- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.681
Yok valla yapmadimaa bizede söyle mutlaka,
nie aşkoş ? test felanmı yaptın kız doğru söyle bakem ?
izin vermiyorum kuzum elini ağzına götürmesine çünkü bir çok çocukta ilerleyen yaşa kadar kalıcı olabiliyormuş.. etraftaki şeyleride ağzına götürmek istiyor zaten oral dönem ama elimden geldiğince hijyen açısından onada izin vermiyorum
genelde sürekli elimde diş kaşıyıcı ile geziyorum dişleri kaşındığını fark ettiğimde o tutmasını sevmediği için ben kaşıyorum.. sakinleşince normal oyunumuza devam ediyoruz
lebron ceyms.. olaylara gel....
bence yapın gereği bu durum böyle biliomusun ?
mesela senin dışındakiler öylemi ?
8-5 mesaim bitsin eve gideyim maaşımı alayım modu...
tmm işimizi hakkımızla yapalım haklısın.. sende öylesin ama ben eskiden böyleyken cok yıpranıodum.. baktımki etrafımda kmse yapmıo.. iyisimi bende saldım.. ben salınca yönetim bu işler aksıyor gibisine azar mazar.. pat pat pat döküldüm.. şimdi herkes çalışıyor azda olsa... bende onlar gibi az çalışıyorum.. onları izliyerek hareket ediyorum
malesef kamuda sessiz kediyi, cazgır kedi yer..
anaammmmmmm ne çabıkkkkkkk.....
kim bakcek bebeye
umarım
ne üçün böylesin..Yok valla yapmadim
ayda bir geliyorlar bana biliyosunuzne üçün böylesin..
sen aşkoşsun kendine gel
enişte bişi yaptıysa söyleayda bir geliyorlar bana biliyosunuz
yok aşkoş onunlada iyiyiz uzun süredir hiç artışmadıkenişte bişi yaptıysa söyle
keselim
o zaman sus kız kaşınmayok aşkoş onunlada iyiyiz uzun süredir hiç artışmadıkrahat batıyor anlaşılan
iğnenin 12. günü ya strese giriyorumo zaman sus kız kaşınma
test günüüüüüüüüüüüüüiğnenin 12. günü ya strese giriyorum
Bir kişi değil onu da yollamak için yazı yazildi ve referansı olduğu için gitmiyor. Dün bir arkadaşım akşam 9da çıktı. Ana sınıfına giden evladı olan bir arkadaşım. Bu hakim içinde geçerli. Kadın hakimimin iki evladı hasta ateş icerisinde biri 11 aylık biri 10 yaşında ve duruşmaya geldi.mesai saati sonrası gitti. Sürekli telefonda bakıcıyi arayıp durduaa bizede söyle mutlaka,
izin vermiyorum kuzum elini ağzına götürmesine çünkü bir çok çocukta ilerleyen yaşa kadar kalıcı olabiliyormuş.. etraftaki şeyleride ağzına götürmek istiyor zaten oral dönem ama elimden geldiğince hijyen açısından onada izin vermiyorum
genelde sürekli elimde diş kaşıyıcı ile geziyorum dişleri kaşındığını fark ettiğimde o tutmasını sevmediği için ben kaşıyorum.. sakinleşince normal oyunumuza devam ediyoruz
tmm işimizi hakkımızla yapalım haklısın.. sende öylesin ama ben eskiden böyleyken cok yıpranıodum.. baktımki etrafımda kmse yapmıo.. iyisimi bende saldım.. ben salınca yönetim bu işler aksıyor gibisine azar mazar.. pat pat pat döküldüm.. şimdi herkes çalışıyor azda olsa... bende onlar gibi az çalışıyorum.. onları izliyerek hareket ediyorum
kim bakcek bebeye
umarım
sen nassın gardaşşşşşşşşşşşşşşşşGünaydın
Bugün burası için kar afet uyarısı yapıldı. Akşam başlayacakmış ve bilmem kaç saat cm tutacakmış vs. Karneleri bile erken vermeye karar verdiler bu yüzden
resmen cimere yazma sebebiBir kişi değil onu da yollamak için yazı yazildi ve referansı olduğu için gitmiyor. Dün bir arkadaşım akşam 9da çıktı. Ana sınıfına giden evladı olan bir arkadaşım. Bu hakim içinde geçerli. Kadın hakimimin iki evladı hasta ateş icerisinde biri 11 aylık biri 10 yaşında ve duruşmaya geldi.mesai saati sonrası gitti. Sürekli telefonda bakıcıyi arayıp durdu
Kan tahliline gittim. Eve dönüyorum. Onun dışında yatıyorum işte bütün gün. Bir süre daha gelmesin de büyüsün diye bekliyoruz bebek reyizisen nassın gardaşşşşşşşşşşşşşşşş
gelmez gelmez.. sadece artistlik yapıo bu bebelerKan tahliline gittim. Eve dönüyorum. Onun dışında yatıyorum işte bütün gün. Bir süre daha gelmesin de büyüsün diye bekliyoruz bebek reyizi
Çok mantıklı böylece zamanla kaşıyıcıya da alışıraa bizede söyle mutlaka,
kim bakcek bebeye
umarım
bence de işten çık parem kafan etsin kendini hazır hissettiğinde yine girebilirsin dimi?tecrübelisin alırlar.kendine zaman ayır kafanı dinle bu kadar iş güçten kimse olsa çatlar iyi bile dayandınBir kişi değil onu da yollamak için yazı yazildi ve referansı olduğu için gitmiyor. Dün bir arkadaşım akşam 9da çıktı. Ana sınıfına giden evladı olan bir arkadaşım. Bu hakim içinde geçerli. Kadın hakimimin iki evladı hasta ateş icerisinde biri 11 aylık biri 10 yaşında ve duruşmaya geldi.mesai saati sonrası gitti. Sürekli telefonda bakıcıyi arayıp durdu
Kamudan özele geçmek de hiç mantıklı değil ki özeller daha çok iliğini kemiğini kurutuyor. Geçen bir arkadaşım çalıştığı yerin ilanını paylaştı. İşe alacakları çalışanda aradıkları kriterlerden biri 7/24 ulaşılabilir olması. Kendi kendimize bile 7/24 ulaşamıyoruz. Bunun uyku süresi var, kendine ayıracağın zamanı var, özel hayatı var. Böyle rezillik mi olur? Oluyor işte çünkü sen etmesen ben etmesem aç kalmamak için biri mecburen kabul ediyor bu şartlarıbence de işten çık parem kafan etsin kendini hazır hissettiğinde yine girebilirsin dimi?tecrübelisin alırlar.kendine zaman ayır kafanı dinle bu kadar iş güçten kimse olsa çatlar iyi bile dayandın
35+6
Sen 2 ay sonra hemen başlıcak mısın peki? Vakalar böyle olursa yine iptal ihtimali olabilir. Ben tabi tedbiren söylüyorum belki de sıkıntısız geçecek bilemeyiz de
Ne tırt bir zamana denk geldik ya! hamile kalamıyoruz, hamile kalamadığımız gibi parasını verip tüp bebek de yaptıramıyoruz
Ben kodum rahman gidiyo hemşireciiiğimmartık mertebe atladım ben deli demek az kalır zır deli falan etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?