- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.801
bide biz tüp analarıyız.. yapılışları olayNiye böyle yapiy bu sabiler bize
Cadı kıza bak sen. Gitmiş babasına mı çekmişAnnesiyle ekip olacak, babasını dize getirecek dedik. Kız karşı taraftan çıktı
Ya sorma hiç sorma. İlgi mi istiyor bu dikkat çekmeye mi çalışıyor ne yapıyor diyorum. Hayır, daha ne kadar ilgi görebilir yanibide biz tüp analarıyız.. yapılışları olay
oluşları olay
gelişleri olay
2020den günaydınGünaaaaydınnnnnn
2022 den selamlar ahahha2020den günaydın
fotodaki senmisin minik2022 den selamlar ahahha
Sen 1.60lara laf mi soylyosun (1.58lik kiz alındı)
Nabuyunuz zzzzz, ben yarın ise baslyoooom
Belki gelmeyecek. Ne bildin?Napiyim baluşum regl bekliyorum şubat başı gelcek regl, sonra devam
Dedim ve başlayamadmAmin inşallah. Hala erken ya biraz daha büyüsün sağlıkla gelsin
Ağustos
Hermes reyiz bizim evde iletişimi baltaladı. Bileydim konuşmaz, kağıda yazardım
Çok güzeel
Hayırlı işler, bol güneşler
Tam bir esek, geliyo dayak kardes teyzelerdenBitmedi ki ama. Daha iki ay var deneme yapabileceğin
Deme deme öyle, duymasın. Zaten durası yok. Dün yine acildeydik. Sancı çıktı, açılma da olsa doğuma alacaklardı. O olmayınca eve yatışa yolladılar
He ya çok doğru dedin onu
Eveeeeet, çok sag ol cnm, ama baslayamadimYa hjahsjshjs
Hatırladığım kadarıyla çalışmayı çok seven biriydiiinn hadi gözün aydınn
Belki gelmeyecek. Ne bildin?
Eveeeeet, çok sag ol cnm, ama baslayamadimsebebi bir ustte neyse her iste bir hayir var imis
Of ya bzde kar da yok cok sinir bozucuBelkide
Haftaya bugün test yapiciim her ihtimale karşı
Hahah sevinsem mi üzülsem mi, sevineyim ya bu havada kimse dışarı çıkmak zorunda kalmasıın hshdhsj oh keyfini çıkar
İyi olmuş. Alıştırma haftasıDedim ve başlayamadmbizim müdür beni 4unde baslayacak sanyoms, derken rapor alinca vekaleti baska müdüre birakms, smdi islemleri geri döndüremicemizden ben 1 hafta daha izin aldm ahahaha
Hayır bu acele niye di mi? Gelip de bir yere mi yetişeceksin nedir yaniTam bir esek, geliyo dayak kardes teyzelerden
Onu bi de uykudan uyanmaya calistiklarinda soruyosun; 'hayir ne kaciriyor olabilirsin evladım, bsy degismedi yat uyu' whhdshhdhdİyi olmuş. Alıştırma haftası
Hayır bu acele niye di mi? Gelip de bir yere mi yetişeceksin nedir yani
Hep bir merak, hep mi merakOnu bi de uykudan uyanmaya calistiklarinda soruyosun; 'hayir ne kaciriyor olabilirsin evladım, bsy degismedi yat uyu' whhdshhdhd
Yok canım ben değilimfotodaki senmisin minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?