- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.381
37. Hafta tam sınır ama tabi normal bir hamileliğe göre erken. Kilo veriyor ama yarim kilo doktorun söylediğine göre fazlaydı. Zaten o yüzden çok uğraştık. Pc ye geçince atarım tabi teyzoşu. 2500 geçince sıkıntı yok zaten ama artık 30. Haftayı devirdiysen korkma. Eskisi gibi değil. Çocuklar erken toparlıyor.Püü bir de erken doğdu diyip duruyordun. Kilo verme olayı zaten tüm bebeklerde oluyormuş. Çok şükür büyüdü gitti bile kızın. Maşallah. Totosunu at da bakalım. Biraz da biz kaynanalık yaparız istersen
2500'ün altını mı küvöze koyuyorlar acaba ya
Dedikodusunu yaptığını anlamıştır kızın. Bizimki 34+1'di bugün. 37 bana doğuma hazır geliyor şu anki halimi düşününce ki sana da o zaman aynısını demiştim. Hiç de riskli bir hafta değildi. Çok şükür hepsini geride bıraktınız37. Hafta tam sınır ama tabi normal bir hamileliğe göre erken. Kilo veriyor ama yarim kilo doktorun söylediğine göre fazlaydı. Zaten o yüzden çok uğraştık. Pc ye geçince atarım tabi teyzoşu. 2500 geçince sıkıntı yok zaten ama artık 30. Haftayı devirdiysen korkma. Eskisi gibi değil. Çocuklar erken toparlıyor.
Şuan cadı kızım uyumak yerine kafasını kaldırdı beni izliyor. Bu çocuk uykuya düşman.
Zaten doktor gelisimini tamamlamis artik dogabilir progestani birak dedi. Cocuk iki gun sonra pat diye dogdu yav. Ilacla duruyomus icerde. Zorla tutmusuz.Dedikodusunu yaptığını anlamıştır kızın. Bizimki 34+1'di bugün. 37 bana doğuma hazır geliyor şu anki halimi düşününce ki sana da o zaman aynısını demiştim. Hiç de riskli bir hafta değildi. Çok şükür hepsini geride bıraktınız
Hee saf saf ben de cuma kontrole gittim çünkü zaten sıradan gaz sancısıydı. Dönüşte Bim'e gidecektim sonra gelip kahvaltı yapacaktım. Çok güzel bir kahvaltı yaptım. 8-10 serum yedim herhalde. İlaçları saymıyorum. İğnelerden totom delik deşik ve şiş şişZaten doktor gelisimini tamamlamis artik dogabilir progestani birak dedi. Cocuk iki gun sonra pat diye dogdu yav. Ilacla duruyomus icerde. Zorla tutmusuz.
Seninki de riskli bi hafta değil. Tamam erken ama riskli değil. Yine de doktorlar 37ye kadar ilaçlarla durduracaktır muhtemelen.
Valla hastaneye gidip de doktor doğmak üzere demese ben sancı falan hissetmemiştim. Gelen giden diyo ki sancıyı nasil hissetmiyosun. Yav ne biliyim yok işte bilmiyorum.Hayaller kahvaltı hayatlar doğum. kafamda ne güzel plan yapmıştım eve gidip kahvaltı edicektim çay icicektim. ertesi gün kızla beraber ettik kahvaltıyı. Ahajajsdf
Sen açılma olacak kadar. Benimki doğum kanalına girmiş. Doktor diyor ki, iyi ki yolda gelirken doğurmadın. Geldi gelecek o an. O denli ya. Hiç hissetmedim bi gram ağrım yoktu be.Hee saf saf ben de cuma kontrole gittim çünkü zaten sıradan gaz sancısıydı. Dönüşte Bim'e gidecektim sonra gelip kahvaltı yapacaktım. Çok güzel bir kahvaltı yaptım. 8-10 serum yedim herhalde. İlaçları saymıyorum. İğnelerden totom delik deşik ve şiş şiş
Sancıymış şaka gibi hala inanamıyorum. Bayağı açılma olacak kadar sancı çekmişim anlamamışım. Bana hala diyor ki "Eve git. Anlarsın illa ki"
Turnusol di mi? Almadım yok. Kırtasiyeden alıyorlarmış galiba. Suyun gelirse anlarsın dedi. Kadın bana o kadar güvendi kiSen açılma olacak kadar. Benimki doğum kanalına girmiş. Doktor diyor ki, iyi ki yolda gelirken doğurmadın. Geldi gelecek o an. O denli ya. Hiç hissetmedim bi gram ağrım yoktu be.Ama doktor nst den anlamisti. Çok çok hafif bi sancı vardi ben kaale almadım. Doktor yarın gel doğum da olabilir demişti ben hiç umursamadım. Aman daha iki hafta var ne doğumu diye gittim o gün.
Suyunun gelip gelmemesine dikkat et sancıyı hissedemiyorsan. O da garanti yollardan biri.
Doktor bana bisey vermişti adını unuttum. Kâğıt parçası gibi. Suyun gelince rengi değişiyormuş. Onlardan aldın mı?
Sana bunu yapan hayat bize neler yapmazKıymeti de bilinse iyiydi.
Nişanlıyken üstüme atlıcak gibi bakan, kuytu köşe fırsat kollayan adamın bir yılda geldiği hale bak.
ben de 40+4 de beklesem mi 42+0 ı37+0 'da doğdu. 2950 doğdu ama ertesi gün 2400'e düştü.
Sonraki olayları da biliyorsunuz işte. Falan falan.
Su bir anda fazlaca geliyormuş keşke açıklama zahmetinde bulunsaymışTurnusol di mi? Almadım yok. Kırtasiyeden alıyorlarmış galiba. Suyun gelirse anlarsın dedi. Kadın bana o kadar güvendi ki
İnşallah bekler ama fitili yine sokamadı. Cinnet geçireceğim. Yapamıyor ve o olmadan olmaz. Sinirden ağlıyorumSu bir anda fazlaca geliyormuş keşke açıklama zahmetinde bulunsaymışaçıklık 1 2 cm olup 3 hafta sonra doğanı duydum umarım senin oğluş da zamanını bekler
Bana kimse güvenmedi. Bu manyağın teki, boşver alsın da gitsin demiş olabilirler benim için.Turnusol di mi? Almadım yok. Kırtasiyeden alıyorlarmış galiba. Suyun gelirse anlarsın dedi. Kadın bana o kadar güvendi ki
Fsjagsusus bebek tedavisi goruyoruz demis benimki❤❤❤ inşallah son olur bebe olur yaamin
kuzum şuan sen daha lohusasın... öyle çatlaktı izdi felan ne alaka kız :)İlgilenmiyorsun dedim ilgileniyorum ya diyor.çocuğa da bakıyorum diyor. benimle ilgilenmiyorsun diyorum yoo diyor.hiç öpüp sarılmıyorsun bile diyorum.öpüyor sonra yine işine gücüne devam uzak durmaya devam ediyor.anlamadım gitti.bütün kilolarımı verdim çatlaklarım gebelik çizgim duruyor ondan mı soğudu ya da emzirince sadece anne olarak mı görüyor anlamıyorum.daha da konuşmak istemiyorum zaten yeterince açık konuştum.eş değil de arkadaşız sanki.
siz nasıl buzları erittiniz?Miss Bride siz de durumlar nasıl
çok normal cukom :) sonlara doğru öyle oluyor ama sonrası enfes enfesArtık iğne yerlerim acıyor ve kızarıyor
Kadın her sene hamile kalmış. Bende her sene hamile kalamadım. Bence benimki daha büyük başarı? Hajsbsjs
burdaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğBal0ncuk nerdaaaa
oyy cnm cukom nasılda biliyor nasıllllllllllll
ooo balızcemm hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz
neoş progestan fitilden snra ben en az 1 saat kalkmıodum yinede lapssssssss die akıodu34+1. Ciğer geliştirici iğne yaptılar iki doz. Rahim kasılmasını önleyen bir sürü ilaç verdiler hem damardan hem ağızdan. Progestan fitil bunların yanında çerez gibi. Sabah akşam progestan fitil verdi. Eşim yerleştirdi güya. Yarım saat sonra laps diye yarısı peçeteye geldi
Öyle tabi canım her şey onların sağlığı iyi olması için zatenbizim gibi hatunlara nnormal herif yaramazdı zaten aşkoş
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kuzum şuan sen daha lohusasın... öyle çatlaktı izdi felan ne alaka kız :)
aman sanki gebelik çizginimi görüor
bence yorgunluğunu felan anlıyordur hem zaten cok erken dahja
çok normal cukom :) sonlara doğru öyle oluyor ama sonrası enfes enfes
ölecem sabah sabah
burdaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
yirim yirrrrrrr
nasıl olsun teyzesi masaja devam... basıor çığlığı sabah öğle akşam
içim gidiyor ama ne yapalım sağlığı için
neoş progestan fitilden snra ben en az 1 saat kalkmıodum yinede lapssssssss die akıodu
fazlasını atıor vücut... ben 4 aya yakın kullandım o lağnet şeyi.. günlük ped takıodum
Hee en son trafik kazasından sonra doktora gittim cuma günü oğlan tekmeleyip duruyordugünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr
hadi beni güncelleyin bugün.. gün neler olacak.. nasılsınız ? durumlar ne alemde?
cukulatam muayne ne zaman
Hemsirecik cnm iğne ne oldu
N Neal cnmm nasılsın-ız ikinizde
dayler dayler enişte nasıl oldu.. sen nasılsın bebek nasıl
DusunceBulutu az daha iyimisin moral olarak kuzum
Katre_g cano sen ne yaptn cnm
Balkiz94 devam mı paniklerin
Matmazella canımmmmmmm nasılsın-ız
Paresilaaa nerdesinnnnnnnn
Nurzfr hu huuuuuu
MNbeyaz canoooooooo
ne kazası kız Allah korusunHee en son trafik kazasından sonra doktora gittim cuma günü oğlan tekmeleyip duruyordutabi ben hala hissetmiyorum. Bir de şimdi detaylı var 3 haftaya onun derdi düştü
İşe gelirken kaza yaptık kuzum da çok ağır değildi Allah'a şükür ama tabi ister istemez korktum doktora falan gittik bir şey yok şükürne kazası kız Allah korusun
geçmiş olsun cnm benmİşe gelirken kaza yaptık kuzum da çok ağır değildi Allah'a şükür ama tabi ister istemez korktum doktora falan gittik bir şey yok şükür
İyilik sağlık bebek regl bekliyorum ay sonunda gelecek. Bu hafta da yeniden spermiyogram vericez. Siz nasılsınız? Lena daha iyi mi?günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr
hadi beni güncelleyin bugün.. gün neler olacak.. nasılsınız ? durumlar ne alemde?
Nurzfr hu huuuuuu
MNbeyaz canoooooooo
regl gelince başlayacakmısınız hemen tatlım?İyilik sağlık bebek regl bekliyorum ay sonunda gelecek. Bu hafta da yeniden spermiyogram vericez. Siz nasılsınız? Lena daha iyi mi?
Değişik değişik sancılar girip çıkıyor ama ben anlamıyorum ki neyi önemsemeliyim neyi salmalıyım. Yattım geri uyudum hepsinde. Normalde kontrolüm yarın. Leş gibiyim kahvaltıdan sonra belki bir banyo yaparım. Sonra devam ederse giderimgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr
Nurzfr hu huuuuuu
MNbeyaz canoooooooo
Geçmiş olsun kazadan haberim yoktuHee en son trafik kazasından sonra doktora gittim cuma günü oğlan tekmeleyip duruyordutabi ben hala hissetmiyorum. Bir de şimdi detaylı var 3 haftaya onun derdi düştü
Bilmem miiiiiibizim gibi hatunlara nnormal herif yaramazdı zaten aşkoş
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kuzum şuan sen daha lohusasın... öyle çatlaktı izdi felan ne alaka kız :)
aman sanki gebelik çizginimi görüor
bence yorgunluğunu felan anlıyordur hem zaten cok erken dahja
çok normal cukom :) sonlara doğru öyle oluyor ama sonrası enfes enfes
ölecem sabah sabah
burdaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
yirim yirrrrrrr
nasıl olsun teyzesi masaja devam... basıor çığlığı sabah öğle akşam
içim gidiyor ama ne yapalım sağlığı için
neoş progestan fitilden snra ben en az 1 saat kalkmıodum yinede lapssssssss die akıodu
fazlasını atıor vücut... ben 4 aya yakın kullandım o lağnet şeyi.. günlük ped takıodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?