Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Biz dün akşam acildeydik yine. Karnımın toplanıp kasılması 10 dk.da üç kereye kadar düşünce daha fazla durmayalım dedik. Nst'de sancı çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyordum. Doktor doğuma alacak gibi konuştu, 36 dolduğu için artık durdurmayız dedi ama açılmam olmadığı için eve yolladı. Biz beklemeye, içerideki zıpır bizi parmağında oynatmaya devam. Bu arada birazcık kar da var artık buralarda

Aaa neoss saglikla gelsin inşallah, senin ve bebis icin hayirlisi ne ise o olsun❤❤

Anaaammmm vakit gelmiş nerdeyae neoş

Bal0ncuk lenoşum gözü nasıl oldu kuzu
N Neal azcık daha bekle teyze kuzusu sonra kavuşmaca
Hemsirecik kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman yap testi
Kuzum lenaya masajlara devam
2 gndir sanki akıntısı azaldı
Allahım inşallah...

Banada şişliden yazdılar bi sonraki reglinde gelip başlayabilirsin diye, toplama olmadığı için bekletmicekler galiba 2 ay ama ben kararsızım napsam ya devam etsem mi
Kuzum dur regl bekle.. Ama eğer regl olurdan başla
Beklemenin ne anlamı varki?

Helllöğğğğğğ miniğim
Nasılsın nerwlerdesn
Farkndaysan sana küsim etiketlemiom

Valla bu sene erkek bebeler cok fena
Geldi gelecek derken parmaklarnda oynarıolar gerçekten..
Daha iyimisin neoş?

Hemsirecik aşkoş sen ne ettn

Burdayım bebeğim aaaaa tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok hahshsjs
Gelecem diyorm unutuyorum yaa ahss nasılsın

Hatayda kar yağnaz öyle kolay kolay.
Bilmem kaç senefe bir yağar..
Geçen hafta yağdı eh dedk yllar snea bi çiseledi tmm..
Bu sabah bi uyandımki heryer bembeyaz
Ömrümde bu kar şeysini ünivde karadenizde gördmde entekyede görmemiştim gördük onuda..

Herifim geldi ondan şey ettiremedm bakamadm buraya

Bende gergin bir sekilde bekliyorum balus, bugün sahile yuruyuse gidicez temiz hava aliyim biraz bunaldim iyice. Yarin test yapicam regl gelmezse

Valla bu sene erkek bebeler cok fena
Geldi gelecek derken parmaklarnda oynarıolar gerçekten..
Daha iyimisin neoş?
Aynı. Biraz daha beklesin de büyüyüp sağlıkla gelsin diye dua ederek yatmaya devam. Gelirse de artık kendi bilir. Şubat annelerinde 6-7 doğum oldu bile. Bu bebeklerin ne acelesi var böyle anlamadım ki
Bende gergin bir sekilde bekliyorum balus, bugün sahile yuruyuse gidicez temiz hava aliyim biraz bunaldim iyice. Yarin test yapicam regl gelmezse
Yürüyüş dünyanın en güzel terapisi olabilir ya benim yerime de yürü

Aaa ne yapim simdi shshhshhsjs
2022 ye geçtik 2020 geride kaldı ahshsjsj 2022 yapın sunuj adını shshs
Ben hala 2020 mart ayındayım. Bir türlü kabullenemedim o tarihten bu tarihe geçen zamanı. Kötü bir şaka gibi şu pandemi hayatımızı şaaptı. Sayfada da aynı etki olmuş olabilir Sen de fazla naz yapma. Zamanda yolculuk gibi düşün

Dün asap bozukluğundan uyuyamayınca gece 3'te kitabı aldım elime nihayet. Bu sene içinde biter inşallah. Güzel şeyler de oluyor

Hajskdmdnf bu sene mi ahjsjd

Sen yine 2020 de kalmıssın ben hala 2019un üç yıl önce olduğunu kabullenemiyorum gsjsjd

Hajskdmdnf bu sene mi ahjsjd

Sen yine 2020 de kalmıssın ben hala 2019un üç yıl önce olduğunu kabullenemiyorum gsjsjd
Hee ne edelim senede bir kitaba kadar düştüm Bitsin razıyım
Onu da kabullenemiyorum ki. 2019'da evlendim. Geçen yazmış gibi geliyor. Zaman, hayın zaman, bu kadar hızlı geçemezsin!!!

Belkide suan 5 tane bebe yola cikti geliyor

Hahhahahhaha 1.60 boyla 5 bebeyi neremde taşıcam acaba ahjshsjsjs
Yaah geçmiş olsun

Nasıl tutar kız yaptınız mı tüp bebek hiç bir şey anlamadım
doğal yolla yani yumurtalar iğnelerle çok gelişti tam toplayacaklardı toplayamadılar, belki doğal yoldan tutar diye şeettik ama 2.5 senenin patlaması olur belki hsjdbdjd
canım lenoşum
Aynen öyle yapcaz galiba baluşum
ay sağlıkla gelsinnnn neoşşş artık korkma

Gerçekten oyle ya cok rahatliyorum her zaman gelemiyorum benimki yurumeyi sevmiyor
Karini boynuna baglariz artik napalim

Sen 1.60lara laf mi soylyosun (1.58lik kiz alındı )

Nabuyunuz zzzzz, ben yarın ise baslyoooom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…