Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bunun gelmeye niyeti yok uslu uslu kalsın anasının karnında en az 38 hafta

Ay dursun bi zahmet. Aklımızı aldı hadi ona razı olduk ama sağlıkla vaktinde gelsin
valla bizim bebeler cins... ama sen yine sonunda aksion yaşadın
ben ne edem ilk 5 ay full aldırılacak bebek.. ondan sonrası geldi gelecek bebek

şükür neoş daha iyi olun inşallah. dr sık sık ilişki önerdi zaten fırsat buldukça fan fini

Bunlarda çıktı sonucu nasıl acaba

Eklentiler

• ED6ED512-3CE1-40AE-A667-DEFD822B2F4D.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 34
  • B225634F-D2F4-4C5E-A600-97EA7A43E8A3.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 42
Bir yerde kıdemli olmaya gör saat hangi ara 3 oldu anlamıyorum bile

Çok şükür Allah'a hep iyi olun zamanında gelsin minik kuzu

Bunlarda çıktı sonucu nasıl acaba
Bana bu tahliller tedavi sürecinde hiç yapılmadı. Kontrollerde sadece ultrasonla baktı. Gönderdin mi sonuçları? Tekrar ne zaman gidecektin?
Çok şükür Allah'a hep iyi olun zamanında gelsin minik kuzu
Amin inşallah. Hepimiz iyi olalım. Bu arada rüyamda senin hesabı buradan biri patlatıyor. "Pare avukatmış" diye ilan ediyor herkese. Sonra seni adliye koridorlarında koştururken görüyoruz falan. İnanılmaz yoğun çalışıyormuşsun ve sürekli sosyal sorumluluk projelerinde yer alıp insanlara yardım ediyormuşsun. Çok değişik bir rüyaydı ama rüyamda da kendine ayıracak zamanın yoktu

Onlar bana gönderdi kuzu zaten. Perşembe çağırdı bidaha , iğneye 150 devam gonalfa, çatlatma önleyicide devam. Perşembe gidicem

İnşallah canısı sağol.bu gideceğimizde devlet aynısını derlerse özele de gideceğiz.bunun fizik tedavisi yok ya üst üste ilk başta bez taktırıyorlarmış ya da aparatla bacakları iki tarafa sabitliyorlarmış.inşallah bir şey yoktur hiçbirine gerek kalmaz. aynen diyet uyguladığımda hafiflemişti boğzımı tutmadım belki alerji değildir diye artık çok dikkat edicem

Rüyanın bir kısmı doğru canım. Avukat değilim nerdeyse hepsinden nefret ediyorum adliyede kosturuyurum diğer hakim farklı yerde. Ona git gel git gel Bugun diğer hakimle keşfe gittim. Uzakta olan hakim aramış pare nerde diye keşifte demisler. Ne keşfi diyormuş ne işi var diyormus iki hâkimli bir kalem olduğunu unutuyor. Sosyal yardım projelerinde de sürekli varım. Her daim zaten başıma gelen çoğu şeyi ufak şeylerle atlatmama sebep olarak o insanların duaları olduğunu düşünüyorum

İliğini kuruttular daha bir de paylaşamıyorlar mı seni Allah hayrını kabul etsin. Dua almanın gücü başka ya ona ben de çok inanıyorum

E tamam o zaman bir sorun yok demek ki. Oh bol bol kaliteli yumurta, embriyo olsun o iğneler
Buraya yazdığımda aramamışlardı daha o yüzden önce buraya attım Sonucu mesaj olarak atıyolar, 1-2 saat içinde arıyolar daha sonra. İnşallah nealim artık iğneler çok can yakıcı Allahım yardım etsin bu yolda herkese Siz nasılsınız bebiştoyla

Sonu güzel olsun inşallah çukum. Çok zor biliyorum ama dayanmaya çalış. Ben kendimce oyuna çevirmiştim. İğneler canımı o kadar yakıyordu ki yaptığım her iğneden sonra eşimi cimcikliyordum "Sen de hisset bu acıyı napalım" diye. İnşallah gebelik oluşursa bir süre daha iğnelere devam etmeni isteyebilirler. Öyle bir şey olursa o da sıkmasın canını. Her şey bebikolar için. Biz evde yatışa devam. Tuvalete ve yemek yemeye kalkıyorum sadece. Zamanını beklesin diye konuşuyorum, inşallah dinler

Ah unutulur hepsi çekilenler inşallah o mis kokuyu duyunca
Dinler annesi o bi aksiyon olsun istedi bana karışmayın ulen dedi. Teyze guzusu

cukulatam cnm eğer hastane değerlerimiz aynı ise hani referans değerlerinden vahsediyorm.. Bence sonuçlar iyi
Benm yumurta toplamadan önce
E2 =1764müş... Toplama için önemli bi değer.. Bence seninki gayet güzel

DusunceBulutu cnm nie devlete götürüosnz ki.. Özelin bakım şekli farklı oluor gerçekten.. Hani bu önemli durum ama tabi siz daha iyi bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…