- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.821
Teyzem bizde kalmıştı, gece uyumadık keyif yapıyoruz işte. Oğlu da seslerden kafasını kaldırıyor (6 aylık) etrafına bakınıyor yarı açık gözlerle.Onu bi de uykudan uyanmaya calistiklarinda soruyosun; 'hayir ne kaciriyor olabilirsin evladım, bsy degismedi yat uyu' whhdshhdhd
10'ar 20'şer okuyorum artık olduğu kadar. Hiç okumamaktan iyidir. Çok sıkıcıymış be cidden. Ben eğlenceli bir dili olduğunu düşünmüştüm. Kadın ciddi ciddi kendi annelik tecrübesini yazmış. Bileydim almazdım. Bu bitsin de kendime eğlenceli bir şey bulayım
Yaa bilmiyordum ben de eğlenceli sanmıştım.10'ar 20'şer okuyorum artık olduğu kadar. Hiç okumamaktan iyidir. Çok sıkıcıymış be cidden. Ben eğlenceli bir dili olduğunu düşünmüştüm. Kadın ciddi ciddi kendi annelik tecrübesini yazmış. Bileydim almazdım. Bu bitsin de kendime eğlenceli bir şey bulayım
Pek değil ama oluyorum. Bir sürü kitap var zaten elimde okunmayı bekleyen. Okuma hızım kitap alma hızımıa hiçbir zaman yetişemediYaa bilmiyordum ben de eğlenceli sanmıştım.
Aynen ya ne kadar okumak istiyorsan o kadar oku, maksat okumak. Klasik sever misin?
Benimde ahsjdjdPek değil ama oluyorum. Bir sürü kitap var zaten elimde okunmayı bekleyen. Okuma hızım kitap alma hızımıa hiçbir zaman yetişemedi
Gözü kitaba doymayanlar. Japonlar buna bir kelime bulmuş da unuttum neydiBenimde ahsjdjd
Hep hep, ne varsa acabaHep bir merak, hep mi merak
Hahaha cok komik oluyorlarTeyzem bizde kalmıştı, gece uyumadık keyif yapıyoruz işte. Oğlu da seslerden kafasını kaldırıyor (6 aylık) etrafına bakınıyor yarı açık gözlerle.
Annesi diyor ki su an acayip merak ediyor neler dönüyor diye uyanmak istiyor ama çok uykusu var o gücü bulamıyor kendindesonra baktı baktı sonra yine daldı uykuya ben orda şeker krizine girecektim uyandırıp mıncıklamak istedim
Gozimako kitkita doyamasi ajdjshdGözü kitaba doymayanlar. Japonlar buna bir kelime bulmuş da unuttum neydi
Buldum tsundoku'ymuşGozimako kitkita doyamasi ajdjshd
Amin canım aminyapmıacaz 2022 yapınca dikkat çeker gelen olur
biz kalanlar gebe olana kadar böyle bekliecez D:
bende içerde zor tutmuştum..
sonra hopladım zıpladım halay çektim gelsin diye.. banamısın demedi
dileklerin kabul olsun paroşum
bu fotoğraf üşütmeye yetti
nefret ediorum kardan vs vs vs
anamm 36 oldu yaaa yakuşuklu
Enee ciddi ciddi var yani heBuldum tsundoku'ymuş
Var tabiy kızıııam. Bizde boş yokEnee ciddi ciddi var yani he
Asla oyle dusunmedim asssslaaaa dhshdhdhVar tabiy kızıııam. Bizde boş yok
Hıı hııı fark ettimAsla oyle dusunmedim asssslaaaa dhshdhdh
Of ya bzde kar da yok cok sinir bozucuhaha aynen 1 hafta daha evdeyim, kitaplara devam
Aaaaaa burası yıkılıyooooo kardan
Burada bunun yarısı kadar yoktur. Yine de çok güzel görünüyor. Ben tabii yattığım için daha bir tane kar tanesine değemedim ama sağlık olsun
Kocamın powerbank'i gibi zaten.Niye böyle yapiy bu sabiler bize
Cadı kıza bak sen. Gitmiş babasına mı çekmişAnnesiyle ekip olacak, babasını dize getirecek dedik. Kız karşı taraftan çıktı
Geçen sene hamileyim diye beni kartopu oynamaya çağırmamışlardı, düşersin gelme demişlerdi.Burada bunun yarısı kadar yoktur. Yine de çok güzel görünüyor. Ben tabii yattığım için daha bir tane kar tanesine değemedim ama sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?