Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ulan belkide o 2.5 sene bunun içindi aghshshs
Kim bilir ahshhsjs
Çatlatmayı yapmıştın değil mi? Yapmadıysan da kendi kendine çatlıyordur onlar artık. Bugün olacaktı yumurta toplama değil mi? Vay canına yeryüzünde tüp bebek tedavisiyle doğal yoldan hamile kalan ilk kadın olabilirsin

Bugün 08.30da toplamam vardı çatlatmayı yaptım kuzu dün geceyide değerlendirdik çocuklarımı babalarına kavuşturdum ahshdh
Şaka bi yana cidden tutarsa ben bile kendime inanamam mucizenin mucizesi shsjhs

benm eşim 2yide kız istiyor

inşallah
allah sana böyle verede gör emi

ya görünce şok oldum bende.. bu nedir..
zaten bebek gibi adamsın.. bu nedir.. berbat etti kendini

Bu şarkı benden size gelsin. Gelen giden de yok pek ama gelen olursa dinlesin işte, burada boş beklemesin
haftasonu bakamıorum bu haftasonu gezdim

ya görünce şok oldum bende.. bu nedir..
zaten bebek gibi adamsın.. bu nedir.. berbat etti kendini
Hiç sorma. En en ihtiyacı olmayan insan yaa ne güzel çocuktu. Rezil etmiş kendini
haftasonu bakamıorum bu haftasonu gezdim
Kardeş bu gezmelerin çok güzel de bizi niye fotolamıyorsun??? O kadar söyledik illa taciz mi edelim aa aaa aaa!!! Hafta sonu girme zaten gez gezebiliyorken ama çek kenarda dursun, pazartesi zabaanan şey et

Günaydın sana da enerjik baluşum Allah artırsın bize de versin senin enerjiden @Bal0ncuk
Beni tımarhanede ziyarete gelir misiniz? Çocuklarımıda sahipsiz bırakmayın herkes bitanesini alsın
Zaten her bebek size 1 bebek düşer işte bu topicte hepimiz nasipleniriz senin bebeklerden

Yaaaa sabah sabah bu nedir ya bu nedir allaaaaammmmmm

kız kaç haftadır cıkmıyorum güneşi gördüm...
yeşil bir alana gidip luluyu d vitamini olan güneşe doğru tuttum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…