- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.661
Anaaaam ne ara iznin bitti de okula dönüyorsunCanım kadınlar, nasılsınız? Ben ptesi okula baslayacagim, evde son günlerim. Nasil gidiyor??
Ah be pare. Sonunda bu noktaya mı getirdiler seniRapor alıp biraz uzaklaşıp evde dinlensen mi acaba?
Ahahah kız beni anlatıyosun yaaa bana da test günü yaklaşmaya başladıkça basmışlardı. İçim huzursuzdu sabahları birden ağlamaya başlıyordum ya da geceleri. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu duygu durum değişimleri bu sürecin doğal bir parçası bence, sen elinden geldiğince aklından çıkarmaya çalış sadece. Ha mesela ağlamak mı istiyorsun ağla rahatla da, ben saçmalama katre bir şey yoo ağlıcak diye kendimi tutarken daha çok şiştiğimi fark ettim
Ya ben ilkinde bile çok tırsıyodum iptal olursa diye ki o zaman vaka sayıları şimdiyr görr bayağı düşüktü. Şimdi hiç yemiyo totom
Bunu bilmiyordum bakya ben sigorta raporumu da orda çıkarıp kullanıyorum yaa bahçevi tarzı yerler çok uygun değil bana şimdilik. Çünkü bahçecide yaptırsam ve sgk raporu geçse bile bu sefer raporu devlet hastanesinden çıkarmam gerekir ki lanet girsin devlet hastanelerine yani, gına getiriyorlar insana
Ben de anestezi için pcr yaptıklarını biliyorum aslında. Bana da öyle denmişti. Konu anesteziyse merkezde de yapılmalı di mi? Daha tüp bebeğe özel yerler falan ya sadece, ee bir de ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar kar amaçları daha da yüksek belki o yüzden göz ardı ediyorlardır
Kuzum iyi olmadığının farkındayıztoparla kendini gel tamam mı bekliyoruz
Ya ne istiyolar sendenrapor alıp dinlen bencede iyi gelir sanada
Bıktım artık yeminle hayattan soğudum. Hicbirsey zevk vermiyor. İş yerim maalesef bitmiyor sorunlar. İzin alsam yine bana patlayacak duruşmaya gir çık masa dolmuş taşmış. Geçen hafta iki gün süren migren sonucu göz damarım çatladı kan tuttu. Bugün kriz artık yarını ben düşünemiyorum sanırım sonum Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları bölümü olacakAh canim benim yaaisyerinde yapilanlar mi buna sebep oluyor kuzum?? Cok üzüldüm şimdi...
Valla tam da oyle oldu canim, doğunca ilk günler dışında cok cabuk geciyormus ciddenAnaaaam ne ara iznin bitti de okula dönüyorsunHayın zaman nasıl da hızlı geçmiş
Of yaaaBıktım artık yeminle hayattan soğudum. Hicbirsey zevk vermiyor. İş yerim maalesef bitmiyor sorunlar. İzin alsam yine bana patlayacak duruşmaya gir çık masa dolmuş taşmış. Geçen hafta iki gün süren migren sonucu göz damarım çatladı kan tuttu. Bugün kriz artık yarını ben düşünemiyorum sanırım sonum Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları bölümü olacak
Bu bebeler daha gelmeden delirtti biziAhahah kız beni anlatıyosun yaaa bana da test günü yaklaşmaya başladıkça basmışlardı. İçim huzursuzdu sabahları birden ağlamaya başlıyordum ya da geceleri. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bu duygu durum değişimleri bu sürecin doğal bir parçası bence, sen elinden geldiğince aklından çıkarmaya çalış sadece. Ha mesela ağlamak mı istiyorsun ağla rahatla da, ben saçmalama katre bir şey yoo ağlıcak diye kendimi tutarken daha çok şiştiğimi fark ettim
Ya ben ilkinde bile çok tırsıyodum iptal olursa diye ki o zaman vaka sayıları şimdiyr görr bayağı düşüktü. Şimdi hiç yemiyo totom
Bunu bilmiyordum bakya ben sigorta raporumu da orda çıkarıp kullanıyorum yaa bahçevi tarzı yerler çok uygun değil bana şimdilik. Çünkü bahçecide yaptırsam ve sgk raporu geçse bile bu sefer raporu devlet hastanesinden çıkarmam gerekir ki lanet girsin devlet hastanelerine yani, gına getiriyorlar insana
Ben de anestezi için pcr yaptıklarını biliyorum aslında. Bana da öyle denmişti. Konu anesteziyse merkezde de yapılmalı di mi? Daha tüp bebeğe özel yerler falan ya sadece, ee bir de ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar kar amaçları daha da yüksek belki o yüzden göz ardı ediyorlardır
Kuzum iyi olmadığının farkındayıztoparla kendini gel tamam mı bekliyoruz
Maşallah diyelim. Bize ilk 40 gün kabus gibi anlatıyorlar hepValla tam da oyle oldu canim, doğunca ilk günler dışında cok cabuk geciyormus ciddensen nasilsin, yoluna girdi mi her sey??
O bebekten bebege degisiyor, sen olumluya odaklan, ne kadar sakin olursan bebek de o kadar sakinlesiyor. Mizaç da etkili tabii ki ama sakinlik da cok onemliMaşallah diyelim. Bize ilk 40 gün kabus gibi anlatıyorlar hep
Biz evde yatışa devam. Dün kontrol vardı. Suyu, hareketi iyi dedi doktor. Hala ters ve artık epey aşağıda. Cumartesi 36 dolacak. Ondan sonra istediği zaman gelebilir dedi doktor. Nst de iyi çıkmış. Biraz daha büyüyüp öyle sağlıkla gelsin diye dua edip bekliyoruz
MasallahMaşallah diyelim. Bize ilk 40 gün kabus gibi anlatıyorlar hep
Biz evde yatışa devam. Dün kontrol vardı. Suyu, hareketi iyi dedi doktor. Hala ters ve artık epey aşağıda. Cumartesi 36 dolacak. Ondan sonra istediği zaman gelebilir dedi doktor. Nst de iyi çıkmış. Biraz daha büyüyüp öyle sağlıkla gelsin diye dua edip bekliyoruz
Ya sus caktirma, kandiriyoz accuk bebeyi, hem en azından işin ehli kescek, yaramazlik yapsaydı deyzeleri kescekti ehehehehdayler dayler Alıntı yapmamışım, beyin terk. Dizi izliyorum bütüm gün yatıyorum zaten. İlk aylar kanama ve bulantıdan kalkamayınca totomla koltuk bütünleşti diyordum. Meğer o sınav orada bitmemiş. Devam filmini çekiyoruz totomla
İnşallah sağlıkla gelsin de o çük her halükarda kesilecek çoocuğum sori
Hemsirosummmmm nasilsin guzummmmMasallah
Iyi olcaz inşallah daylosum❤ bu ara depresif hallerim geldi yine atlatmaya calisiyorumHemsirosummmmm nasilsin guzummmm
Sen 2 ay sonra hemen başlıcak mısın peki? Vakalar böyle olursa yine iptal ihtimali olabilir. Ben tabi tedbiren söylüyorum belki de sıkıntısız geçecek bilemeyiz deYani yapmaları iyi bişey bencede , benim şanssızlığıma denk geldi sadece
Bugün biriyle daha konuştum ben 2 ay sonra yapmışlar bidaha. Banada öyle yapcaklar kesin. Belki hafifler ozamana kadar
Ya ben sırf devletle uğraşmayayım diye aşılama yaptırmadım rapor almadım, ilk tüpe başladığımızda bi test verdik hala sonucunu bekliyoruzAllah sabır versin cidden
Ben kodum rahman gidiyo hemşireciiiğimmBu bebeler daha gelmeden delirtti bizi
Geldigi gibi gider o merak etme sen haciiiIyi olcaz inşallah daylosum❤ bu ara depresif hallerim geldi yine atlatmaya calisiyorumkpss falan çalışıyorum oyalıyorum kendimi. Sen nasılsın bebis nasil
GafshsgsgsgSen 2 ay sonra hemen başlıcak mısın peki? Vakalar böyle olursa yine iptal ihtimali olabilir. Ben tabi tedbiren söylüyorum belki de sıkıntısız geçecek bilemeyiz de
Ne tırt bir zamana denk geldik ya! hamile kalamıyoruz, hamile kalamadığımız gibi parasını verip tüp bebek de yaptıramıyoruz
Ben kodum rahman gidiyo hemşireciiiğimmartık mertebe atladım ben deli demek az kalır zır deli falan etti beni
Esimin isi belli degil daha genelde pat diye haber geliyorGeldigi gibi gider o merak etme sen haciiioo süpermiş, iyi yapıyorsun. Noldu eşinin isi cnm? Iyi çok şükür, her şey yolunda, ptesi basliyorum okula
40 gün karışan insanlardan dolayı kabus oluyor.Sen karışan olmaz demiştin sanki o yüzden rahat geçer.eşinde yardımcı olursa rahat bir lohusalık geçirirsinMaşallah diyelim. Bize ilk 40 gün kabus gibi anlatıyorlar hep
Gerçekten öyle, çok çabuk gecti yaGafshsgsgsghunili analar olcaz
Esimin isi belli degil daha genelde pat diye haber geliyoryaa ne çabuk gecti de zaman birde ise basliyorsun
Oyle kiz valla pat diye arayip soyluyor gelin gidin diye sinir oluyorumGerçekten öyle, çok çabuk gecti ya
Hadi ya, ne sacma isler bunlar, kişinin ozel hayatinin ne onemi var ki
Adalet bakanligı yollamiyor. Elindeki köleleri nasıl bıraksınlar. o yüzden artık bende unvan değişikliğine gideceğim. Çocuk mahkemelerinde, çocuk gelişim uzmanı olarak çalışmak için sınava gireceğim. Tabi öncelikle okul bitmeliValla tam da oyle oldu canim, doğunca ilk günler dışında cok cabuk geciyormus ciddensen nasilsin, yoluna girdi mi her sey??
Of yaaakurumlar arasi gecis gibi bsyler olamıyor mu canim... Nedir bu bu kadar yazık ama ya.... Ne demek damar çatlaması yazık yani
aa bizede söyle mutlakaGüminaydınlar efenim
Ya kuzu aslında bu ay sonu gelen reglle başlamayı planlıyordum ama covid olayı kafamı karıştırmaya başladı. Baksana şu an etraf kaynıyor covidden. Olur da covid olursam da seninki gibi iptal olacak mecburen ki bu ihtimal bu vaka sayılarında çok mümkün yanivalla biraz kafam karışık gelen reglimin bana yol göstermesini bekliyorum
Kuzu benim sınav bugün yarın açıklanacak ya bekliyorum. En geç önümüzdeki cuma açıklamalılar zaten yasal olarak. Hep son ana kadar da bekliyorlar açıklamak için. Sen nasılsın beybim iyi misin lenoş iyi mi?
nie aşkoş ? test felanmı yaptın kız doğru söyle bakem ?nasılsınız yavruşlar, bugün içimi bir umutsuzluk kapladı niyeyse , baştaki gibi değilim
izin vermiyorum kuzum elini ağzına götürmesine çünkü bir çok çocukta ilerleyen yaşa kadar kalıcı olabiliyormuş.. etraftaki şeyleride ağzına götürmek istiyor zaten oral dönem ama elimden geldiğince hijyen açısından onada izin vermiyorumOy maşallah fıstığa hep böyle uslu olsunsağolasın canısı şimdilik kucakta olmasına alıştım iş güç kalıyor sırtım ağrıyor ama olsun o kadar bir zaman sonra büyücek alamayacağım Diş kaşıyıcı sevilmez mi ya ne güzel seçenek bile sunmuşsun e o zaman her bulduğunu ağzına alıyordur
lebron ceyms.. olaylara gel....Ben hiç iyi değilim. İşi bırakmayı düşünüyorum. Bugün iş yerinde ya panik atak ya sinir krizi geçirdim. Hangisi bilmiyorum. Uzun bir süre nefes alamadım. Ellerim ayaklarım titredi. Eve gidip direk uyuyorum. Biraz zorlayıp okuyayım diyorum yazılanları ama yok direk çıkıyorum. Bugün bu saat oldu sadece mandalina ile duruyorum. İyi değilim anlayacağınız tek tek etiketliyemiyorum ama umarım hepiniz iyisinizdir.
anaammmmmmm ne çabıkkkkkkk.....Canım kadınlar, nasılsınız? Ben ptesi okula baslayacagim, evde son günlerim. Nasil gidiyor??
umarımAdalet bakanligı yollamiyor. Elindeki köleleri nasıl bıraksınlar. o yüzden artık bende unvan değişikliğine gideceğim. Çocuk mahkemelerinde, çocuk gelişim uzmanı olarak çalışmak için sınava gireceğim. Tabi öncelikle okul bitmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?