- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.461
bunun gelmeye niyeti yokŞimdi çıktık. Ebe nst'de sancı var dedi ama doktor sorun yok demiş. Zaten ben yine sancı mancı hissetmedim. Suyu, hareketleri iyiymiş. Kafası yukarıda olduğu için bu kadar sıkıntı veriyor sana biraz da dedi. Bir durum olursa daha erken geleceğim, inşallah her şey yolunda giderse haftaya kontrol bakalım
Bırakmayın peşini siz yine biraz daha deneyin
Ay dursun bi zahmet. Aklımızı aldı hadi ona razı olduk ama sağlıkla vaktinde gelsinbunun gelmeye niyeti yokuslu uslu kalsın anasının karnında en az 38 hafta
valla bizim bebeler cins... ama sen yine sonunda aksion yaşadınAy dursun bi zahmet. Aklımızı aldı hadi ona razı olduk ama sağlıkla vaktinde gelsin
Doğmadanparmağındaoynatangillervalla bizim bebeler cins... ama sen yine sonunda aksion yaşadın
ben ne edem ilk 5 ay full aldırılacak bebek.. ondan sonrası geldi gelecek bebek
şükür neoş daha iyi olun inşallah. dr sık sık ilişki önerdi zaten fırsat buldukça fan finiŞimdi çıktık. Ebe nst'de sancı var dedi ama doktor sorun yok demiş. Zaten ben yine sancı mancı hissetmedim. Suyu, hareketleri iyiymiş. Kafası yukarıda olduğu için bu kadar sıkıntı veriyor sana biraz da dedi. Bir durum olursa daha erken geleceğim, inşallah her şey yolunda giderse haftaya kontrol bakalım
Bir yerde kıdemli olmaya görabla yuhhhhhhhhhh
sen şubata kalacan
sen kurtaracan adaleti çünkü
kuzum zaten sen demiştin yediklerimde dikkat ettiğimde düzelmişti die.. belliydi.. neyseki geçici birşey.. bir süre dikkat et cnm
kalça konusunda inşallah iyi sonuçlar alırsınız.. bence Allah korusun bişey varsa drek aparat takmazlar
fizik tedavisi vardır.. daha minikler kemikleri kaynamadan düzelir inşallah bulutum
lütfen ama lütfen madem gidiyorsunuz, iyi bir hastane araştırın.. oraya götürün
bugün dans
cukulatam ben havayamı konuşuorum
N Neal gülüm.. nasılsınız
Çok şükür Allah'a hep iyi olun zamanında gelsin minik kuzuŞimdi çıktık. Ebe nst'de sancı var dedi ama doktor sorun yok demiş. Zaten ben yine sancı mancı hissetmedim. Suyu, hareketleri iyiymiş. Kafası yukarıda olduğu için bu kadar sıkıntı veriyor sana biraz da dedi. Bir durum olursa daha erken geleceğim, inşallah her şey yolunda giderse haftaya kontrol bakalım
Bana bu tahliller tedavi sürecinde hiç yapılmadı. Kontrollerde sadece ultrasonla baktı. Gönderdin mi sonuçları? Tekrar ne zaman gidecektin?Bunlarda çıktı sonucu nasıl acaba
Amin inşallah. Hepimiz iyi olalım. Bu arada rüyamda senin hesabı buradan biri patlatıyor. "Pare avukatmış" diye ilan ediyor herkese. Sonra seni adliye koridorlarında koştururken görüyoruz falan. İnanılmaz yoğun çalışıyormuşsun ve sürekli sosyal sorumluluk projelerinde yer alıp insanlara yardım ediyormuşsun. Çok değişik bir rüyaydı ama rüyamda da kendine ayıracak zamanın yoktuÇok şükür Allah'a hep iyi olun zamanında gelsin minik kuzu
Onlar bana gönderdi kuzu zaten. Perşembe çağırdı bidaha , iğneye 150 devam gonalfa, çatlatma önleyicide devam. Perşembe gidicemBana bu tahliller tedavi sürecinde hiç yapılmadı. Kontrollerde sadece ultrasonla baktı. Gönderdin mi sonuçları? Tekrar ne zaman gidecektin?
Amin inşallah. Hepimiz iyi olalım. Bu arada rüyamda senin hesabı buradan biri patlatıyor. "Pare avukatmış" diye ilan ediyor herkese. Sonra seni adliye koridorlarında koştururken görüyoruz falan. İnanılmaz yoğun çalışıyormuşsun ve sürekli sosyal sorumluluk projelerinde yer alıp insanlara yardım ediyormuşsun. Çok değişik bir rüyaydı ama rüyamda da kendine ayıracak zamanın yoktu
İnşallah canısı sağol.bu gideceğimizde devlet aynısını derlerse özele de gideceğiz.bunun fizik tedavisi yok ya üst üste ilk başta bez taktırıyorlarmış ya da aparatla bacakları iki tarafa sabitliyorlarmış.inşallah bir şey yoktur hiçbirine gerek kalmaz. aynen diyet uyguladığımda hafiflemişti boğzımı tutmadım belki alerji değildir diye artık çok dikkat edicemabla yuhhhhhhhhhh
sen şubata kalacan
sen kurtaracan adaleti çünkü
kuzum zaten sen demiştin yediklerimde dikkat ettiğimde düzelmişti die.. belliydi.. neyseki geçici birşey.. bir süre dikkat et cnm
kalça konusunda inşallah iyi sonuçlar alırsınız.. bence Allah korusun bişey varsa drek aparat takmazlar
fizik tedavisi vardır.. daha minikler kemikleri kaynamadan düzelir inşallah bulutum
lütfen ama lütfen madem gidiyorsunuz, iyi bir hastane araştırın.. oraya götürün
bugün dans
cukulatam ben havayamı konuşuorum
N Neal gülüm.. nasılsınız
E tamam o zaman bir sorun yok demek ki. Oh bol bol kaliteli yumurta, embriyo olsun o iğnelerOnlar bana gönderdi kuzu zaten. Perşembe çağırdı bidaha , iğneye 150 devam gonalfa, çatlatma önleyicide devam. Perşembe gidicem
Rüyanın bir kısmı doğru canım. Avukat değilim nerdeyse hepsinden nefret ediyorumBana bu tahliller tedavi sürecinde hiç yapılmadı. Kontrollerde sadece ultrasonla baktı. Gönderdin mi sonuçları? Tekrar ne zaman gidecektin?
Amin inşallah. Hepimiz iyi olalım. Bu arada rüyamda senin hesabı buradan biri patlatıyor. "Pare avukatmış" diye ilan ediyor herkese. Sonra seni adliye koridorlarında koştururken görüyoruz falan. İnanılmaz yoğun çalışıyormuşsun ve sürekli sosyal sorumluluk projelerinde yer alıp insanlara yardım ediyormuşsun. Çok değişik bir rüyaydı ama rüyamda da kendine ayıracak zamanın yoktu
İliğini kuruttular daha bir de paylaşamıyorlar mı seniRüyanın bir kısmı doğru canım. Avukat değilim nerdeyse hepsinden nefret ediyorumadliyede kosturuyurum diğer hakim farklı yerde. Ona git gel git gel Bugun diğer hakimle keşfe gittim. Uzakta olan hakim aramış pare nerde diye keşifte demisler. Ne keşfi diyormuş ne işi var diyormus iki hâkimli bir kalem olduğunu unutuyor. Sosyal yardım projelerinde de sürekli varım. Her daim zaten başıma gelen çoğu şeyi ufak şeylerle atlatmama sebep olarak o insanların duaları olduğunu düşünüyorum
Buraya yazdığımda aramamışlardı daha o yüzden önce buraya attımE tamam o zaman bir sorun yok demek ki. Oh bol bol kaliteli yumurta, embriyo olsun o iğneler
Sonu güzel olsun inşallah çukum. Çok zor biliyorum ama dayanmaya çalış. Ben kendimce oyuna çevirmiştim. İğneler canımı o kadar yakıyordu ki yaptığım her iğneden sonra eşimi cimcikliyordum "Sen de hisset bu acıyı napalım" diye. İnşallah gebelik oluşursa bir süre daha iğnelere devam etmeni isteyebilirler. Öyle bir şey olursa o da sıkmasın canını. Her şey bebikolar için. Biz evde yatışa devam. Tuvalete ve yemek yemeye kalkıyorum sadece. Zamanını beklesin diye konuşuyorum, inşallah dinlerBuraya yazdığımda aramamışlardı daha o yüzden önce buraya attımSonucu mesaj olarak atıyolar, 1-2 saat içinde arıyolar daha sonra. İnşallah nealim artık iğneler çok can yakıcı Allahım yardım etsin bu yolda herkese Siz nasılsınız bebiştoyla
Sonu güzel olsun inşallah çukum. Çok zor biliyorum ama dayanmaya çalış. Ben kendimce oyuna çevirmiştim. İğneler canımı o kadar yakıyordu ki yaptığım her iğneden sonra eşimi cimcikliyordum "Sen de hisset bu acıyı napalım" diye. İnşallah gebelik oluşursa bir süre daha iğnelere devam etmeni isteyebilirler. Öyle bir şey olursa o da sıkmasın canını. Her şey bebikolar için. Biz evde yatışa devam. Tuvalete ve yemek yemeye kalkıyorum sadece. Zamanını beklesin diye konuşuyorum, inşallah dinler
Amin inşallah Allah hepimizi beklediğimiz bebeklere sağlıkla kavuştursun. Hiçbirimizin emekleri, umutları boşa çıkmasınAh unutulur hepsi çekilenler inşallah o mis kokuyu duyunca
Dinler annesi o bi aksiyon olsun istedi bana karışmayın ulen dedi. Teyze guzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?