Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaah geçmiş olsun
Biz tüp bebeğe başladık yavri, toplama için covid test istediler pozitif cıktık iptal oldu iğneler boşa gitti yani hep belki boşa gitmez bebe tutar diye ümitleniyoruz
Nasıl tutar kız yaptınız mı tüp bebek hiç bir şey anlamadım

Nietzsche Ağladığında + Anna Karenina
Bi de hadis siyer tefsir
Oku ya al eline devamı gelir. Roman var mı evde
Maşallah ne güzel okuyorsun Nietzsche nin dili ağır değil mi? ben en son eylülde aşk ve gurura başlayım dedim 10sayfa sonra bıraktım
Dün halama gittim, kuzenim sen niye çocuk doğurmuyosun diyor
sanane be slk deseydin ne konuşulur bilmeyen insanların ağızlarına bir tane vurmak lazım.yaşı küçükse de ailesinin öğretmesi lazım

Teşekkür ederim yok göründüğü gibi ağır bir kitap değil Niçe. Ahhaha oluyor ya bazen insan okuyamıyor ama başlamak için geç değil bence

Kuzenim 32 yaşında ne diyebilirim ahahha kendime zor bakıyorum çocuğa nasıl bakacam dedim ahsjdf

Kibarmışsın ben olsam kimseyi ilgilendirmez derdim 32 yaşında koca kadın

Geç değil de erken benim için biraz daha zaman geçsin de inşallah başlarım gerçi ip ıvır zıvır almıştım vakit bulursam el işi de yapıp para kazanmak istiyorum bakalım ne zaman sen çalışıyor muydun?

Yok canım çalışmıyorum ben. Ben de el isi yapıyorum ara verdim ama devam edecem inşallah. Etamin havlu yapıyorum yanına başka bir şey alıp satacam malum kitaplara para yetişmiyor

Yok canım çalışmıyorum ben. Ben de el isi yapıyorum ara verdim ama devam edecem inşallah. Etamin havlu yapıyorum yanına başka bir şey alıp satacam malum kitaplara para yetişmiyor
Kitaplar almış başını gidiyor sıfır almak gibi bir hataya düşmüyorsundur umarım istanbuldaysan Beyazıt’ta sahaflarda çok uygun.
etamin nasıl yapıyorsun ya acayip sabır işi gerektiriyor heves ettim de beceremem diye girişmedim örneğe bakıp havluda aynı yeri bulup tek tek işlemeyi kafam almadı anahtarlık yapıyordum şimdi vakit bulursam toka yapmaya başlıcam.etamin kadar para etmez ama akmasa da damlar

Sıfır alıyorum klasikler internette çok ucuz çünkü.
Ama diğerlerini de kütüphaneden almayı düşünüyorum
Etamin sabır isi aynen ben sıkıldım o yüzden bıraktım devam ettim sonra ince ince işliyorsun

Anladım canım Allah yardımcın olsun. Büyüyünce geçiyor sanırım alerji durumu. Değil mi?
Amin canım sağolasın evet bir yaşına kadar geçiyor diyorlar ama 3 yaşına kadar süren de varmış.kalıcı olmasın da diyete razıyım.inşallah ek gıdalara geçince biter de her şeyden vitamin alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…