Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yarın inşallah baluşş

kıyamam sana... artık panik olma diyemiecem o kadar haklısınki.. ama az daha sabır kuzum
düzelce duşunu al dinlen
hatta yapabiliyorsan bol bol uyu

Bilmem miiiiii
Hoşgeldin baluşum nasılsın lenoş nasıl
hoşbuldum cukom
lena aynı ya.
sen nasılsın iğneler ne alemde

kıyamam sana... artık panik olma diyemiecem o kadar haklısınki.. ama az daha sabır kuzum
düzelce duşunu al dinlen

hoşbuldum cukom
lena aynı ya.
sen nasılsın iğneler ne alemde

Ah minik kuzu kıyamam iyi olacak annesi
Bugün son iğneleri vurucam yarın kontrol eğer istediğimiz boyutlardaysa cuma toplarız demişti bakalım umarım büyümüştür yumuş yumuşlar

Ah minik kuzu kıyamam iyi olacak annesi
Bugün son iğneleri vurucam yarın kontrol eğer istediğimiz boyutlardaysa cuma toplarız demişti bakalım umarım büyümüştür yumuş yumuşlar
büyümüştür... en önemlisin inşallah o yumoşlar güzel güzel kaliteli döllenirler

düzelce duşunu al dinlen
Hastanede o kadar uyuyamadım ki şu an sürekli uykum geliyor. Sadece o sancı zıkkımı bir de tuvalet çol bölüyor ama uyanıp geri uyuyabiliyorum Allah'tan

geçmiş olsun cnm benm
Sağol güzelim geçti gitti şükür
Yok Allah'a şükür canım bir sıkıntı yok doktora falan gittim kontrol ettirdim

Ben iyiyim bebek de iyidir herhalde diye umut ediyorum sen nasılsın canımm Lena nasıl oldu

Hastanede o kadar uyuyamadım ki şu an sürekli uykum geliyor. Sadece o sancı zıkkımı bir de tuvalet çol bölüyor ama uyanıp geri uyuyabiliyorum Allah'tan
çok şükür ki uyuyabiliyorsun valla neoş
ben senin zamanlarda üstüne yaz sıcağı 0 uyku

Ben iyiyim bebek de iyidir herhalde diye umut ediyorum sen nasılsın canımm Lena nasıl oldu
oda iyidir annesi oda iyidir
aynı bizimki ya 3 ay masaja devam kuzum

Aiiyy insallah balusum insallah sanada hiç anne olamicam hissi geliyomuydu? Ama oldun. Sanki banada hiç olamicam hissi yükleniyor bazen sonra geçiyo ama gsjshsjh
Onu ben de yaşıyorum. Psikolocik olarak tükendiğimizden o. Eminim diğer arkadaşlar da yaşamıştır. Düşünmemeye çalış öyle şeyler.

Evet canım şimdilik planımız o yönde. 28 ocak görünüyor batım regl takviminde
Hadi inşallah pozitif olsun katroşum

Aiiyy insallah balusum insallah sanada hiç anne olamicam hissi geliyomuydu? Ama oldun. Sanki banada hiç olamicam hissi yükleniyor bazen sonra geçiyo ama gsjshsjh
Bak cukom ben ne yazardm burda hatırlarmsn..
Bu topiğin en ağır vakası bendim bence..
Biz 3 milyıj sperm 0 hız hareketle başladığımı bilirim :)
Onca tedavi vs.. (şimdiki aklım olsa asla yıllarca yapmazdm, 3 ay takviye kullanır direnci yükseltir direk tüpe geçerdm)
Tutmayan çipli aşılama.. Vs.
Ama oldum :) hatta hepmdiorm ben olduysam herkes olur..
Yaşadığım hamilelik sürecide cabası.... Ah ah..

Hiç o hisse kapılma.. Bence evrene verdiğin enerji cok önemli..
Tutmayacak tutmadı gibi kelimeleri cok kullanınca.. Gerçekten tutmuo bence

Allah şifa versin küçük meleğe
Tşk ederiz teyzesi

İnşallah bekler ama fitili yine sokamadı. Cinnet geçireceğim. Yapamıyor ve o olmadan olmaz. Sinirden ağlıyorum
Son durum ne fitili koyabildiniz mi devamlı koymak mı gerekiyor
2 ay oldu benim nerem lohusa regl bile oldum bitti moral olarak daha iyiyim.bugün kadın doğuma ve çocuk doktoruna gittim.kızın kakasını verdik kemik gelişti mi diye ultrason çekildik.Birkaç saat sonra sonuç almaya gideceğiz.2 hafta süt ürünleri diyeti yapacakmışım inşallah düzeliriz 3 gün kan geldi kakadan..
Kadın doğumda kan ve idrar vermiştim onun da sonucunu alcaz bakalım..Sen nasılsın lenacım nasıl

Geçmiş olsun kuzum
Sonuçlar cıkınca bizi güncelle :)
Aynı teyzesi masaj istemio

Son durum ne fitili koyabildiniz mi devamlı koymak mı gerekiyor
Günde iki kez. Bu sefer daha rahat oldu gibi. Ağlama krizine girmedim en azından. İnşallah faydasını görürüz. Banyo yaptım, fitilin süresi dolsun duruma göre belki hastaneye gideceğiz çünkü yine gaz sancısı gibi bir sancı oluyor. Son gelen biraz şiddetli gibi geldi. Aşağıda baskı oldu gibi hissettim
Tertemiz çıkar inşallah sonuçlarınız

Geçmiş olsun kuzum
Sonuçlar cıkınca bizi güncelle :)
Aynı teyzesi masaj istemio
Yazarım.kıyamam fıstığıma düşününce içim acıyor valla.hemen iyileşse keşke.anne olmak güzel olduğu kadar zormuş insanın canından can gidiyor dik durmamız gerekiyor..işten izin almış mıydın babası yanınızda mı

İnşallah sağolasın sende böyle güçlü olmaya devam et her şey güzel olcak beklemese dahi kucağına sağlıcakla alacaksın mis gibi koklayacaksın öyle düşün.inşallah fitil işe yarar aceleci oğluşa herkesi korkuttu ufaklık.

Kuzuu, esim sadece test verdigi gun hastaydi sonra cok sukur gayet iyi. Biz de iyiyiz, uzak takiliyoz hehehehe. Lenosum nasilll??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…