- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.481
Bu gittiğimiz devlet iyi olduğu için gittik.yine aynısını deseydi başka yere gidecektik.çok şükür normal çıktı sonuç.zaten ben e nabızdan bakınca da değerler normal gözüküyordu.böyle beceriksizler yüzünden boş yere korku yaşıyoruzcukulatam cnm eğer hastane değerlerimiz aynı ise hani referans değerlerinden vahsediyorm.. Bence sonuçlar iyi
Benm yumurta toplamadan önce
E2 =1764müş... Toplama için önemli bi değer.. Bence seninki gayet güzel
DusunceBulutu cnm nie devlete götürüosnz ki.. Özelin bakım şekli farklı oluor gerçekten.. Hani bu önemli durum ama tabi siz daha iyi bilirsiniz
Amin inşallah Allah hepimizi beklediğimiz bebeklere sağlıkla kavuştursun. Hiçbirimizin emekleri, umutları boşa çıkmasın
İnşallah baluşumcukulatam cnm eğer hastane değerlerimiz aynı ise hani referans değerlerinden vahsediyorm.. Bence sonuçlar iyi
Benm yumurta toplamadan önce
E2 =1764müş... Toplama için önemli bi değer.. Bence seninki gayet güzel
DusunceBulutu cnm nie devlete götürüosnz ki.. Özelin bakım şekli farklı oluor gerçekten.. Hani bu önemli durum ama tabi siz daha iyi bilirsin
ay çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBu gittiğimiz devlet iyi olduğu için gittik.yine aynısını deseydi başka yere gidecektik.çok şükür normal çıktı sonuç.zaten ben e nabızdan bakınca da değerler normal gözüküyordu.böyle beceriksizler yüzünden boş yere korku yaşıyoruz
Gözünüz aydın ya geçmiş olsun. Hep mi böyle korkularla yaşanıyor :/ Doğuma kadarı zor sanıyoruz ama...Bu gittiğimiz devlet iyi olduğu için gittik.yine aynısını deseydi başka yere gidecektik.çok şükür normal çıktı sonuç.zaten ben e nabızdan bakınca da değerler normal gözüküyordu.böyle beceriksizler yüzünden boş yere korku yaşıyoruz
Sağolasın teyzesi çok şükür içimiz rahatladı :)ay çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
teşekkür ederiz :) Korkutmak istemem ama doğumdan sonra daha çok korku oluyormuş.haftaya 3 aşımız var ateş olcak mı diye düşünüyorum..ben ki çok rahat insanımdır hep bir şey çıkıyor.sarılık emme kilo ciltte kızarıklık hırıltılı nefes kaka ultrason hep bir endişe.ben stresli olunca garip bir biçimde o da hissedip ağlıyor.sakin kalmaya çalışıyorum o yüzden çok şükür kızımda sakin.sütüm kesilir diye ağlayamıyorum bileGözünüz aydın ya geçmiş olsun. Hep mi böyle korkularla yaşanıyor :/ Doğuma kadarı zor sanıyoruz ama...
Ah ya hiç kıyamıyorum bu bebelere. Kimse hasta olmasın da bebekler derdini de anlatamıyor ya insanın içi gidiyor. Allah hepsine sağlık, sıhhat versin. Dün nst'yi çözerken ebeyle konuştuk biraz. "Haklısın korkuların var ama sen ne hissedersen o da onu hisseder. Rahat olmaya, stres yapmamaya çalış" dedi. Çalış da nasıl işteteşekkür ederiz :) Korkutmak istemem ama doğumdan sonra daha çok korku oluyormuş.haftaya 3 aşımız var ateş olcak mı diye düşünüyorum..ben ki çok rahat insanımdır hep bir şey çıkıyor.sarılık emme kilo ciltte kızarıklık hırıltılı nefes kaka ultrason hep bir endişe.ben stresli olunca garip bir biçimde o da hissedip ağlıyor.sakin kalmaya çalışıyorum o yüzden çok şükür kızımda sakin.sütüm kesilir diye ağlayamıyorum bilesende her türlü duruma karşı sakin ol soğuk kanlılığını koru.anne karnında başlıyorlar dudak büzüp ağlamaya
Evet derdini anlatamadığı için daha bir üzülüyoruz.amin amin cümlemizin bebesine sağlık versinAh ya hiç kıyamıyorum bu bebelere. Kimse hasta olmasın da bebekler derdini de anlatamıyor ya insanın içi gidiyor. Allah hepsine sağlık, sıhhat versin. Dün nst'yi çözerken ebeyle konuştuk biraz. "Haklısın korkuların var ama sen ne hissedersen o da onu hisseder. Rahat olmaya, stres yapmamaya çalış" dedi. Çalış da nasıl işte
Eşyaları hazırladık koyduk arabaya. Normal şartlarda olsak belki biraz daha normal geçirebilirdim. Yani ne bileyim yemeği falan kendim yapıyordum en azından. Şimdi sürekli yatınca aciz hissediyorumEvet derdini anlatamadığı için daha bir üzülüyoruz.amin amin cümlemizin bebesine sağlık versinEbe haklı ben rahat olmak için başka şeyler düşünüyorum meşgul olmaya çalışıyorum konudan ne kadar uzaklaşırsan o kadar rahatsın.bir de her sıkıldığımda da her zorlukla beraber bir de kolaylık vardır diyorum.tamamen geçmese de bunlar kaygıyı azaltıyor.az kaldı seninde eşyalarınız hazır mı
Nasıl yani ne zaman, ne kadar süreli?selam kızlaaar, benim kocikomu suriyeye gönderebilirlerişinşallah yalan haberdir
Noldi leee
Aaa inşallah göndermezlerselam kızlaaar, benim kocikomu suriyeye gönderebilirlerişinşallah yalan haberdir
mart gibi diyorlarmış 6 ayNasıl yani ne zaman, ne kadar süreli?
amin inşallahAaa inşallah göndermezler
Evet canım iğnelerin etkisi. Benim çok yoğun akıntım olmuştu. Sordum, normal dediler merkezde
Boş çıkan bir söylenti olur inşallahmart gibi diyorlarmış 6 ay
her sene çıkıyo bu lafa ama bilmiyorum ya inşallah yalandır yineBoş çıkan bir söylenti olur inşallah
Kızzzz inşallah bebedirselam kızlaaar, benim kocikomu suriyeye gönderebilirlerişinşallah yalan haberdir
Millet suriyeye gidio nerdesn senNoldi leee
Evet cnm sonuçta hormon ilaçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?