- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.781
Amin inşallah. Hala erken ya biraz daha büyüsün sağlıkla gelsinHahhahahhaha 1.60 boyla 5 bebeyi neremde taşıcam acaba ahjshsjsjs
doğal yolla yaniyumurtalar iğnelerle çok gelişti tam toplayacaklardı toplayamadılar, belki doğal yoldan tutar diye şeettik ama 2.5 senenin patlaması olur belki hsjdbdjd
canım lenoşum
Aynen öyle yapcaz galiba baluşum
ay sağlıkla gelsinnnn neoşşş artık korkma
AğustosAa ben de 2019 Eylül'de evlendim sen hangi ay?
Hermes reyiz bizim evde iletişimi baltaladı. Bileydim konuşmaz, kağıda yazardım
Çok güzeel
Hayırlı işler, bol güneşlerSen 1.60lara laf mi soylyosun (1.58lik kiz alındı)
Nabuyunuz zzzzz, ben yarın ise baslyoooom
Aramızda 1 ay var ahahaAmin inşallah. Hala erken ya biraz daha büyüsün sağlıkla gelsin
Ağustos
Çok güzeel
Hayırlı işler, bol güneşler
AyyArkadaslar test almaya gidiyoz biz
Amin askos ya hic pozitifi gorecek gibi hissetmiyorum ama bakalim hayırlısı olsun inşallahAyyhayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Hayırlısı olsun kankimAmin askos ya hic pozitifi gorecek gibi hissetmiyorum ama bakalim hayırlısı olsun inşallah❤
Gün hala bitmediAmin inşallah. Hala erken ya biraz daha büyüsün sağlıkla gelsin
Ağustos
Çok güzeel
Hayırlı işler, bol güneşler
Bitmedi ki ama. Daha iki ay var deneme yapabileceğinMaalesef yine negatif....
Deme deme öyle, duymasın. Zaten durası yok. Dün yine acildeydik. Sancı çıktı, açılma da olsa doğuma alacaklardı. O olmayınca eve yatışa yolladılar
He ya çok doğru dedin onuGün hala bitmedi
36+1 bugün
Aaa az kalmıs36+1 bugün
Az kalmış deme az kalmış deme. Biraz daha beklesin öyle gelsin. Sezaryen olacak, başını aşağı döndüremedi sıpaAaa az kalmıshayırla gelsin sezeryan mi?
Kapat kulaklarını paşam, ananla bişey konuşuyoruz.Deme deme öyle, duymasın. Zaten durası yok. Dün yine acildeydik. Sancı çıktı, açılma da olsa doğuma alacaklardı. O olmayınca eve yatışa yolladılar
Aselkız nabıyo? Ek gıdaya geçtiniz mi? Babasına karşı senin tarafını tutmayı öğrendi mi?Kapat kulaklarını paşam, ananla bişey konuşuyoruz.
Aaa ne yapim simdi shshhshhsjs
2022 ye geçtik 2020 geride kaldı ahshsjsj 2022 yapın sunuj adını shshs
bende içerde zor tutmuştum..Aynı. Biraz daha beklesin de büyüyüp sağlıkla gelsin diye dua ederek yatmaya devam. Gelirse de artık kendi bilir. Şubat annelerinde 6-7 doğum oldu bile. Bu bebeklerin ne acelesi var böyle anlamadım ki
Yürüyüş dünyanın en güzel terapisi olabilir ya benim yerime de yürü
dileklerin kabul olsun paroşum
bu fotoğraf üşütmeye yetti
anamm 36 oldu yaaa yakuşuklu36+1 bugün
Tadimlara başladık. Önce uyumamak için ağlıyo. Tamam uyuma o zaman diyorum kaldırıyorum. Bu sefer de gözlerini ovusturup uykusu var diye ağlıyo. Huyu da aynı babası. Huysuz.Aselkız nabıyo? Ek gıdaya geçtiniz mi? Babasına karşı senin tarafını tutmayı öğrendi mi?
Niye böyle yapiy bu sabiler bizebende içerde zor tutmuştum..
sonra hopladım zıpladım halay çektim gelsin diye.. banamısın demedi
anamm 36 oldu yaaa yakuşuklu
Cadı kıza bak sen. Gitmiş babasına mı çekmişTadimlara başladık. Önce uyumamak için ağlıyo. Tamam uyuma o zaman diyorum kaldırıyorum. Bu sefer de gözlerini ovusturup uykusu var diye ağlıyo. Huyu da aynı babası. Huysuz.
Yok bee, babasının kucagindayken önce bana bakıp gülüyo sonra kafasını ceviriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?