- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.761
Aaa neoss saglikla gelsin inşallah, senin ve bebis icin hayirlisi ne ise o olsun❤❤Günaydın kızlar. Biz dün akşam acildeydik yine. Karnımın toplanıp kasılması 10 dk.da üç kereye kadar düşünce daha fazla durmayalım dedik. Nst'de sancı çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyordum. Doktor doğuma alacak gibi konuştu, 36 dolduğu için artık durdurmayız dedi ama açılmam olmadığı için eve yolladı. Biz beklemeye, içerideki zıpır bizi parmağında oynatmaya devam. Bu arada birazcık kar da var artık buralarda
Eki Görüntüle 2993914
Amin amin inşallahAaa neoss saglikla gelsin inşallah, senin ve bebis icin hayirlisi ne ise o olsun❤❤
Anaaammmm vakit gelmiş nerdeyae neoş
Kuzum lenaya masajlara devamBal0ncuk lenoşum gözü nasıl oldu kuzu
N Neal azcık daha bekle teyze kuzusu sonra kavuşmaca
Hemsirecik kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman yap testi
Kuzum dur regl bekle.. Ama eğer regl olurdan başlaBanada şişliden yazdılar bi sonraki reglinde gelip başlayabilirsin diye, toplama olmadığı için bekletmicekler galiba 2 ay ama ben kararsızımnapsam ya devam etsem mi
Helllöğğğğğğ miniğim
Valla bu sene erkek bebeler cok fenaGünaydın kızlar. Biz dün akşam acildeydik yine. Karnımın toplanıp kasılması 10 dk.da üç kereye kadar düşünce daha fazla durmayalım dedik. Nst'de sancı çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyordum. Doktor doğuma alacak gibi konuştu, 36 dolduğu için artık durdurmayız dedi ama açılmam olmadığı için eve yolladı. Biz beklemeye, içerideki zıpır bizi parmağında oynatmaya devam. Bu arada birazcık kar da var artık buralarda
Eki Görüntüle 2993914
Burdayım bebeğim aaaaa tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok hahshsjsAnaaammmm vakit gelmiş nerdeyae neoş
Kuzum lenaya masajlara devam
2 gndir sanki akıntısı azaldı
Allahım inşallah...
Kuzum dur regl bekle.. Ama eğer regl olurdan başla
Beklemenin ne anlamı varki?
Helllöğğğğğğ miniğim
Nasılsın nerwlerdesn
Farkndaysan sana küsim etiketlemiom
Valla bu sene erkek bebeler cok fena
Geldi gelecek derken parmaklarnda oynarıolar gerçekten..
Daha iyimisin neoş?
Hemsirecik aşkoş sen ne ettn
Len sen bizi nasıl unutrusnBurdayım bebeğim aaaaa tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok hahshsjs
Gelecem diyorm unutuyorum yaa ahss nasılsın
Bende gergin bir sekilde bekliyorum balus, bugün sahile yuruyuse gidicez temiz hava aliyim biraz bunaldim iyice. Yarin test yapicam regl gelmezseAnaaammmm vakit gelmiş nerdeyae neoş
Allahım inşallah...
Helllöğğğğğğ miniğim
Nasılsın nerwlerdesn
Daha iyimisin neoş?
Aaa ne yapim simdi shshhshhsjsLen sen bizi nasıl unutrusn
Özür kabahTinden beter
Aynı. Biraz daha beklesin de büyüyüp sağlıkla gelsin diye dua ederek yatmaya devam. Gelirse de artık kendi bilir. Şubat annelerinde 6-7 doğum oldu bile. Bu bebeklerin ne acelesi var böyle anlamadım kiValla bu sene erkek bebeler cok fena
Daha iyimisin neoş?
Yürüyüş dünyanın en güzel terapisi olabilir ya benim yerime de yürüBende gergin bir sekilde bekliyorum balus, bugün sahile yuruyuse gidicez temiz hava aliyim biraz bunaldim iyice. Yarin test yapicam regl gelmezse
Ben hala 2020 mart ayındayım. Bir türlü kabullenemedim o tarihten bu tarihe geçen zamanı. Kötü bir şaka gibi şu pandemi hayatımızı şaaptı. Sayfada da aynı etki olmuş olabilirAaa ne yapim simdi shshhshhsjs
2022 ye geçtik 2020 geride kaldı ahshsjsj 2022 yapın sunuj adını shshs
Hajskdmdnf bu sene mi ahjsjdBen hala 2020 mart ayındayım. Bir türlü kabullenemedim o tarihten bu tarihe geçen zamanı. Kötü bir şaka gibi şu pandemi hayatımızı şaaptı. Sayfada da aynı etki olmuş olabilirSen de fazla naz yapma. Zamanda yolculuk gibi düşün
Dün asap bozukluğundan uyuyamayınca gece 3'te kitabı aldım elime nihayet. Bu sene içinde biter inşallah. Güzel şeyler de oluyor
Hee ne edelim senede bir kitaba kadar düştümHajskdmdnf bu sene mi ahjsjd
Sen yine 2020 de kalmıssın ben hala 2019un üç yıl önce olduğunu kabullenemiyorum gsjsjd
Belkide suan 5 tane bebe yola cikti geliyor
doğal yolla yani
canım lenoşumAnaaammmm vakit gelmiş nerdeyae neoş
Allahım inşallah...
Helllöğğğğğğ miniğim
Nasılsın nerwlerdesn
Daha iyimisin neoş?
ay sağlıkla gelsinnnn neoşşş artık korkmaGünaydın kızlar. Biz dün akşam acildeydik yine. Karnımın toplanıp kasılması 10 dk.da üç kereye kadar düşünce daha fazla durmayalım dedik. Nst'de sancı çıktı ama ben hiçbir şey hissetmiyordum. Doktor doğuma alacak gibi konuştu, 36 dolduğu için artık durdurmayız dedi ama açılmam olmadığı için eve yolladı. Biz beklemeye, içerideki zıpır bizi parmağında oynatmaya devam. Bu arada birazcık kar da var artık buralarda
Eki Görüntüle 2993914
Gerçekten oyle ya cok rahatliyorum her zaman gelemiyorum benimki yurumeyi sevmiyorAynı. Biraz daha beklesin de büyüyüp sağlıkla gelsin diye dua ederek yatmaya devam. Gelirse de artık kendi bilir. Şubat annelerinde 6-7 doğum oldu bile. Bu bebeklerin ne acelesi var böyle anlamadım ki
Yürüyüş dünyanın en güzel terapisi olabilir ya benim yerime de yürü
Karini boynuna baglariz artik napalimHahhahahhaha 1.60 boyla 5 bebeyi neremde taşıcam acaba ahjshsjsjs
doğal yolla yaniyumurtalar iğnelerle çok gelişti tam toplayacaklardı toplayamadılar, belki doğal yoldan tutar diye şeettik ama 2.5 senenin patlaması olur belki hsjdbdjd
canım lenoşum
Aynen öyle yapcaz galiba baluşum
ay sağlıkla gelsinnnn neoşşş artık korkma
Aa ben de 2019 Eylül'de evlendim sen hangi ay?Hee ne edelim senede bir kitaba kadar düştümBitsin razıyım
Onu da kabullenemiyorum ki. 2019'da evlendim. Geçen yazmış gibi geliyor. Zaman, hayın zaman, bu kadar hızlı geçemezsin!!!
Sen 1.60lara laf mi soylyosun (1.58lik kiz alındıHahhahahhaha 1.60 boyla 5 bebeyi neremde taşıcam acaba ahjshsjsjs
doğal yolla yaniyumurtalar iğnelerle çok gelişti tam toplayacaklardı toplayamadılar, belki doğal yoldan tutar diye şeettik ama 2.5 senenin patlaması olur belki hsjdbdjd
canım lenoşum
Aynen öyle yapcaz galiba baluşum
ay sağlıkla gelsinnnn neoşşş artık korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?