- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.581
Çuku 2,5 yılın peşine böyle bir bomba patlatırsan gerçekten olay olur
Ulan belkide o 2.5 sene bunun içindi aghshshsÇuku 2,5 yılın peşine böyle bir bomba patlatırsan gerçekten olay olur
Kim bilir ahshhsjsUlan belkide o 2.5 sene bunun içindi aghshshs
Bugün 08.30da toplamam vardıKim bilir ahshhsjs
Çatlatmayı yapmıştın değil mi? Yapmadıysan da kendi kendine çatlıyordur onlar artık. Bugün olacaktı yumurta toplama değil mi? Vay canına yeryüzünde tüp bebek tedavisiyle doğal yoldan hamile kalan ilk kadın olabilirsin
Hadi hayırlısı bakalım neler olacak merakla bekliyoruzBugün 08.30da toplamam vardıçatlatmayı yaptım kuzu dün geceyide değerlendirdik çocuklarımı babalarına kavuşturdum ahshdh
Şaka bi yana cidden tutarsa ben bile kendime inanamammucizenin mucizesi shsjhs
Bakalım hayırlısı olsunHadi hayırlısı bakalım neler olacak merakla bekliyoruz
Çuku beşiz falan olursa resmen beklediğin her sene için 2 cocik almış olacaksınUlan belkide o 2.5 sene bunun içindi aghshshs
Beni tımarhanede ziyarete gelir misiniz? Çocuklarımıda sahipsiz bırakmayın herkes bitanesini alsınÇuku beşiz falan olursa resmen beklediğin her sene için 2 cocik almış olacaksıncocikleri resmen faizleriyle almış oluyorsun
benm eşim 2yide kız istiyorBüyüyünce dediğin gibi 2 3 güzel.ama ilk zamanlar ikisi de çok küçük olcak hangi biriyle ilgileneceksin? hem 2 3 yaşında tuvalet eğitimi de başlıyor ohoo zor işlersırf kızım yalnız kalmasın diye düşünüyorum kardeş iyi olur heleki kız olursa en yakın arkadaşı olur.gerçi eşim hala erkek sevdalısı umarım erkeği bulana kadar zorlamaz
inşallah
ya görünce şok oldum bende.. bu nedir..
haftasonu bakamıorum bu haftasonu gezdimBu şarkı benden size gelsin. Gelen giden de yok pek ama gelen olursa dinlesin işte, burada boş beklemesin
Hiç sorma. En en ihtiyacı olmayan insan yaa ne güzel çocuktu. Rezil etmiş kendiniya görünce şok oldum bende.. bu nedir..
zaten bebek gibi adamsın.. bu nedir.. berbat etti kendini
Kardeş bu gezmelerin çok güzel de bizi niye fotolamıyorsun??? O kadar söyledik illa taciz mi edelim aa aaa aaa!!! Hafta sonu girme zaten gez gezebiliyorken ama çek kenarda dursun, pazartesi zabaanan şey ethaftasonu bakamıorum bu haftasonu gezdim
Zaten her bebek size 1 bebek düşer işte bu topicte hepimiz nasipleniriz senin bebeklerdenBeni tımarhanede ziyarete gelir misiniz? Çocuklarımıda sahipsiz bırakmayın herkes bitanesini alsın
kız kaç haftadır cıkmıyorum güneşi gördüm...Hiç sorma. En en ihtiyacı olmayan insan yaa ne güzel çocuktu. Rezil etmiş kendini
Kardeş bu gezmelerin çok güzel de bizi niye fotolamıyorsun??? O kadar söyledik illa taciz mi edelim aa aaa aaa!!! Hafta sonu girme zaten gez gezebiliyorken ama çek kenarda dursun, pazartesi zabaanan şey et
İyi yavru çok şükür sen nasılsınncukulatam nasılsın bebeğeeemmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?