Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa geçmiş olsun Dişçiye gittin mi?
Biz aynıyız, evde yatış devam. Çarşamba kontrol var onu bekliyoruz. Herkes inzivada
Gittim gittim sabah şiş bir yuzle uyaninca kosarak gittim dis kokunde enfeksiyon varmis yayilmis antibiyotik verdi gecmezse cekicez dedi gecer inşallah cektirmek istemiyorum guzel haberlerini bekliyorum askos hadi bakalım

Günaydın canım. Malesef boynunda da kitle tespit ettiler 14 Şubat'ta ameliyatla alınacak, iyi ya da kötü huylu mu bilmiyoruz ama annem zaten kanser olduğu için her ihtimale karşı alacaklar kitleyi
geçmiş olsun cnm allah şifa versin
inşallah kötü huylu değildir
sağlıklı bir ameliyat süreci olur

Gittim gittim sabah şiş bir yuzle uyaninca kosarak gittim dis kokunde enfeksiyon varmis yayilmis antibiyotik verdi gecmezse cekicez dedi gecer inşallah cektirmek istemiyorum guzel haberlerini bekliyorum askos hadi bakalım
Hadi ya. İnşallah antibiyotik fayda eder de çektirmeye gerek kalmaz. Bu arada gebelik ihtimalini dedin mi doktora? Ona göre bir antibiyotik verdi değil mi?
Günaydın canım. Malesef boynunda da kitle tespit ettiler 14 Şubat'ta ameliyatla alınacak, iyi ya da kötü huylu mu bilmiyoruz ama annem zaten kanser olduğu için her ihtimale karşı alacaklar kitleyi
Sağ salim atlatır inşallah, her şey yolunda gider, sonuçları da tertemiz çıkar

geçmiş olsun cnm allah şifa versin
inşallah kötü huylu değildir
sağlıklı bir ameliyat süreci olur
İnşallah canım yanında olamayacagim o canımı sıkıyor biraz çalıştığım için
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim

güvenli antibiyotik verdi sağolsun, gecer inşallah ya

Sen kendin de yoksun ki. Kaynanan yüzünden kendini deprasyonlara soktun. Halbuki burada deprasyon yasaktı. Kuralları çiğniyon
kız yok kaynanam yüzünden depresyona ne sokcam kendimi
lenanın 6. ay aşısı vardı Allahım böyle bişi olamaz kız 6 aydır içindeki şeytanı saklamış
resmen belim kırılıyor... kucağı sevmeyen kız gitti yerine herşeye ağlayan kucak istiyen kız geldi
diş kaşıması cabası... resmen ölüyorummmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…