Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ondan sonra hemen mi zengin oluyoruz? Stajyerliğin kalktıktan sonra mı zengin oluyoruz? Ne zaman ne zaman?

Oy maşallah fıstığa hep böyle uslu olsun sağolasın canısı şimdilik kucakta olmasına alıştım iş güç kalıyor sırtım ağrıyor ama olsun o kadar bir zaman sonra büyücek alamayacağım Diş kaşıyıcı sevilmez mi ya ne güzel seçenek bile sunmuşsun e o zaman her bulduğunu ağzına alıyordur

nasılsınız yavruşlar, bugün içimi bir umutsuzluk kapladı niyeyse , baştaki gibi değilim
Hoşgeldin yavrum, o oluyor arada bu dönemde, psikolojim benim de böyle gidip geliyordu. Bir çok umutluydum bir aşırı karamsar. Mümkün değil maalesef pek biliyorum ama sen düşünmemeye çalış

Hoşgeldin yavrum, o oluyor arada bu dönemde, psikolojim benim de böyle gidip geliyordu. Bir çok umutluydum bir aşırı karamsar. Mümkün değil maalesef pek biliyorum ama sen düşünmemeye çalış
kafamı içi kazan gibi,birde bu zamana kadar olmamış olması kırıyor umidimi. test günü yaklaştıkça grip hissetmeye başladım

kafamı içi kazan gibi,birde bu zamana kadar olmamış olması kırıyor umidimi. test günü yaklaştıkça grip hissetmeye başladım
Bu ilaçla daha ilk denemen. Çoook başındasın. Yani yine olmazsa diye düşünme de öyle bile olsa daha önünde hem seçenek çok hem de bu tedaviyle en az iki kez daha deneyebilirsin. Uzaygemisi'nin üçüncü ay ilaçlı yumurta takibinde tutmuştu mesela

gücüm tükenmiş gibi hissediyorum yaa , off aylık bunalımlarım geldi yine

Bende öyle düşünüyorum ya 2 ay bekleyebilirim belki cesaretim yok bidaha iptal olursa korkusu kapladı içimi bakalım reglim ne zaman gelcek bakalım memorial ne dicek

Katre_g yavru bu arada hastanelerde tüp bebek görüyosak covid testi şartmış. Hastane oldukları için istiyolarmış. Mesela direk tüp bebek merkezine gidip yaptırınca test falan istemiyolarmış, mesela bahçeci istemiyomuş. Ben orayı aradım orası öyle dedi. Hatta orayla mı başlasam yeniden dedim ama fiyatı 16.500, benim şişlide ikinci olarak saydıkları için ekstra indirim yaptılar, aradada baya fark var o yüzden yine şişliden devam edicem

Benimki de bağımsız bir tüp bebek merkeziydi. Hastane içinde değildi. Eşimden değil ama benden pcr istediler. Zaten istemeleri lazım çünkü anestezi veriyorlar sonuçta

Paresilaaa ve @Nurzfr Kayıp :/
@anonimbirbayan Çook uzun zamandır gelmiyor
Herkes iyi mi

Ben hiç iyi değilim. İşi bırakmayı düşünüyorum. Bugün iş yerinde ya panik atak ya sinir krizi geçirdim. Hangisi bilmiyorum. Uzun bir süre nefes alamadım. Ellerim ayaklarım titredi. Eve gidip direk uyuyorum. Biraz zorlayıp okuyayım diyorum yazılanları ama yok direk çıkıyorum. Bugün bu saat oldu sadece mandalina ile duruyorum. İyi değilim anlayacağınız tek tek etiketliyemiyorum ama umarım hepiniz iyisinizdir.

Ah be pare. Sonunda bu noktaya mı getirdiler seni Rapor alıp biraz uzaklaşıp evde dinlensen mi acaba?

Ahahah kız beni anlatıyosun yaaa bana da test günü yaklaşmaya başladıkça basmışlardı. İçim huzursuzdu sabahları birden ağlamaya başlıyordum ya da geceleri. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu duygu durum değişimleri bu sürecin doğal bir parçası bence, sen elinden geldiğince aklından çıkarmaya çalış sadece. Ha mesela ağlamak mı istiyorsun ağla rahatla da, ben saçmalama katre bir şey yoo ağlıcak diye kendimi tutarken daha çok şiştiğimi fark ettim
Bende öyle düşünüyorum ya 2 ay bekleyebilirim belki cesaretim yok bidaha iptal olursa korkusu kapladı içimi bakalım reglim ne zaman gelcek bakalım memorial ne dicek
Ya ben ilkinde bile çok tırsıyodum iptal olursa diye ki o zaman vaka sayıları şimdiyr görr bayağı düşüktü. Şimdi hiç yemiyo totom
Bunu bilmiyordum bak ya ben sigorta raporumu da orda çıkarıp kullanıyorum yaa bahçevi tarzı yerler çok uygun değil bana şimdilik. Çünkü bahçecide yaptırsam ve sgk raporu geçse bile bu sefer raporu devlet hastanesinden çıkarmam gerekir ki lanet girsin devlet hastanelerine yani, gına getiriyorlar insana
Benimki de bağımsız bir tüp bebek merkeziydi. Hastane içinde değildi. Eşimden değil ama benden pcr istediler. Zaten istemeleri lazım çünkü anestezi veriyorlar sonuçta
Ben de anestezi için pcr yaptıklarını biliyorum aslında. Bana da öyle denmişti. Konu anesteziyse merkezde de yapılmalı di mi? Daha tüp bebeğe özel yerler falan ya sadece, ee bir de ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar kar amaçları daha da yüksek belki o yüzden göz ardı ediyorlardır
Kuzum iyi olmadığının farkındayız toparla kendini gel tamam mı bekliyoruz

Yani yapmaları iyi bişey bencede , benim şanssızlığıma denk geldi sadece

Bugün biriyle daha konuştum ben 2 ay sonra yapmışlar bidaha. Banada öyle yapcaklar kesin. Belki hafifler ozamana kadar

Ya ben sırf devletle uğraşmayayım diye aşılama yaptırmadım rapor almadım, ilk tüpe başladığımızda bi test verdik hala sonucunu bekliyoruz Allah sabır versin cidden

Ya ne istiyolar senden rapor alıp dinlen bencede iyi gelir sanada

Ah canim benim yaa isyerinde yapilanlar mi buna sebep oluyor kuzum?? Cok üzüldüm şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…