Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anaaam tünelin ucu aydınlık dedikçe siz yeni yeni haberler veriyonuz
Nasilsiniz kizlaaar, ignenin 10. Gunundeyim heycan dorukta
Test yapacak mısın yoksa reglini mi bekleyeceksin?

35+4 oldu bugün. Kontrolden çıktık. Hala ters ve aşağıda ama çok şükür suyu ve hareketleri iyi. Nst de iyi çıktı. "37'ye kadar Progestan'a devam et. 36 bitince artık gelse de korkma. Hala erken ama artık erken saymıyoruz" dedi. İnşallah biraz daha bekler de büyür, sağlıkla gelir

hepinizi dövesim var

nerdesiniz
Burdayiiiiimm
Olsun olsun indirme kucağından o bebelere çok emek verdik hepimiz
yıl sonu kapanışları daha bitmedi
2022 yıla giremedim
bir sürü evrakta beni bekliyor
Ben kapadım sayılır çok şükür. Yıl sonu kapanışı nedir muhasebeciler iyi bilir genelde yıl bizi kapatıyor daha çok
Hellllööööö şimdi ne zaman test yapacaksın beybi su? Bize ne zaman bebe haberi veriyorsun anlat bakalım biraz

Bekleyeceğim ya dr hemen test yapma dedi ohh iyi iyi az kalmis artık dayansin sonuna kadar minnoş
Regl gunumu beklerim beybi ya erken yapip strese girmek istemiyorum

Bizim de var ay sonu kaç asi yaptilar

Midemde kelebekler uçuşuyor ciko yaa heyecandan
Güzel düşünelim minnoşum güzel olsun
Ben burda okuyodum covid pozitif olup iptal olanları çok üzülüyodum banada olur mu diye stres altındaydım ve başıma geldi. Kötü düşünüp kötüyü çekiyoruz Bidahaki transferde girmeyi düşünmüyorum kk’ya olumsuz şeyler okudukça psikolojik olarakta etkileniyoruz

Evet ya ne dusunsek basimiza geliyor resmen

Devam ediyoruz ne yapalım bu hafta değerlendiririz komple.
Bam! Bam! Bam!
Kendini nasıl hissedeceksen öyle yap kuzu psikolojin en önemlisi

Yalnız 2. Transfer diyorsun sen de bilinçaltın transfer olmuş zaten senden olur benim bilinçaltım da mesela hep hamile

Bam! Bam! Bam!

Kendini nasıl hissedeceksen öyle yap kuzu psikolojin en önemlisi

Yalnız 2. Transfer diyorsun sen de bilinçaltın transfer olmuş zaten senden olur benim bilinçaltım da mesela hep hamile

Girsem bile sizinle konuşur çıkarım direk insan etkileniyo herşeyden Hhahahhahaha hakkaten niye öyle demişsem daha transfer olayını yaşayamadık
Sen ne zaman başlıyosun

Geçmiş olsun şifa olsun kuzucuğa Benimki hep kucakta..bizimde 2.ay aşımız vardı dün sizin ateş oldu mu ?dişi için kaşıyıcı aldınız mı

biz senden daha heycanlı aşkoşşşşşşşş

Anaaam tünelin ucu aydınlık dedikçe siz yeni yeni haberler veriyonuz
tünelin sonu 1 yaşına kadar kapalı
yaa ben ekstra özel aşılarını yaptırdığım için her ay aksion yaşıoruz
yoksa benm minnoş huysuz bebe değil cok şükür
özel aşılar sayesinde iflas bayrağını çekmemde cabası

katroş hakikaten senin sınav sonucun ne oldu ?

Bizim de var ay sonu kaç asi yaptilar
2 tane bacaktan

Paresilaaa ve Nurzfr Kayıp :/
anonimbirbayan Çook uzun zamandır gelmiyor
Herkes iyi mi
anonimbirbayan uzun bir süre gelmiebilir
Nurzfr iyi yoğun çalışıyor
Paresilaaa artık banada pas vermior hıh

Geçmiş olsun şifa olsun kuzucuğa Benimki hep kucakta..bizimde 2.ay aşımız vardı dün sizin ateş oldu mu ?dişi için kaşıyıcı aldınız mı
saol bulutum... bizimki aşı günü ilk öyle oldu.. kucak zor işmiş allah yardımcınız olsun
neyseki özüne döndü benmki
bizim şuana kadar hiç bir aşıda ateş olmadı bulutum... ama hep takip ettim ateşini
diş kaşıyıcı aldım.. hem sulu hem susuz.. fakat sevmiyor

Güminaydınlar efenim
Girsem bile sizinle konuşur çıkarım direk insan etkileniyo herşeyden Hhahahhahaha hakkaten niye öyle demişsem daha transfer olayını yaşayamadık
Sen ne zaman başlıyosun
Ya kuzu aslında bu ay sonu gelen reglle başlamayı planlıyordum ama covid olayı kafamı karıştırmaya başladı. Baksana şu an etraf kaynıyor covidden. Olur da covid olursam da seninki gibi iptal olacak mecburen ki bu ihtimal bu vaka sayılarında çok mümkün yani valla biraz kafam karışık gelen reglimin bana yol göstermesini bekliyorum
Kuzu benim sınav bugün yarın açıklanacak ya bekliyorum. En geç önümüzdeki cuma açıklamalılar zaten yasal olarak. Hep son ana kadar da bekliyorlar açıklamak için. Sen nasılsın beybim iyi misin lenoş iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…