Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok valla yapmadim

Günaydın
Bugün burası için kar afet uyarısı yapıldı. Akşam başlayacakmış ve bilmem kaç saat cm tutacakmış vs. Karneleri bile erken vermeye karar verdiler bu yüzden

Bir kişi değil onu da yollamak için yazı yazildi ve referansı olduğu için gitmiyor. Dün bir arkadaşım akşam 9da çıktı. Ana sınıfına giden evladı olan bir arkadaşım. Bu hakim içinde geçerli. Kadın hakimimin iki evladı hasta ateş icerisinde biri 11 aylık biri 10 yaşında ve duruşmaya geldi.mesai saati sonrası gitti. Sürekli telefonda bakıcıyi arayıp durdu

Günaydın
Bugün burası için kar afet uyarısı yapıldı. Akşam başlayacakmış ve bilmem kaç saat cm tutacakmış vs. Karneleri bile erken vermeye karar verdiler bu yüzden
sen nassın gardaşşşşşşşşşşşşşşşş

resmen cimere yazma sebebi

Çok mantıklı böylece zamanla kaşıyıcıya da alışır fedakar ana
bence de işten çık parem kafan etsin kendini hazır hissettiğinde yine girebilirsin dimi?tecrübelisin alırlar.kendine zaman ayır kafanı dinle bu kadar iş güçten kimse olsa çatlar iyi bile dayandın

bence de işten çık parem kafan etsin kendini hazır hissettiğinde yine girebilirsin dimi?tecrübelisin alırlar.kendine zaman ayır kafanı dinle bu kadar iş güçten kimse olsa çatlar iyi bile dayandın
Kamudan özele geçmek de hiç mantıklı değil ki özeller daha çok iliğini kemiğini kurutuyor. Geçen bir arkadaşım çalıştığı yerin ilanını paylaştı. İşe alacakları çalışanda aradıkları kriterlerden biri 7/24 ulaşılabilir olması. Kendi kendimize bile 7/24 ulaşamıyoruz. Bunun uyku süresi var, kendine ayıracağın zamanı var, özel hayatı var. Böyle rezillik mi olur? Oluyor işte çünkü sen etmesen ben etmesem aç kalmamak için biri mecburen kabul ediyor bu şartları

Ya işte bilmiyorumki tek ümidim azalması, şu zamandan dahada kötü olursa yaptırmam tabi benim eşim kalabalık bi ofiste çalışıyor zaten ordan kaptık kesin. Bidaha covid yüzünden iptal olma riskini alamam 10.000 tl zarara soktu bizi
Hiç sorma ya bebenin yarı parası boşa gitti resmen, ne vardı denemeye başladıktann2-3 ay içindedoğal yoldan mis gibi hamile kalabilseydik 1 seneyede razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…