Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen sene hamileyim diye beni kartopu oynamaya çağırmamışlardı, düşersin gelme demişlerdi.
Bu sene çıktım, çağırmayanların kafasını karın içine soktum.
Çağırsalar gidecek miydin yani Ben de bir daha böyle kar görebilmek için sekiz sene beklemem mi gerekecek diye dertlendim. Öyle güzel yağıyor ki

Çağırsalar gidecek miydin yani Ben de bir daha böyle kar görebilmek için sekiz sene beklemem mi gerekecek diye dertlendim. Öyle güzel yağıyor ki
Kapımın önünde oynadılar, camdan baktım. Gidip başka yerde oynasalardı. Bi de hormonlar tavan, ağladım beni niye çağırmadılar diye, gözlerim şişti.

Kizlar dogurdum size yazmis miydim hatirlamadigim icin tekrar yazio olabilirim herkese de dua ettim
Huysuz k.validelere, Anne olmak isteyenlere, hepinize
Yazmadın yazmadın yazmadın. Ben yazdım tebrik için ama onu da görmedin haliyle. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, uzun ömürler versin. Nasıl oldun? Toparladın mı?

Yazmadın yazmadın yazmadın. Ben yazdım tebrik için ama onu da görmedin haliyle. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, uzun ömürler versin. Nasıl oldun? Toparladın mı?
( yaa gormedim gorsem.yazmam mi cevap. Amin Cok sagol. Gecem gunduzume karisti tabi ama cok sukur iyiyiz. Bebek de Ben de. Klasik.haller.

( yaa gormedim gorsem.yazmam mi cevap. Amin Cok sagol. Gecem gunduzume karisti tabi ama cok sukur iyiyiz. Bebek de Ben de. Klasik.haller.
Yiaa normal tabii ne kadar girebiliyorsun ki ne kadarını göreceksin. Oh oh daha da iyi olun. Bize moral lazım. Güzel haberlerin hep devamı gelsin

Napiyim baluşum regl bekliyorum şubat başı gelcek regl, sonra devam
gelsin bebeler

Yok canım ben değilim
ben sandım leeeeeeeeeee

görüntü felan güzelde.. hiç sevmiyorum kar kış soğuk
bırrrrrrrrrrrrr
hiç benlik değel

Kizlar dogurdum size yazmis miydim hatirlamadigim icin tekrar yazio olabilirim herkese de dua ettim
Huysuz k.validelere, Anne olmak isteyenlere, hepinize
abla tabiki yazmadın
sen bizi unuttun unuttunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah analı babalı büyütsün abla
gözün aydın

Kiz k.valideni bile unutmadim sizi niye unutayim

doğurcaklar ne yapcekmiş
Sorma. Şubat annelerinde bir kız bugün doğuma gidecekti. Gece ambulansı aramışlar. Şu anda araç çıkaramıyoruz sabah tekrar arayın demişler. Ne yaptı bilmiyorum :/ Sanki mahrumiyet bölgesi. 20 milyonun yaşadığı, her yeri beton ve asfalt olan şehir
Bir problem mi oldu canm?
Haftalık kontrolüm vardı da kar izin vermedi. Biraz daha sabreder inşallah bizimki. Şu karlar da bir eriyeydi hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…