- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.721
Nietzsche Ağladığında + Anna KareninaYok akıcı da çok sarmadı diye mi bilmiyorum elim pek gitmiyor ama kitapları yarım bırakmayı da hiç sevmem. 1,5 yıl ara verdiğim kitabı bitirmişliğim var malumSen ne okuyorsun?
Evde yok yok da bu bitmeden başka kitaba geçmem. Nietzsche Ağladığında çok güzel kitaptı ya üniversitedeyken okumuştum. Çok sarmıştı. Sonra başka kitaplarını da okudum yazarınNietzsche Ağladığında + Anna Karenina
Bi de hadis siyer tefsir
Oku ya al eline devamı gelir. Roman var mı evde
Nerdesin gizim sen
Ahsjdhdh 1 ocaktan beri elimde Anna karenina yarım bıraktım. Aslında güzel de bin sayfa olduğu için insan sıkılıyor. Niçe henüz tam sarmadı bakalım.Evde yok yok da bu bitmeden başka kitaba geçmem. Nietzsche Ağladığında çok güzel kitaptı ya üniversitedeyken okumuştum. Çok sarmıştı. Sonra başka kitaplarını da okudum yazarın
Anna Karenina da höh yani maşallah nasıl okuyon onu
Burdayım kanka napiyon beyaNerdesin gizim sen
Test gunu bekliyomBurdayım kanka napiyon beya
Valla ben ferfecirde takılıyorum genelde.Test gunu bekliyomsen napion sesin cikmiyor nicedir
Yok askos henuz gecikmedi, catlatma ignesi yaptim 12 gun once pazar 14 olacak pazartesi test yaparim diyorum bendeValla ben ferfecirde takılıyorum genelde.
Napim adetliyim ben de bugün 5.gün inşallah pozitif çıkar senin gecikti mi
Ayyy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzYok askos henuz gecikmedi, catlatma ignesi yaptim 12 gun once pazar 14 olacak pazartesi test yaparim diyorum bende
Kiz basta cok olumlu düşünüyordum suan modum asiri dusuk yaa negatif gormeye alistim diyemidir niyedir anlamadimAyyy hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Umudunu kaybetme ama daha makul yaklaş. Benim arkadaşım 5 yıl uğraştı en son çatlatma iğnesi oldu gebe kaldı, umut varKiz basta cok olumlu düşünüyordum suan modum asiri dusuk yaa negatif gormeye alistim diyemidir niyedir anlamadim
Dua ediyorum bu sefer hayirlisiyla tutsun diye bakalim gorecegiz anyayi konyayiUmudunu kaybetme ama daha makul yaklaş. Benim arkadaşım 5 yıl uğraştı en son çatlatma iğnesi oldu gebe kaldı, umut var
İnşallah tutar kankim sen kaç yıllık evliydin bakimDua ediyorum bu sefer hayirlisiyla tutsun diye bakalim gorecegiz anyayi konyayi
☝☝☝ 3 senelikİnşallah tutar kankim sen kaç yıllık evliydin bakim
Ane ben de 2 buçuk, hemen hemen aynıyız☝☝☝ 3 senelik
Ama 40 yildir evli gibi hissediyorum gsgsgsgAne ben de 2 buçuk, hemen hemen aynıyız
Ahsjjdjdd ben deAma 40 yildir evli gibi hissediyorum gsgsgsg
Bekarken hayatim nasildi unuttum vallahi bu rutinlik beni boguyiiAhsjjdjdd ben de
Yok yavru 2 şubatta gözüküyor ama nasıl olur bilmiyorum iğnelerden dolayı gecikir mi, erken mi gelirNe kadar kaldı regline bir hafta mı? Hayırlısıyla güzel haberi verirsin inşallah
Hoş bulduk beybi ne iğnesi buuuYok yavru 2 şubatta gözüküyor ama nasıl olur bilmiyorum iğnelerden dolayı gecikir mi, erken mi gelir
Hoşgeldiiiiğğnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?