- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.441
Sabah bir sancı saplandı öyle uyandım ama çok kısa sürdü. Şimdi kontrole gidiyoruzUSER=1043228]@Neal[/USER] gülüm.. nasılsınız
hadi hayırlı haberlerle inşallah cnmSabah bir sancı saplandı öyle uyandım ama çok kısa sürdü. Şimdi kontrole gidiyoruz
Ne yuhu kiz gunu bekliyo benim cocugumabla yuhhhhhhhhhh
sen şubata kalacan
sen kurtaracan adaleti çünkü
kuzum zaten sen demiştin yediklerimde dikkat ettiğimde düzelmişti die.. belliydi.. neyseki geçici birşey.. bir süre dikkat et cnm
kalça konusunda inşallah iyi sonuçlar alırsınız.. bence Allah korusun bişey varsa drek aparat takmazlar
fizik tedavisi vardır.. daha minikler kemikleri kaynamadan düzelir inşallah bulutum
lütfen ama lütfen madem gidiyorsunuz, iyi bir hastane araştırın.. oraya götürün
bugün dans
cukulatam ben havayamı konuşuorum
N Neal gülüm.. nasılsınız
akıllı bıdıkNe yuhu kiz gunu bekliyo benim cocugum
Günaydın çiçeğuummmabla yuhhhhhhhhhh
sen şubata kalacan
sen kurtaracan adaleti çünkü
kuzum zaten sen demiştin yediklerimde dikkat ettiğimde düzelmişti die.. belliydi.. neyseki geçici birşey.. bir süre dikkat et cnm
kalça konusunda inşallah iyi sonuçlar alırsınız.. bence Allah korusun bişey varsa drek aparat takmazlar
fizik tedavisi vardır.. daha minikler kemikleri kaynamadan düzelir inşallah bulutum
lütfen ama lütfen madem gidiyorsunuz, iyi bir hastane araştırın.. oraya götürün
bugün dans
cukulatam ben havayamı konuşuorum
N Neal gülüm.. nasılsınız
Aaa kıyamammmdün şimşek çakıp bom diye gökgürledi.. 5 dk geçmedi nasıl bir deprem oldu..
berbat bi geceydi.. bebek varken evde çaresizce tek olmak cok kötü
neyse bugünde ölmedik
aaaaaaa geçmiş olsunnnnnndün şimşek çakıp bom diye gökgürledi.. 5 dk geçmedi nasıl bir deprem oldu..
berbat bi geceydi.. bebek varken evde çaresizce tek olmak cok kötü
neyse bugünde ölmedik
saol cnmaaaaaaa geçmiş olsunnnnnn
Ben çıktım 8-9 tane yumurta var dedi. Bazıları küçük kalmış iğneye devamke perşembe - cuma gibide toplarız büyük ihtimalle dedi. 2-3-4 embriyo olacak senden öyle düşünüyorum dedi. Şimdilik böyle
süperrrrrBen çıktım 8-9 tane yumurta var dedi. Bazıları küçük kalmış iğneye devamke perşembe - cuma gibide toplarız büyük ihtimalle dedi. 2-3-4 embriyo olacak senden öyle düşünüyorum dedi. Şimdilik böyle
oynaştınızmı kızsüperrrrrbende artık bekleme evresine geçiyorum , umutluyum bu sefer oldu inşallah
gfsdfkasdgfhjsdfhjafsh birazcıkoynaştınızmı kız
saol cnm
hadi bakalım serüven devam edio
süperrrrrbende artık bekleme evresine geçiyorum , umutluyum bu sefer oldu inşallah
Şimdi çıktık. Ebe nst'de sancı var dedi ama doktor sorun yok demiş. Zaten ben yine sancı mancı hissetmedim. Suyu, hareketleri iyiymiş. Kafası yukarıda olduğu için bu kadar sıkıntı veriyor sana biraz da dedi. Bir durum olursa daha erken geleceğim, inşallah her şey yolunda giderse haftaya kontrol bakalım
Bırakmayın peşini siz yine biraz daha deneyinsüperrrrrbende artık bekleme evresine geçiyorum , umutluyum bu sefer oldu inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?