Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amin inşallah bulut be. Vallahi bu korku bana kaç asır yeter bilmem

Onu ben de yaşıyorum. Psikolocik olarak tükendiğimizden o. Eminim diğer arkadaşlar da yaşamıştır. Düşünmemeye çalış öyle şeyler.
Aynen kuzu bencede. Hyal kuruyorum ama bi yandan olmaycakmış gibi değişik garip çabuk geçiyo o his ama ara sıra o kısımlara dalıp gidiyorum

Ah inşallah tutacak baluşum sebebi yoktu doktor amcalar halledip şeetcekler cocumu
Senin yaşadıkların çok zor kuzum evet Allahım şükürler olsun nasip etti

Ne fitili kullanıyorsun kuzum? Nasilsin daha iyi misin?

Babası ancak ara tatilde gelebilecek bulutum

Kuzuu, esim sadece test verdigi gun hastaydi sonra cok sukur gayet iyi. Biz de iyiyiz, uzak takiliyoz hehehehe. Lenosum nasilll??
Aynı kaynanası
Gözleri akıo

Pırt die doğuruvereceksn cukom

O kadar fazla çalışıyorum ki ellerim tutmuyor artık. Bileklerim parmaklarım çok ağrıyor kas gevşetici sürdüm sen nasılsın canım lena nasıl

Kaka tahlilimiz temiz çıktı doktor alerji olduğunu düşündüğü için 2 hafta süt ürnlerini yasakladı.ben alerjiyi kakayı dert ederken ultrasonu önemsemedim.bu ayda kalça kemiği gelişimi az dendi başka hastanede tekrar çektirmemiz istendi.çarşamba için başka bir ilçeden randevu aldık.umarım aparat takmamıza ameliyata gerek kalmaz Bal0ncuk

cukulatam valla benim de ruh halim çok tırt. Ben de senin gibiydim bir çok olumluydum, sonra birden hiç hamile kalamıcakmışım boşa uğraşıyormuşum gibi geliyordu. İnsan bu moddan kolay çıkamıyor. Bugün bizim işyerinin yazışma uygulamasından konuştuğum biri, kii çok yakın bile değilim beni çok iyi tanımıyor, bir sıkıntın mı var iyi misin dedi? Halbuki sadece işle ilgili kısacık bir diyalog oldu aramızda. Ruh halim nasılsa demekki insanlara yansıtmışım fark etmeden. Bu bebeler bizim psikolocimizi mahvetti valla

Ama sen iyi düşün kuzu, hele senin yumurta problemin falan da yok başarı şansın benimkinden mesela çok yüksek. Hadi ilkinde olmadı diyelim dondurduklarından falan denersin en kötü ki ilkinde olmaması için de hiçbir sebep yok. Benim takip ettiğim aralık topicinde çoğu kişi hamile kaldı. Oranlar çok yüksek bence. Ben senden ümitliyim bakalım

Dun yaptim askos ignemi yarin mercimegi firina veriyoruz

Ya cidden olumlu düşünüyorum ama olumlu düşünürkende ya çok heveslenip olumsuzu görürsem daha çok yıkılırım diyorum.
Gönlüm hep pozitif beşik bile baktım dün internetten shsjdjjdhdj
bi yarın belli olsun kaç yumurta olcak doktor ne dicek ona göre belli olcak kuzu bakalım
Bende senden ikinci denemende olacak çok ümitliyimmm

abla yuhhhhhhhhhh
sen şubata kalacan

O kadar fazla çalışıyorum ki ellerim tutmuyor artık. Bileklerim parmaklarım çok ağrıyor kas gevşetici sürdüm sen nasılsın canım lena nasıl
sen kurtaracan adaleti çünkü

kuzum zaten sen demiştin yediklerimde dikkat ettiğimde düzelmişti die.. belliydi.. neyseki geçici birşey.. bir süre dikkat et cnm
kalça konusunda inşallah iyi sonuçlar alırsınız.. bence Allah korusun bişey varsa drek aparat takmazlar
fizik tedavisi vardır.. daha minikler kemikleri kaynamadan düzelir inşallah bulutum
lütfen ama lütfen madem gidiyorsunuz, iyi bir hastane araştırın.. oraya götürün

Dun yaptim askos ignemi yarin mercimegi firina veriyoruz
bugün dans

cukulatam ben havayamı konuşuorum

N Neal gülüm.. nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…