- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.421
Amin amin inşallah bulut be. Vallahi bu korku bana kaç asır yeter bilmemİnşallah sağolasınsende böyle güçlü olmaya devam et her şey güzel olcak beklemese dahi kucağına sağlıcakla alacaksın mis gibi koklayacaksın öyle düşün.inşallah fitil işe yarar aceleci oğluşa herkesi korkuttu ufaklık.
Aynen kuzu bencede. Hyal kuruyorum ama bi yandan olmaycakmış gibi değişik garip çabuk geçiyo o his ama ara sıra o kısımlara dalıp gidiyorumOnu ben de yaşıyorum. Psikolocik olarak tükendiğimizden o. Eminim diğer arkadaşlar da yaşamıştır. Düşünmemeye çalış öyle şeyler.
Hadi inşallah pozitif olsun katroşum
Bak cukom ben ne yazardm burda hatırlarmsn..
Bu topiğin en ağır vakası bendim bence..
Biz 3 milyıj sperm 0 hız hareketle başladığımı bilirim :)
Onca tedavi vs.. (şimdiki aklım olsa asla yıllarca yapmazdm, 3 ay takviye kullanır direnci yükseltir direk tüpe geçerdm)
Tutmayan çipli aşılama.. Vs.
Ama oldum :) hatta hepmdiorm ben olduysam herkes olur..
Yaşadığım hamilelik sürecide cabası.... Ah ah..
Hiç o hisse kapılma.. Bence evrene verdiğin enerji cok önemli..
Tutmayacak tutmadı gibi kelimeleri cok kullanınca.. Gerçekten tutmuo bence
Tşk ederiz teyzesi
Ne fitili kullanıyorsun kuzum? Nasilsin daha iyi misin?Günde iki kez. Bu sefer daha rahat oldu gibi. Ağlama krizine girmedim en azından. İnşallah faydasını görürüz. Banyo yaptım, fitilin süresi dolsun duruma göre belki hastaneye gideceğiz çünkü yine gaz sancısı gibi bir sancı oluyor. Son gelen biraz şiddetli gibi geldi. Aşağıda baskı oldu gibi hissettim
Tertemiz çıkar inşallah sonuçlarınız
Progestan. Bir anlasam nasıl olduğumuNe fitili kullanıyorsun kuzum? Nasilsin daha iyi misin?
Heee benim canim fitilim, hamilelik basindan sonuna kdr kullandım cok şükürProgestan. Bir anlasam nasıl olduğumu
Babası ancak ara tatilde gelebilecek bulutumYazarım.kıyamam fıstığımadüşününce içim acıyor valla.hemen iyileşse keşke.anne olmak güzel olduğu kadar zormuş insanın canından can gidiyor dik durmamız gerekiyor..işten izin almış mıydın babası yanınızda mı
Aynı kaynanasıKuzuu, esim sadece test verdigi gun hastaydi sonra cok sukur gayet iyi. Biz de iyiyiz, uzak takiliyoz hehehehe. Lenosum nasilll??
Pırt die doğuruvereceksn cukomAynen kuzu bencede. Hyal kuruyorum ama bi yandan olmaycakmış gibi değişik garip çabuk geçiyo o his ama ara sıra o kısımlara dalıp gidiyorum
Ah inşallah tutacak baluşum sebebi yoktu doktor amcalar halledip şeetcekler cocumu
Senin yaşadıkların çok zor kuzum evet Allahım şükürler olsun nasip etti
Oyy yavrum benim, kiyamam ben ona. Gecer kuzum iyilesir, inatci benim minnosummmBabası ancak ara tatilde gelebilecek bulutum
Aynı kaynanası
Gözleri akıo
Pırt die doğuruvereceksn cukom
Olum dün aklıma geldi. Sen doğur diye nöbet tutarken az daha kendim doğuruyordum ha Allah korudu. Bir daha sormuyorum. Bence sen de doğurma. Dursunlar işte içeride güvenli güvenliHala dogurmadim
Senin ne kadar kaldi ki?Olum dün aklıma geldi. Sen doğur diye nöbet tutarken az daha kendim doğuruyordum ha Allah korudu. Bir daha sormuyorum. Bence sen de doğurma. Dursunlar işte içeride güvenli güvenli
O kadar fazla çalışıyorum ki ellerim tutmuyor artık. Bileklerim parmaklarım çok ağrıyor kas gevşetici sürdümgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr
hadi beni güncelleyin bugün.. gün neler olacak.. nasılsınız ? durumlar ne alemde?
cukulatam muayne ne zaman
Hemsirecik cnm iğne ne oldu
N Neal cnmm nasılsın-ız ikinizde
dayler dayler enişte nasıl oldu.. sen nasılsın bebek nasıl
DusunceBulutu az daha iyimisin moral olarak kuzum
Katre_g cano sen ne yaptn cnm
@Balkiz94 devam mı paniklerin
@Matmazella canımmmmmmm nasılsın-ız
Paresilaaa nerdesinnnnnnnn
@Nurzfr hu huuuuuu
@MNbeyaz canoooooooo
Senin ne kadar kaldi ki?
Ben senin yerine acele ediyordum işte. 34+2'deyim ama benim zibidinin acelesi varmışBen zaten acele etmiyorum gununde gelsin. Islerim var daha bitmedi
Ben senin yerine acele ediyordum işte. 34+2'deyim ama benim zibidinin acelesi varmış
Yatıyorum zaten. İnşallah ilaçlarla durdurabiliriz beyefendiyi, bakalımAman aman dinlen cnm ne kadar gec o kadar iyi. 36yi gecince kafan rahat olur
Dun yaptim askos ignemi yarin mercimegi firina veriyoruzgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr
hadi beni güncelleyin bugün.. gün neler olacak.. nasılsınız ? durumlar ne alemde?
cukulatam muayne ne zaman
Hemsirecik cnm iğne ne oldu
N Neal cnmm nasılsın-ız ikinizde
dayler dayler enişte nasıl oldu.. sen nasılsın bebek nasıl
DusunceBulutu az daha iyimisin moral olarak kuzum
Katre_g cano sen ne yaptn cnm
@Balkiz94 devam mı paniklerin
@Matmazella canımmmmmmm nasılsın-ız
Paresilaaa nerdesinnnnnnnn
@Nurzfr hu huuuuuu
@MNbeyaz canoooooooo
cukulatam valla benim de ruh halim çok tırt. Ben de senin gibiydim bir çok olumluydum, sonra birden hiç hamile kalamıcakmışım boşa uğraşıyormuşum gibi geliyordu. İnsan bu moddan kolay çıkamıyor. Bugün bizim işyerinin yazışma uygulamasından konuştuğum biri, kii çok yakın bile değilim beni çok iyi tanımıyor, bir sıkıntın mı var iyi misin dedi? Halbuki sadece işle ilgili kısacık bir diyalog oldu aramızda. Ruh halim nasılsa demekki insanlara yansıtmışım fark etmeden. Bu bebeler bizim psikolocimizi mahvetti valla
Ama sen iyi düşün kuzu, hele senin yumurta problemin falan da yok başarı şansın benimkinden mesela çok yüksek. Hadi ilkinde olmadı diyelim dondurduklarından falan denersin en kötü ki ilkinde olmaması için de hiçbir sebep yok. Benim takip ettiğim aralık topicinde çoğu kişi hamile kaldı. Oranlar çok yüksek bence. Ben senden ümitliyim bakalım
abla yuhhhhhhhhhhHala dogurmadim
sen kurtaracan adaleti çünküO kadar fazla çalışıyorum ki ellerim tutmuyor artık. Bileklerim parmaklarım çok ağrıyor kas gevşetici sürdümsen nasılsın canım lena nasıl
kuzum zaten sen demiştin yediklerimde dikkat ettiğimde düzelmişti die.. belliydi.. neyseki geçici birşey.. bir süre dikkat et cnmKaka tahlilimiz temiz çıktı doktor alerji olduğunu düşündüğü için 2 hafta süt ürnlerini yasakladı.ben alerjiyi kakayı dert ederken ultrasonu önemsemedim.bu ayda kalça kemiği gelişimi az dendi başka hastanede tekrar çektirmemiz istendi.çarşamba için başka bir ilçeden randevu aldık.umarım aparat takmamıza ameliyata gerek kalmazBal0ncuk
bugün dansDun yaptim askos ignemi yarin mercimegi firina veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?