- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.401
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr
hadi beni güncelleyin bugün.. gün neler olacak.. nasılsınız ? durumlar ne alemde?
cukulatam muayne ne zaman
@Hemsirecik cnm iğne ne oldu
N Neal cnmm nasılsın-ız ikinizde
dayler dayler enişte nasıl oldu.. sen nasılsın bebek nasıl
DusunceBulutu az daha iyimisin moral olarak kuzum
Katre_g cano sen ne yaptn cnm
Balkiz94 devam mı paniklerin
Matmazella canımmmmmmm nasılsın-ız
Paresilaaa nerdesinnnnnnnn
@Nurzfr hu huuuuuu
@MNbeyaz canoooooooo
kıyamam sana... artık panik olma diyemiecem o kadar haklısınki.. ama az daha sabır kuzumDeğişik değişik sancılar girip çıkıyor ama ben anlamıyorum ki neyi önemsemeliyim neyi salmalıyım. Yattım geri uyudum hepsinde. Normalde kontrolüm yarın. Leş gibiyim kahvaltıdan sonra belki bir banyo yaparım. Sonra devam ederse giderim
Geçmiş olsun kazadan haberim yoktuİyi misiniz? Sıkıntı yok değil mi?
hoşbuldum cukomBilmem miiiiii
Hoşgeldin baluşum nasılsın lenoş nasıl
kıyamam sana... artık panik olma diyemiecem o kadar haklısınki.. ama az daha sabır kuzum
düzelce duşunu al dinlen
hatta yapabiliyorsan bol bol uyu
hoşbuldum cukom
lena aynı ya.
sen nasılsın iğneler ne alemde
büyümüştür... en önemlisin inşallah o yumoşlar güzel güzel kaliteli döllenirlerAh minik kuzu kıyamam iyi olacak annesi
Bugün son iğneleri vurucam yarın kontrol eğer istediğimiz boyutlardaysa cuma toplarız demişti bakalım umarım büyümüştür yumuş yumuşlar
Hastanede o kadar uyuyamadım ki şu an sürekli uykum geliyor. Sadece o sancı zıkkımı bir de tuvalet çol bölüyor ama uyanıp geri uyuyabiliyorum Allah'tankıyamam sana... artık panik olma diyemiecem o kadar haklısınki.. ama az daha sabır kuzum
düzelce duşunu al dinlen
hatta yapabiliyorsan bol bol uyu
Sağol güzelim geçti gitti şükürgeçmiş olsun cnm benm
Yok Allah'a şükür canım bir sıkıntı yok doktora falan gittim kontrol ettirdimDeğişik değişik sancılar girip çıkıyor ama ben anlamıyorum ki neyi önemsemeliyim neyi salmalıyım. Yattım geri uyudum hepsinde. Normalde kontrolüm yarın. Leş gibiyim kahvaltıdan sonra belki bir banyo yaparım. Sonra devam ederse giderim
Geçmiş olsun kazadan haberim yoktuİyi misiniz? Sıkıntı yok değil mi?
Ben iyiyim bebek de iyidir herhalde diye umut ediyorumgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr
hadi beni güncelleyin bugün.. gün neler olacak.. nasılsınız ? durumlar ne alemde?
@Nurzfr hu huuuuuu
@MNbeyaz canoooooooo
çok şükür ki uyuyabiliyorsun valla neoşHastanede o kadar uyuyamadım ki şu an sürekli uykum geliyor. Sadece o sancı zıkkımı bir de tuvalet çol bölüyor ama uyanıp geri uyuyabiliyorum Allah'tan
oda iyidir annesi oda iyidirBen iyiyim bebek de iyidir herhalde diye umut ediyorumsen nasılsın canımm Lena nasıl oldu
Evet canım şimdilik planımız o yönde. 28 ocak görünüyor batım regl takviminderegl gelince başlayacakmısınız hemen tatlım?
büyümüştür... en önemlisin inşallah o yumoşlar güzel güzel kaliteli döllenirler
Allah şifa versin küçük meleğeçok şükür ki uyuyabiliyorsun valla neoş
ben senin zamanlarda üstüne yaz sıcağı 0 uyku
oda iyidir annesi oda iyidir
aynı bizimki ya 3 ay masaja devam kuzum
Onu ben de yaşıyorum. Psikolocik olarak tükendiğimizden o. Eminim diğer arkadaşlar da yaşamıştır. Düşünmemeye çalış öyle şeyler.Aiiyy insallah balusum insallah sanada hiç anne olamicam hissi geliyomuydu? Ama oldun. Sanki banada hiç olamicam hissi yükleniyor bazen sonra geçiyo ama gsjshsjh
Hadi inşallah pozitif olsun katroşumEvet canım şimdilik planımız o yönde. 28 ocak görünüyor batım regl takviminde
Bak cukom ben ne yazardm burda hatırlarmsn..Aiiyy insallah balusum insallah sanada hiç anne olamicam hissi geliyomuydu? Ama oldun. Sanki banada hiç olamicam hissi yükleniyor bazen sonra geçiyo ama gsjshsjh
Tşk ederiz teyzesiAllah şifa versin küçük meleğe
Son durum ne fitili koyabildiniz mi devamlı koymak mı gerekiyorİnşallah bekler ama fitili yine sokamadı. Cinnet geçireceğim. Yapamıyor ve o olmadan olmaz. Sinirden ağlıyorum
2 ay oldu benim nerem lohusa regl bile oldum bittigünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr
@Nurzfr hu huuuuuu
@MNbeyaz canoooooooo
Geçmiş olsun kuzumSon durum ne fitili koyabildiniz mi devamlı koymak mı gerekiyor
2 ay oldu benim nerem lohusa regl bile oldum bittimoral olarak daha iyiyim.bugün kadın doğuma ve çocuk doktoruna gittim.kızın kakasını verdik kemik gelişti mi diye ultrason çekildik.Birkaç saat sonra sonuç almaya gideceğiz.2 hafta süt ürünleri diyeti yapacakmışım inşallah düzeliriz 3 gün kan geldi kakadan..
Kadın doğumda kan ve idrar vermiştim onun da sonucunu alcaz bakalım..Sen nasılsın lenacım nasıl
Günde iki kez. Bu sefer daha rahat oldu gibi. Ağlama krizine girmedim en azından. İnşallah faydasını görürüz. Banyo yaptım, fitilin süresi dolsun duruma göre belki hastaneye gideceğiz çünkü yine gaz sancısı gibi bir sancı oluyor. Son gelen biraz şiddetli gibi geldi. Aşağıda baskı oldu gibi hissettimSon durum ne fitili koyabildiniz mi devamlı koymak mı gerekiyor
Tertemiz çıkar inşallah sonuçlarınız2 ay oldu benim nerem lohusa regl bile oldum bittimoral olarak daha iyiyim.bugün kadın doğuma ve çocuk doktoruna gittim.kızın kakasını verdik kemik gelişti mi diye ultrason çekildik.Birkaç saat sonra sonuç almaya gideceğiz.2 hafta süt ürünleri diyeti yapacakmışım inşallah düzeliriz 3 gün kan geldi kakadan..
Kadın doğumda kan ve idrar vermiştim onun da sonucunu alcaz bakalım..Sen nasılsın lenacım nasıl
Yazarım.kıyamam fıstığımaGeçmiş olsun kuzum
Sonuçlar cıkınca bizi güncelle :)
Aynı teyzesi masaj istemio
İnşallah sağolasınGünde iki kez. Bu sefer daha rahat oldu gibi. Ağlama krizine girmedim en azından. İnşallah faydasını görürüz. Banyo yaptım, fitilin süresi dolsun duruma göre belki hastaneye gideceğiz çünkü yine gaz sancısı gibi bir sancı oluyor. Son gelen biraz şiddetli gibi geldi. Aşağıda baskı oldu gibi hissettim
Tertemiz çıkar inşallah sonuçlarınız
Kuzuu, esim sadece test verdigi gun hastaydi sonra cok sukur gayet iyi. Biz de iyiyiz, uzak takiliyoz hehehehe. Lenosum nasilll??günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr
@Nurzfr hu huuuuuu
@MNbeyaz canoooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?