Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu bi de uykudan uyanmaya calistiklarinda soruyosun; 'hayir ne kaciriyor olabilirsin evladım, bsy degismedi yat uyu' whhdshhdhd
Teyzem bizde kalmıştı, gece uyumadık keyif yapıyoruz işte. Oğlu da seslerden kafasını kaldırıyor (6 aylık) etrafına bakınıyor yarı açık gözlerle.
Annesi diyor ki su an acayip merak ediyor neler dönüyor diye uyanmak istiyor ama çok uykusu var o gücü bulamıyor kendindesonra baktı baktı sonra yine daldı uykuya ben orda şeker krizine girecektim uyandırıp mıncıklamak istedim

N Neal kitap nasil gidiyor?
Ben hala Anna ve Niçe okuyorum.
10'ar 20'şer okuyorum artık olduğu kadar. Hiç okumamaktan iyidir. Çok sıkıcıymış be cidden. Ben eğlenceli bir dili olduğunu düşünmüştüm. Kadın ciddi ciddi kendi annelik tecrübesini yazmış. Bileydim almazdım. Bu bitsin de kendime eğlenceli bir şey bulayım

Yaa bilmiyordum ben de eğlenceli sanmıştım.
Aynen ya ne kadar okumak istiyorsan o kadar oku, maksat okumak. Klasik sever misin?

Yaa bilmiyordum ben de eğlenceli sanmıştım.
Aynen ya ne kadar okumak istiyorsan o kadar oku, maksat okumak. Klasik sever misin?
Pek değil ama oluyorum. Bir sürü kitap var zaten elimde okunmayı bekleyen. Okuma hızım kitap alma hızımıa hiçbir zaman yetişemedi

Hep bir merak, hep mi merak
Hep hep, ne varsa acaba
Hahaha cok komik oluyorlar uyku gelmis bedene, ne mutlu kalkip gidene hesabi
Gözü kitaba doymayanlar. Japonlar buna bir kelime bulmuş da unuttum neydi
Gozimako kitkita doyamasi ajdjshd

Amin canım amin

Burada bunun yarısı kadar yoktur. Yine de çok güzel görünüyor. Ben tabii yattığım için daha bir tane kar tanesine değemedim ama sağlık olsun
Geçen sene hamileyim diye beni kartopu oynamaya çağırmamışlardı, düşersin gelme demişlerdi.
Bu sene çıktım, çağırmayanların kafasını karın içine soktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…