- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.621
yıl sonu kapanışları daha bitmediSen kendin de yoksun ki. Kaynanan yüzünden kendini deprasyonlara soktun. Halbuki burada deprasyon yasaktı. Kuralları çiğniyon
Anaaam tünelin ucu aydınlık dedikçe siz yeni yeni haberler veriyonuzkız yok kaynanam yüzünden depresyona ne sokcam kendimi
lenanın 6. ay aşısı vardı Allahım böyle bişi olamaz kız 6 aydır içindeki şeytanı saklamış
resmen belim kırılıyor... kucağı sevmeyen kız gitti yerine herşeye ağlayan kucak istiyen kız geldi
diş kaşıması cabası... resmen ölüyorummmmmmmmmmmmmmm
Test yapacak mısın yoksa reglini mi bekleyeceksin?Nasilsiniz kizlaaar, ignenin 10. Gunundeyim heycan dorukta
Burdayiiiiimmhepinizi dövesim var
nerdesiniz
Olsun olsun indirme kucağından o bebelere çok emek verdik hepimizkız yok kaynanam yüzünden depresyona ne sokcam kendimi
lenanın 6. ay aşısı vardı Allahım böyle bişi olamaz kız 6 aydır içindeki şeytanı saklamış
resmen belim kırılıyor... kucağı sevmeyen kız gitti yerine herşeye ağlayan kucak istiyen kız geldi
Ben kapadım sayılır çok şükür. Yıl sonu kapanışı nedir muhasebeciler iyi biliryıl sonu kapanışları daha bitmedi
2022 yıla giremedim
bir sürü evrakta beni bekliyor
HellllöööööNasilsiniz kizlaaar, ignenin 10. Gunundeyim heycan dorukta
Bekleyeceğim ya dr hemen test yapma dediAnaaam tünelin ucu aydınlık dedikçe siz yeni yeni haberler veriyonuz
Test yapacak mısın yoksa reglini mi bekleyeceksin?
35+4 oldu bugün. Kontrolden çıktık. Hala ters ve aşağıda ama çok şükür suyu ve hareketleri iyi. Nst de iyi çıktı. "37'ye kadar Progestan'a devam et. 36 bitince artık gelse de korkma. Hala erken ama artık erken saymıyoruz" dedi. İnşallah biraz daha bekler de büyür, sağlıkla gelir
Regl gunumu beklerim beybi ya erken yapip strese girmek istemiyorumBurdayiiiiimm
Olsun olsun indirme kucağından o bebelere çok emek verdik hepimiz
Ben kapadım sayılır çok şükür. Yıl sonu kapanışı nedir muhasebeciler iyi bilirgenelde yıl bizi kapatıyor daha çok
Hellllöööööşimdi ne zaman test yapacaksın beybi su? Bize ne zaman bebe haberi veriyorsun anlat bakalım biraz
Ayy güzel haberlerle gelll çok heyecanlııııNasilsiniz kizlaaar, ignenin 10. Gunundeyim heycan dorukta
Sen napıyon sen? Değerlendirmelere devam ettiniz mi? Doğal transferin 3. günü mü bugünAyy güzel haberlerle gelll çok heyecanlıııı
Midemde kelebekler uçuşuyor ciko yaa heyecandanAyy güzel haberlerle gelll çok heyecanlıııı
Bizim de var ay sonukız yok kaynanam yüzünden depresyona ne sokcam kendimi
Devam ediyoruz ne yapalımSen napıyon sen? Değerlendirmelere devam ettiniz mi? Doğal transferin 3. günü mü bugün
Güzel düşünelim minnoşum güzel olsunMidemde kelebekler uçuşuyor ciko yaa heyecandan
Evet ya ne dusunsek basimiza geliyor resmenGüzel düşünelim minnoşum güzel olsun
Ben burda okuyodum covid pozitif olup iptal olanları çok üzülüyodum banada olur mu diye stres altındaydım ve başıma geldi. Kötü düşünüp kötüyü çekiyoruzBidahaki transferde girmeyi düşünmüyorum kk’ya olumsuz şeyler okudukça psikolojik olarakta etkileniyoruz
Bam! Bam! Bam!Devam ediyoruz ne yapalımbu hafta değerlendiririz komple.
Kendini nasıl hissedeceksen öyle yap kuzu psikolojin en önemlisiGüzel düşünelim minnoşum güzel olsun
Ben burda okuyodum covid pozitif olup iptal olanları çok üzülüyodum banada olur mu diye stres altındaydım ve başıma geldi. Kötü düşünüp kötüyü çekiyoruzBidahaki transferde girmeyi düşünmüyorum kk’ya olumsuz şeyler okudukça psikolojik olarakta etkileniyoruz
Bam! Bam! Bam!
Kendini nasıl hissedeceksen öyle yap kuzu psikolojin en önemlisi
Yalnız 2. Transfer diyorsun sen debilinçaltın transfer olmuş zaten senden olur benim bilinçaltım da mesela hep hamile
Geçmiş olsun şifa olsun kuzucuğakız yok kaynanam yüzünden depresyona ne sokcam kendimi
biz senden daha heycanlı aşkoşşşşşşşşNasilsiniz kizlaaar, ignenin 10. Gunundeyim heycan dorukta
tünelin sonu 1 yaşına kadar kapalıAnaaam tünelin ucu aydınlık dedikçe siz yeni yeni haberler veriyonuz
katroş hakikaten senin sınav sonucun ne oldu ?Burdayiiiiimm
Olsun olsun indirme kucağından o bebelere çok emek verdik hepimiz
Ben kapadım sayılır çok şükür. Yıl sonu kapanışı nedir muhasebeciler iyi bilirgenelde yıl bizi kapatıyor daha çok
Hellllöööööşimdi ne zaman test yapacaksın beybi su? Bize ne zaman bebe haberi veriyorsun anlat bakalım biraz
2 tane bacaktanBizim de var ay sonukaç asi yaptilar
anonimbirbayan uzun bir süre gelmiebilir
saol bulutum... bizimki aşı günü ilk öyle oldu.. kucak zor işmiş allah yardımcınız olsunGeçmiş olsun şifa olsun kuzucuğaBenimki hep kucakta..bizimde 2.ay aşımız vardı dün sizin ateş oldu mu ?dişi için kaşıyıcı aldınız mı
Ya kuzu aslında bu ay sonu gelen reglle başlamayı planlıyordum ama covid olayı kafamı karıştırmaya başladı. Baksana şu an etraf kaynıyor covidden. Olur da covid olursam da seninki gibi iptal olacak mecburen ki bu ihtimal bu vaka sayılarında çok mümkün yaniGirsem bile sizinle konuşur çıkarım direkinsan etkileniyo herşeyden Hhahahhahaha hakkaten niye öyle demişsem daha transfer olayını yaşayamadık
Sen ne zaman başlıyosun
Kuzu benim sınav bugün yarın açıklanacak ya bekliyorum. En geç önümüzdeki cuma açıklamalılar zaten yasal olarak. Hep son ana kadar da bekliyorlar açıklamak için. Sen nasılsın beybim iyi misin lenoş iyi mi?biz senden daha heycanlı aşkoşşşşşşşş
tünelin sonu 1 yaşına kadar kapalı
yaa ben ekstra özel aşılarını yaptırdığım için her ay aksion yaşıoruz
yoksa benm minnoş huysuz bebe değil cok şükür
özel aşılar sayesinde iflas bayrağını çekmemde cabası
katroş hakikaten senin sınav sonucun ne oldu ?
2 tane bacaktan
anonimbirbayan uzun bir süre gelmiebilir
Nurzfr iyi yoğun çalışıyor
Paresilaaa artık banada pas vermior hıh
saol bulutum... bizimki aşı günü ilk öyle oldu.. kucak zor işmiş allah yardımcınız olsun
neyseki özüne döndü benmki
bizim şuana kadar hiç bir aşıda ateş olmadı bulutum... ama hep takip ettim ateşini
diş kaşıyıcı aldım.. hem sulu hem susuz.. fakat sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?