- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.601
Nsıl olaym ya.. Yine bi kv vakası.. Pfİyi yavru çok şükür sen nasılsınn
Noliy ya? Yav sizin mesafe de var. Yan yana değilsiniz. Eşin uzakta. Sen zaten iştesin. Ne ara nasıl mevzu çıkarıyorlarNsıl olaym ya.. Yine bi kv vakası.. Pf
Bu kadın niye uğraşıyo be seninleNsıl olaym ya.. Yine bi kv vakası.. Pf
Noliy ya? Yav sizin mesafe de var. Yan yana değilsiniz. Eşin uzakta. Sen zaten iştesin. Ne ara nasıl mevzu çıkarıyorlar
Bu kadın niye uğraşıyo be seninlenaptı yine
Neos ya 6 ay once kanal tedavisi yaptirdigim disim apse yapti yuzum gozum sisti giremedim ne zamandirHemsirecik Alo alo alo
Askos ne olduNsıl olaym ya.. Yine bi kv vakası.. Pf
Yaaa geçmiş olsunNeos ya 6 ay once kanal tedavisi yaptirdigim disim apse yapti yuzum gozum sisti giremedim ne zamandirnasılsıniz oglus ne yapiyor
Gittim gittim sabah şiş bir yuzle uyaninca kosarak gittimYaaa geçmiş olsunDişçiye gittin mi?
Biz aynıyız, evde yatış devam. Çarşamba kontrol var onu bekliyoruz. Herkes inzivada
off bütün aksilikler seni bjuluo aşkoşNeos ya 6 ay once kanal tedavisi yaptirdigim disim apse yapti yuzum gozum sisti giremedim ne zamandirnasılsıniz oglus ne yapiyor
kadından uzak durmaya çalıştıkça yakınlaşmaya çalışıo snrada özrü kabahatinen beter oluoAskos ne oldu
Günaydın canım. Malesef boynunda da kitle tespit ettiler 14 Şubat'ta ameliyatla alınacak, iyi ya da kötü huylu mu bilmiyoruz ama annem zaten kanser olduğu için her ihtimale karşı alacaklar kitleyi
geçmiş olsun cnm allah şifa versinGünaydın canım. Malesef boynunda da kitle tespit ettiler 14 Şubat'ta ameliyatla alınacak, iyi ya da kötü huylu mu bilmiyoruz ama annem zaten kanser olduğu için her ihtimale karşı alacaklar kitleyi
Hadi ya. İnşallah antibiyotik fayda eder de çektirmeye gerek kalmaz. Bu arada gebelik ihtimalini dedin mi doktora? Ona göre bir antibiyotik verdi değil mi?Gittim gittim sabah şiş bir yuzle uyaninca kosarak gittimdis kokunde enfeksiyon varmis yayilmis antibiyotik verdi gecmezse cekicez dedi gecer inşallah cektirmek istemiyorum guzel haberlerini bekliyorum askos hadi bakalım
Sağ salim atlatır inşallah, her şey yolunda gider, sonuçları da tertemiz çıkarGünaydın canım. Malesef boynunda da kitle tespit ettiler 14 Şubat'ta ameliyatla alınacak, iyi ya da kötü huylu mu bilmiyoruz ama annem zaten kanser olduğu için her ihtimale karşı alacaklar kitleyi
İnşallah canım yanında olamayacagim o canımı sıkıyor biraz çalıştığım içingeçmiş olsun cnm allah şifa versin
inşallah kötü huylu değildir
sağlıklı bir ameliyat süreci olur
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimHadi ya. İnşallah antibiyotik fayda eder de çektirmeye gerek kalmaz. Bu arada gebelik ihtimalini dedin mi doktora? Ona göre bir antibiyotik verdi değil mi?
Sağ salim atlatır inşallah, her şey yolunda gider, sonuçları da tertemiz çıkar
güvenli antibiyotik verdi sağolsun, gecer inşallah yaHadi ya. İnşallah antibiyotik fayda eder de çektirmeye gerek kalmaz. Bu arada gebelik ihtimalini dedin mi doktora? Ona göre bir antibiyotik verdi değil mi?
Sağ salim atlatır inşallah, her şey yolunda gider, sonuçları da tertemiz çıkar
Ne oldu beCok doluyum... Cok cok cok doluym
Daha sinirim geçmedi
Sen kendin de yoksun ki. Kaynanan yüzünden kendini deprasyonlara soktun. Halbuki burada deprasyon yasaktı. Kuralları çiğniyonhepinizi dövesim var
nerdesiniz
kız yok kaynanam yüzünden depresyona ne sokcam kendimiSen kendin de yoksun ki. Kaynanan yüzünden kendini deprasyonlara soktun. Halbuki burada deprasyon yasaktı. Kuralları çiğniyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?