- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.701
hemen yapmicam yatest günüüüüüüüüüüüüü
aa ciddenmiGünaydın
Bugün burası için kar afet uyarısı yapıldı. Akşam başlayacakmış ve bilmem kaç saat cm tutacakmış vs. Karneleri bile erken vermeye karar verdiler bu yüzden
Du bakalım belki de zararda değil kardasınızdır. 5 bebe birden gelirse heleYa işte bilmiyorumki tek ümidim azalması, şu zamandan dahada kötü olursa yaptırmam tabi benim eşim kalabalık bi ofiste çalışıyor zaten ordan kaptık kesin. Bidaha covid yüzünden iptal olma riskini alamam 10.000 tl zarara soktu bizi
Hiç sorma ya bebenin yarı parası boşa gitti resmen, ne vardı denemeye başladıktann2-3 ay içindedoğal yoldan mis gibi hamile kalabilseydik 1 seneyede razıyım
He ya uyarısı geldi, bakalım kendisi de gelecek mi fırtınanın karınhemen yapmicam ya
aa ciddenmi
İnşallah teyzesi
Sinir olmamak elde değil kiOyle kiz valla pat diye arayip soyluyor gelin gidin diye sinir oluyorum
En guzelini yaparsin, azcik daha sabret olacak canim benim, cok da yakisirsin orayaAdalet bakanligı yollamiyor. Elindeki köleleri nasıl bıraksınlar. o yüzden artık bende unvan değişikliğine gideceğim. Çocuk mahkemelerinde, çocuk gelişim uzmanı olarak çalışmak için sınava gireceğim. Tabi öncelikle okul bitmeli
Valla kiz, cappadanak geldi zamanaa bizede söyle mutlaka,
nie aşkoş ? test felanmı yaptın kız doğru söyle bakem ?
izin vermiyorum kuzum elini ağzına götürmesine çünkü bir çok çocukta ilerleyen yaşa kadar kalıcı olabiliyormuş.. etraftaki şeyleride ağzına götürmek istiyor zaten oral dönem ama elimden geldiğince hijyen açısından onada izin vermiyorum
genelde sürekli elimde diş kaşıyıcı ile geziyorum dişleri kaşındığını fark ettiğimde o tutmasını sevmediği için ben kaşıyorum.. sakinleşince normal oyunumuza devam ediyoruz
lebron ceyms.. olaylara gel....
bence yapın gereği bu durum böyle biliomusun ?
mesela senin dışındakiler öylemi ?
8-5 mesaim bitsin eve gideyim maaşımı alayım modu...
tmm işimizi hakkımızla yapalım haklısın.. sende öylesin ama ben eskiden böyleyken cok yıpranıodum.. baktımki etrafımda kmse yapmıo.. iyisimi bende saldım.. ben salınca yönetim bu işler aksıyor gibisine azar mazar.. pat pat pat döküldüm.. şimdi herkes çalışıyor azda olsa... bende onlar gibi az çalışıyorum.. onları izliyerek hareket ediyorum
malesef kamuda sessiz kediyi, cazgır kedi yer..
anaammmmmmm ne çabıkkkkkkk.....
kim bakcek bebeye
umarım
Ne testi kiiiiz eneeemmmhemen yapmicam ya
aa ciddenmi
Ben bunu yeni gördüm yaa inşallah hakkında hayırlısı olur, gönlündeki yere geçersin güzel olurAdalet bakanligı yollamiyor. Elindeki köleleri nasıl bıraksınlar. o yüzden artık bende unvan değişikliğine gideceğim. Çocuk mahkemelerinde, çocuk gelişim uzmanı olarak çalışmak için sınava gireceğim. Tabi öncelikle okul bitmeli
pazartesi yaparım ya haftasonunuda geçireyimde bakalımBal0ncuk lenoşum gözü nasıl oldu kuzu
N Neal azcık daha bekle teyze kuzusu sonra kavuşmaca
Hemsirecik kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman yap testi
geliyor gelmekte olanSinir olmamak elde değil kien hayirlisi olsun hakkinizda
En guzelini yaparsin, azcik daha sabret olacak canim benim, cok da yakisirsin oraya
Valla kiz, cappadanak geldi zamankayınvalidem bakcak cnm
Ne testi kiiiiz eneeemmm
Du bakalım belki de zararda değil kardasınızdır. 5 bebe birden gelirse hele
He ya uyarısı geldi, bakalım kendisi de gelecek mi fırtınanın karın
İnşallah teyzesiSağlıkla gelsin de bakalım ne zaman gelecek
Hazırlıkları hastaneden çıkınca hemen hallettik ne olur ne olmaz diye. Öyle bir korkuttu ki biziHahahahha rüyamda ikizlerim oluyodu kıyafet almaya cıkıyorum onlara h&mde pantolondan 10 tlye düşmüş birsürü pantolon alıyodum cocuklarıma shjsbsjsbbs
İnşallah annesiihazırlıklar ne durumda bitirdin mi
Dur bir bakalım belki regl olmayacaksın?Banada şişliden yazdılar bi sonraki reglinde gelip başlayabilirsin diye, toplama olmadığı için bekletmicekler galiba 2 ay ama ben kararsızımnapsam ya devam etsem mi
Ay ne güzel herşey hazırsaHazırlıkları hastaneden çıkınca hemen hallettik ne olur ne olmaz diye. Öyle bir korkuttu ki bizi
H&M'de 10 tl'ye pantolon bulursan stoklayıp karaborsada satarsın bile
Dur bir bakalım belki regl olmayacaksın?
Ne kadar kaldı regline bir hafta mı? Hayırlısıyla güzel haberi verirsin inşallahAy ne güzel herşey hazırsa
Hiç sorma shjshsjdn birsürü almıştım keşke gerçek olsaydı
Belkide olmam keşke olmasam
Bu daha mantıklı inşallah geçiş yapabilirsin hayırlısı olsunAdalet bakanligı yollamiyor. Elindeki köleleri nasıl bıraksınlar. o yüzden artık bende unvan değişikliğine gideceğim. Çocuk mahkemelerinde, çocuk gelişim uzmanı olarak çalışmak için sınava gireceğim. Tabi öncelikle okul bitmeli
Oo kimler gelmiş kimler kimler naberler
Heheh iyilik senden naber nasil gidiyor bebiş ne zaman geliyoOo kimler gelmiş kimler kimler naberler
Bebiş az kalsın iki hafta önce geliyordu. İki gün hastanede yattım, durdurdular. Şimdilik evde yatıyorum, biraz daha büyüyüp öyle gelsin diye bekliyoruz. Onun dışında pek bir şey yok. Yatarken ne güzel kitap okumak için bol vakit var ama bıraktım yine ya. Beni az gazlasanaHeheh iyilik senden naber nasil gidiyor bebiş ne zaman geliyo
Ya çok geçmiş olsun kaç haftalık su an?Bebiş az kalsın iki hafta önce geliyordu. İki gün hastanede yattım, durdurdular. Şimdilik evde yatıyorum, biraz daha büyüyüp öyle gelsin diye bekliyoruz. Onun dışında pek bir şey yok. Yatarken ne güzel kitap okumak için bol vakit var ama bıraktım yine ya. Beni az gazlasana
Sağ ol sağ ol. Bugün 36 tam dolacak inşallahYa çok geçmiş olsun kaç haftalık su an?
Valla yatarken kitap okumak çok güzel elinde ne var su an
Kitabın diliyle mi alakalı, sevmedin mi? Yoksa kitap okumaj mı istemiyorsunSağ ol sağ ol. Bugün 36 tam dolacak inşallah
Hala aynı kitaptayım, Başlarım Şimdi Anneliğe. Çok da rahat okunuyor aslında akıp gidiyor ama hastaneden çıktıktan sonra koptum. Bir kere elime alabildim onda da azıcık okudum bıraktım
Yok akıcı da çok sarmadı diye mi bilmiyorum elim pek gitmiyor ama kitapları yarım bırakmayı da hiç sevmem. 1,5 yıl ara verdiğim kitabı bitirmişliğim var malumKitabın diliyle mi alakalı, sevmedin mi? Yoksa kitap okumaj mı istemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?