- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.841
Çağırsalar gidecek miydin yaniGeçen sene hamileyim diye beni kartopu oynamaya çağırmamışlardı, düşersin gelme demişlerdi.
Bu sene çıktım, çağırmayanların kafasını karın içine soktum.
Kapımın önünde oynadılar, camdan baktım. Gidip başka yerde oynasalardı. Bi de hormonlar tavan, ağladım beni niye çağırmadılar diye, gözlerim şişti.Çağırsalar gidecek miydin yaniBen de bir daha böyle kar görebilmek için sekiz sene beklemem mi gerekecek diye dertlendim. Öyle güzel yağıyor ki
Ben de bir kar uğruna doğmamış çocuğu üzüyorsam diye kendime kızdımKapımın önünde oynadılar, camdan baktım. Gidip başka yerde oynasalardı. Bi de hormonlar tavan, ağladım beni niye çağırmadılar diye, gözlerim şişti.
Yazmadın yazmadın yazmadın. Ben yazdım tebrik için ama onu da görmedin haliyle. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, uzun ömürler versin. Nasıl oldun? Toparladın mı?Kizlar dogurdum size yazmis miydim hatirlamadigim icin tekrar yazio olabilirimherkese de dua ettim
Huysuz k.validelere, Anne olmak isteyenlere, hepinize
Yazmadın yazmadın yazmadın. Ben yazdım tebrik için ama onu da görmedin haliyle. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, uzun ömürler versin. Nasıl oldun? Toparladın mı?
Yiaa normal tabii ne kadar girebiliyorsun ki ne kadarını göreceksin. Oh oh daha da iyi olun. Bize moral lazım. Güzel haberlerin hep devamı gelsin( yaa gormedim gorsem.yazmam mi cevap. Amin Cok sagol. Gecem gunduzume karisti tabi ama cok sukur iyiyiz. Bebek de Ben de. Klasik.haller.
Napiyim baluşum regl bekliyorum şubat başı gelcek regl, sonra devam
ben sandım leeeeeeeeeeeYok canım ben değilim
görüntü felan güzelde.. hiç sevmiyorum kar kış soğuk
abla tabiki yazmadınKizlar dogurdum size yazmis miydim hatirlamadigim icin tekrar yazio olabilirimherkese de dua ettim
Huysuz k.validelere, Anne olmak isteyenlere, hepinize
Kiz k.valideni bile unutmadim sizi niye unutayimgelsin bebeler
ben sandım leeeeeeeeeee
görüntü felan güzelde.. hiç sevmiyorum kar kış soğuk
bırrrrrrrrrrrrr
hiç benlik değel
abla tabiki yazmadın
sen bizi unuttun unuttunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah analı babalı büyütsün abla
gözün aydın
Kontrole gidemedik. Kardan araba çıkacak gibi değil. Zaten 13.00'e kadar hususi araçla çıkmak yasaklandı. Yarına randevu bakacağım
doğurcaklar ne yapcekmişKontrole gidemedik. Kardan araba çıkacak gibi değil. Zaten 13.00'e kadar hususi araçla çıkmak yasaklandı. Yarına randevu bakacağım
Gunaydin yavrumisu, napiyonnn
Bir problem mi oldu canm?Kontrole gidemedik. Kardan araba çıkacak gibi değil. Zaten 13.00'e kadar hususi araçla çıkmak yasaklandı. Yarına randevu bakacağım
Sorma. Şubat annelerinde bir kız bugün doğuma gidecekti. Gece ambulansı aramışlar. Şu anda araç çıkaramıyoruz sabah tekrar arayın demişler. Ne yaptı bilmiyorum :/ Sanki mahrumiyet bölgesi. 20 milyonun yaşadığı, her yeri beton ve asfalt olan şehirdoğurcaklar ne yapcekmiş
Haftalık kontrolüm vardı da kar izin vermedi. Biraz daha sabreder inşallah bizimki. Şu karlar da bir eriyeydi hayırlısıylaBir problem mi oldu canm?
Kova iyi bir şey mi bari? Ben hiç bilmem kovayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?