Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gittiğimiz devlet iyi olduğu için gittik.yine aynısını deseydi başka yere gidecektik.çok şükür normal çıktı sonuç.zaten ben e nabızdan bakınca da değerler normal gözüküyordu.böyle beceriksizler yüzünden boş yere korku yaşıyoruz

Amin inşallah Allah hepimizi beklediğimiz bebeklere sağlıkla kavuştursun. Hiçbirimizin emekleri, umutları boşa çıkmasın

Amin inşallah nealim
İnşallah baluşum

ay çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gözünüz aydın ya geçmiş olsun. Hep mi böyle korkularla yaşanıyor :/ Doğuma kadarı zor sanıyoruz ama...

ay çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sağolasın teyzesi çok şükür içimiz rahatladı :)
Gözünüz aydın ya geçmiş olsun. Hep mi böyle korkularla yaşanıyor :/ Doğuma kadarı zor sanıyoruz ama...
teşekkür ederiz :) Korkutmak istemem ama doğumdan sonra daha çok korku oluyormuş.haftaya 3 aşımız var ateş olcak mı diye düşünüyorum..ben ki çok rahat insanımdır hep bir şey çıkıyor.sarılık emme kilo ciltte kızarıklık hırıltılı nefes kaka ultrason hep bir endişe.ben stresli olunca garip bir biçimde o da hissedip ağlıyor.sakin kalmaya çalışıyorum o yüzden çok şükür kızımda sakin.sütüm kesilir diye ağlayamıyorum bile sende her türlü duruma karşı sakin ol soğuk kanlılığını koru.anne karnında başlıyorlar dudak büzüp ağlamaya

Ah ya hiç kıyamıyorum bu bebelere. Kimse hasta olmasın da bebekler derdini de anlatamıyor ya insanın içi gidiyor. Allah hepsine sağlık, sıhhat versin. Dün nst'yi çözerken ebeyle konuştuk biraz. "Haklısın korkuların var ama sen ne hissedersen o da onu hisseder. Rahat olmaya, stres yapmamaya çalış" dedi. Çalış da nasıl işte

Evet derdini anlatamadığı için daha bir üzülüyoruz.amin amin cümlemizin bebesine sağlık versin Ebe haklı ben rahat olmak için başka şeyler düşünüyorum meşgul olmaya çalışıyorum konudan ne kadar uzaklaşırsan o kadar rahatsın.bir de her sıkıldığımda da her zorlukla beraber bir de kolaylık vardır diyorum.tamamen geçmese de bunlar kaygıyı azaltıyor.az kaldı seninde eşyalarınız hazır mı

Eşyaları hazırladık koyduk arabaya. Normal şartlarda olsak belki biraz daha normal geçirebilirdim. Yani ne bileyim yemeği falan kendim yapıyordum en azından. Şimdi sürekli yatınca aciz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…