis benimki❤❤❤ inşallah son olur bebe olur ya amin
bizim gibi hatunlara nnormal herif yaramazdı zaten aşkoş
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kuzum şuan sen daha lohusasın... öyle çatlaktı izdi felan ne alaka kız :)
aman sanki gebelik çizginimi görüor
bence yorgunluğunu felan anlıyordur hem zaten cok erken dahja

Artık iğne yerlerim acıyor ve kızarıyor
çok normal cukom :) sonlara doğru öyle oluyor ama sonrası enfes enfes

Kadın her sene hamile kalmış. Bende her sene hamile kalamadım. Bence benimki daha büyük başarı? Hajsbsjs
ölecem sabah sabah

burdaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Ahkshddbdjnd

Hahahahahah kesin

Bal0ncuk hafta sonu lenoşa tek baktığı için giremiyo kuzu
oyy cnm cukom nasılda biliyor nasıllllllllllll
yirim yirrrrrrr

N Neal nasılsın canım
Bal0ncuk kuzucum nasılsın yavrun nasıl
Herkese merhaba kızlar
ooo balızcemm hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz
nasıl olsun teyzesi masaja devam... basıor çığlığı sabah öğle akşam
içim gidiyor ama ne yapalım sağlığı için

neoş progestan fitilden snra ben en az 1 saat kalkmıodum yinede lapssssssss die akıodu
fazlasını atıor vücut... ben 4 aya yakın kullandım o lağnet şeyi.. günlük ped takıodum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr

hadi beni güncelleyin bugün.. gün neler olacak.. nasılsınız ? durumlar ne alemde?

cukulatam muayne ne zaman
Hemsirecik cnm iğne ne oldu
N Neal cnmm nasılsın-ız ikinizde
dayler dayler enişte nasıl oldu.. sen nasılsın bebek nasıl
DusunceBulutu az daha iyimisin moral olarak kuzum
Katre_g cano sen ne yaptn cnm
Balkiz94 devam mı paniklerin
Matmazella canımmmmmmm nasılsın-ız
Paresilaaa nerdesinnnnnnnn
Nurzfr hu huuuuuu
MNbeyaz canoooooooo

Öyle tabi canım her şey onların sağlığı iyi olması için zaten biz üzerimize düşeni yapalım da

Hee en son trafik kazasından sonra doktora gittim cuma günü oğlan tekmeleyip duruyordu tabi ben hala hissetmiyorum. Bir de şimdi detaylı var 3 haftaya onun derdi düştü

İyilik sağlık bebek regl bekliyorum ay sonunda gelecek. Bu hafta da yeniden spermiyogram vericez. Siz nasılsınız? Lena daha iyi mi?

Değişik değişik sancılar girip çıkıyor ama ben anlamıyorum ki neyi önemsemeliyim neyi salmalıyım. Yattım geri uyudum hepsinde. Normalde kontrolüm yarın. Leş gibiyim kahvaltıdan sonra belki bir banyo yaparım. Sonra devam ederse giderim
Hee en son trafik kazasından sonra doktora gittim cuma günü oğlan tekmeleyip duruyordu tabi ben hala hissetmiyorum. Bir de şimdi detaylı var 3 haftaya onun derdi düştü
Geçmiş olsun kazadan haberim yoktu İyi misiniz? Sıkıntı yok değil mi?

Bilmem miiiiii
Hoşgeldin baluşum nasılsın lenoş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…