Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah be pare. Sonunda bu noktaya mı getirdiler seni Rapor alıp biraz uzaklaşıp evde dinlensen mi acaba?

Ya ne istiyolar senden rapor alıp dinlen bencede iyi gelir sanada

Ah canim benim yaa isyerinde yapilanlar mi buna sebep oluyor kuzum?? Cok üzüldüm şimdi...
Bıktım artık yeminle hayattan soğudum. Hicbirsey zevk vermiyor. İş yerim maalesef bitmiyor sorunlar. İzin alsam yine bana patlayacak duruşmaya gir çık masa dolmuş taşmış. Geçen hafta iki gün süren migren sonucu göz damarım çatladı kan tuttu. Bugün kriz artık yarını ben düşünemiyorum sanırım sonum Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları bölümü olacak

Anaaaam ne ara iznin bitti de okula dönüyorsun Hayın zaman nasıl da hızlı geçmiş
Valla tam da oyle oldu canim, doğunca ilk günler dışında cok cabuk geciyormus cidden sen nasilsin, yoluna girdi mi her sey??
Of yaaa kurumlar arasi gecis gibi bsyler olamıyor mu canim... Nedir bu bu kadar yazık ama ya.... Ne demek damar çatlaması yazık yani

Bu bebeler daha gelmeden delirtti bizi

Valla tam da oyle oldu canim, doğunca ilk günler dışında cok cabuk geciyormus cidden sen nasilsin, yoluna girdi mi her sey??
Maşallah diyelim. Bize ilk 40 gün kabus gibi anlatıyorlar hep

Biz evde yatışa devam. Dün kontrol vardı. Suyu, hareketi iyi dedi doktor. Hala ters ve artık epey aşağıda. Cumartesi 36 dolacak. Ondan sonra istediği zaman gelebilir dedi doktor. Nst de iyi çıkmış. Biraz daha büyüyüp öyle sağlıkla gelsin diye dua edip bekliyoruz

O bebekten bebege degisiyor, sen olumluya odaklan, ne kadar sakin olursan bebek de o kadar sakinlesiyor. Mizaç da etkili tabii ki ama sakinlik da cok onemli zor gunleri unutuyormus insan cidden.
Oh maasallah canim minnosum benimmm, dinledi teyzelerini, c.k de kesilsin istemedi tabii sonra 1 hafta daha gecti mi 37den sonra ztn mis gibi gelir

dayler dayler Alıntı yapmamışım, beyin terk. Dizi izliyorum bütüm gün yatıyorum zaten. İlk aylar kanama ve bulantıdan kalkamayınca totomla koltuk bütünleşti diyordum. Meğer o sınav orada bitmemiş. Devam filmini çekiyoruz totomla

İnşallah sağlıkla gelsin de o çük her halükarda kesilecek çoocuğum sori

Masallah

Ya sus caktirma, kandiriyoz accuk bebeyi, hem en azından işin ehli kescek, yaramazlik yapsaydı deyzeleri kescekti eheheheh
Aman benim de riskliydi hareketi iyice azaltmistim, insan bi hamliyor resmen. Dogunca koltuk da g.t de rahatlıyor, epey hava aliyor merak etme ehehhe

Sen 2 ay sonra hemen başlıcak mısın peki? Vakalar böyle olursa yine iptal ihtimali olabilir. Ben tabi tedbiren söylüyorum belki de sıkıntısız geçecek bilemeyiz de
Ne tırt bir zamana denk geldik ya! hamile kalamıyoruz, hamile kalamadığımız gibi parasını verip tüp bebek de yaptıramıyoruz
Bu bebeler daha gelmeden delirtti bizi
Ben kodum rahman gidiyo hemşireciiiğimm artık mertebe atladım ben deli demek az kalır zır deli falan etti beni

Iyi olcaz inşallah daylosum❤ bu ara depresif hallerim geldi yine atlatmaya calisiyorum kpss falan çalışıyorum oyalıyorum kendimi. Sen nasılsın bebis nasil
Geldigi gibi gider o merak etme sen haciii oo süpermiş, iyi yapıyorsun. Noldu eşinin isi cnm? Iyi çok şükür, her şey yolunda, ptesi basliyorum okula

Gafshsgsgsg hunili analar olcaz
Geldigi gibi gider o merak etme sen haciii oo süpermiş, iyi yapıyorsun. Noldu eşinin isi cnm? Iyi çok şükür, her şey yolunda, ptesi basliyorum okula
Esimin isi belli degil daha genelde pat diye haber geliyor yaa ne çabuk gecti de zaman birde ise basliyorsun

40 gün karışan insanlardan dolayı kabus oluyor.Sen karışan olmaz demiştin sanki o yüzden rahat geçer.eşinde yardımcı olursa rahat bir lohusalık geçirirsin uykusuzluk zor ama bu dönemin geçici olduğunu düşünürsen bebişin güzelliğine odaklanırsan hızlı hızlı geçer günler.36 bitmiş bile az kaldı

Adalet bakanligı yollamiyor. Elindeki köleleri nasıl bıraksınlar. o yüzden artık bende unvan değişikliğine gideceğim. Çocuk mahkemelerinde, çocuk gelişim uzmanı olarak çalışmak için sınava gireceğim. Tabi öncelikle okul bitmeli

aa bizede söyle mutlaka ,

nasılsınız yavruşlar, bugün içimi bir umutsuzluk kapladı niyeyse , baştaki gibi değilim
nie aşkoş ? test felanmı yaptın kız doğru söyle bakem ?

izin vermiyorum kuzum elini ağzına götürmesine çünkü bir çok çocukta ilerleyen yaşa kadar kalıcı olabiliyormuş.. etraftaki şeyleride ağzına götürmek istiyor zaten oral dönem ama elimden geldiğince hijyen açısından onada izin vermiyorum
genelde sürekli elimde diş kaşıyıcı ile geziyorum dişleri kaşındığını fark ettiğimde o tutmasını sevmediği için ben kaşıyorum.. sakinleşince normal oyunumuza devam ediyoruz

lebron ceyms.. olaylara gel....
bence yapın gereği bu durum böyle biliomusun ?
mesela senin dışındakiler öylemi ?
8-5 mesaim bitsin eve gideyim maaşımı alayım modu...
tmm işimizi hakkımızla yapalım haklısın.. sende öylesin ama ben eskiden böyleyken cok yıpranıodum.. baktımki etrafımda kmse yapmıo.. iyisimi bende saldım.. ben salınca yönetim bu işler aksıyor gibisine azar mazar.. pat pat pat döküldüm.. şimdi herkes çalışıyor azda olsa... bende onlar gibi az çalışıyorum.. onları izliyerek hareket ediyorum
malesef kamuda sessiz kediyi, cazgır kedi yer..

Canım kadınlar, nasılsınız? Ben ptesi okula baslayacagim, evde son günlerim. Nasil gidiyor??
anaammmmmmm ne çabıkkkkkkk.....
kim bakcek bebeye

umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…