- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.861
Dun ambulanslar yolda kalmis hep kaza yapan yapana, annem babam is yerinden eve yürüyerek gelmis, cogu kişide is yerinde yatmis. Her sey cokzel olmus istanbulda gsgshsgSorma. Şubat annelerinde bir kız bugün doğuma gidecekti. Gece ambulansı aramışlar. Şu anda araç çıkaramıyoruz sabah tekrar arayın demişler. Ne yaptı bilmiyorum :/ Sanki mahrumiyet bölgesi. 20 milyonun yaşadığı, her yeri beton ve asfalt olan şehir
Haftalık kontrolüm vardı da kar izin vermedi. Biraz daha sabreder inşallah bizimki. Şu karlar da bir eriyeydi hayırlısıyla
gelsin bebeler
ben sandım leeeeeeeeeee
görüntü felan güzelde.. hiç sevmiyorum kar kış soğuk
bırrrrrrrrrrrrr
hiç benlik değel
abla tabiki yazmadın
sen bizi unuttun unuttunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah analı babalı büyütsün abla
gözün aydın
Hayat bizi dusursede yine kalkip yuruyoruz iste cikom mecbur
Cok tesekkur ettim amin hepsi insallah
Sorma sorma. Ben de saf saf camdan kara bakıp "Yıllar sonra lapa lapa yağdı, güzel güzel tuttu ama çıkıp oynayamadık" diye üzülüyordum. Dışarıda o sırada neler dönmüş meğer. Erkek kardeşimi de öğleden sonra işe çağırmışlar çünkü mantıkDun ambulanslar yolda kalmis hep kaza yapan yapana, annem babam is yerinden eve yürüyerek gelmis, cogu kişide is yerinde yatmis. Her sey cokzel olmus istanbulda gsgshsgyıllardır kar yagmayinca unutulmus tabi nasil müdahale edileceği
Kontrole gidemedik. Yasak vardı biliyorsun. Zaten bizim araba olduğu yerden pek çıkabilecek gibi değildi. Yarına aldık randevuyu bakalım doktor ne diyecek. Belki tarih verir diyorum.
Düşmek yok. Daha hiçbir şey bitmedi. Bu ilk denemeydi. İnşallah vaktinde, sağlıkla, güzel sürprizle gelsin bebiton. Senin de cinsiyet siparişin vardı, neydi neydiHayat bizi dusursede yine kalkip yuruyoruz iste cikom mecbur
Bak 1 gun daha bitti, hele 37yi gordun mu sonrasi tamamdir. Beklyecek benim kuzum. Bsy olmamasina sevindim, sakince dursun da kontrolunuz de olur insallahSorma. Şubat annelerinde bir kız bugün doğuma gidecekti. Gece ambulansı aramışlar. Şu anda araç çıkaramıyoruz sabah tekrar arayın demişler. Ne yaptı bilmiyorum :/ Sanki mahrumiyet bölgesi. 20 milyonun yaşadığı, her yeri beton ve asfalt olan şehir
Haftalık kontrolüm vardı da kar izin vermedi. Biraz daha sabreder inşallah bizimki. Şu karlar da bir eriyeydi hayırlısıyla
Kuzum benimmmm, dusmek filan yok. Cok güzel olacak her sey yavrum benmHayat bizi dusursede yine kalkip yuruyoruz iste cikom mecbur
İnşallah ya. Yarın 36+4 oluyor bakalım doktor ne diyecekBak 1 gun daha bitti, hele 37yi gordun mu sonrasi tamamdir. Beklyecek benim kuzum. Bsy olmamasina sevindim, sakince dursun da kontrolunuz de olur insallah
Ahgsshsh kanka erkek olcak ilk cocugun oyle hissediyoruz diyorlar bakalim nasipSorma sorma. Ben de saf saf camdan kara bakıp "Yıllar sonra lapa lapa yağdı, güzel güzel tuttu ama çıkıp oynayamadık" diye üzülüyordum. Dışarıda o sırada neler dönmüş meğer. Erkek kardeşimi de öğleden sonra işe çağırmışlar çünkü mantık
Kontrole gidemedik. Yasak vardı biliyorsun. Zaten bizim araba olduğu yerden pek çıkabilecek gibi değildi. Yarına aldık randevuyu bakalım doktor ne diyecek. Belki tarih verir diyorum.Bal0ncuk Size ne zaman tarih vermişti doktor?
Düşmek yok. Daha hiçbir şey bitmedi. Bu ilk denemeydi. İnşallah vaktinde, sağlıkla, güzel sürprizle gelsin bebiton. Senin de cinsiyet siparişin vardı, neydi neydi
İnşallah daylosum❤❤❤Kuzum benimmmm, dusmek filan yok. Cok güzel olacak her sey yavrum benm
Gözün aydın ablacım sağlıkla sihhatle büyütKizlar dogurdum size yazmis miydim hatirlamadigim icin tekrar yazio olabilirimherkese de dua ettim
Huysuz k.validelere, Anne olmak isteyenlere, hepinize
İyi iyi kardeşim kova. On numara beş yıldızKova iyi bir şey mi bari? Ben hiç bilmem kovayı
Bizim yeni başlayan arkadaşta eve gidemedi. Dün gece adliyede yattı. Bugün bir gibi gitmis evineDun ambulanslar yolda kalmis hep kaza yapan yapana, annem babam is yerinden eve yürüyerek gelmis, cogu kişide is yerinde yatmis. Her sey cokzel olmus istanbulda gsgshsgyıllardır kar yagmayinca unutulmus tabi nasil müdahale edileceği
İnşallah bir an önce cozerler bu sorunlari parisim, olacak is degil koskoca istanbul. Vanda o kadar kar yagiyor birkez bile yollarin kapandigini görmedim ben. Neyse bu ders olmustur artikGözün aydın ablacım sağlıkla sihhatle büyüt
İyi iyi kardeşim kova. On numara beş yıldız
Bizim yeni başlayan arkadaşta eve gidemedi. Dün gece adliyede yattı. Bugün bir gibi gitmis evine
Oo güzel haber buİyi iyi kardeşim kova. On numara beş yıldız
Sizin oralar nasıldı? Açıldı mı? Gerçek bir sefalet yaşandı dün neydi öyle ya. Bir de İstanbul'un gördüğü en kötü kar bu değildi. Üstelik önceden uyarısı da yapıldı. Belliydi yani çok yağacağıBizim yeni başlayan arkadaşta eve gidemedi. Dün gece adliyede yattı. Bugün bir gibi gitmis evine
Yok İstanbul düzelmez. Ufak bir yağmur yagdiginda bile her yer kilit oluyor. İlk okulda bir ogretmenim vardı. Diyordu ki İstanbul'da yağan kar yüzünden okullar tatil oluyor ama bu yağan kar doğuda yağsa en az yağan kar olarak sayılır. İnsanlar işine gider çocuklar okula gider... Bizimkiler ders almaz.İnşallah bir an önce cozerler bu sorunlari parisim, olacak is degil koskoca istanbul. Vanda o kadar kar yagiyor birkez bile yollarin kapandigini görmedim ben. Neyse bu ders olmustur artik
Yok nerdeee berbat bir durumda. Bugün izinliydim. Yarın çalışıyorum. Yarın için şimdiden anlaştım müdürle saat 8.30da orda olamam. Yokuş var benim burda hep. Kayıyorum sürekli. Daha totomun üstüne düşmedim. Sanırım yarın düşerimOo güzel haber bu
Sizin oralar nasıldı? Açıldı mı? Gerçek bir sefalet yaşandı dün neydi öyle ya. Bir de İstanbul'un gördüğü en kötü kar bu değildi. Üstelik önceden uyarısı da yapıldı. Belliydi yani çok yağacağı
Düşme düşme. O saatte gidemeyeceğini söylemekle iyi yapmışsın. İstanbul'un da her yeri yokuş ya. Normal haline alıştık da ben de acayip geriliyorum kardaYok nerdeee berbat bir durumda. Bugün izinliydim. Yarın çalışıyorum. Yarın için şimdiden anlaştım müdürle saat 8.30da orda olamam. Yokuş var benim burda hep. Kayıyorum sürekli. Daha totomun üstüne düşmedim. Sanırım yarın düşerim
Gerilmeyecek gibi değil ki nasıl ayakkabı giyersen giy farketmiyorDüşme düşme. O saatte gidemeyeceğini söylemekle iyi yapmışsın. İstanbul'un da her yeri yokuş ya. Normal haline alıştık da ben de acayip geriliyorum karda
Sorma sorma. Ben de saf saf camdan kara bakıp "Yıllar sonra lapa lapa yağdı, güzel güzel tuttu ama çıkıp oynayamadık" diye üzülüyordum. Dışarıda o sırada neler dönmüş meğer. Erkek kardeşimi de öğleden sonra işe çağırmışlar çünkü mantık
Kontrole gidemedik. Yasak vardı biliyorsun. Zaten bizim araba olduğu yerden pek çıkabilecek gibi değildi. Yarına aldık randevuyu bakalım doktor ne diyecek. Belki tarih verir diyorum.Bal0ncuk Size ne zaman tarih vermişti doktor?
Düşmek yok. Daha hiçbir şey bitmedi. Bu ilk denemeydi. İnşallah vaktinde, sağlıkla, güzel sürprizle gelsin bebiton. Senin de cinsiyet siparişin vardı, neydi neydi
Oo ne çok kovamız varmış ya. Ne zaman doğum günün? Sana parti yapalımYa hadi hayırlısı
Bende kovayım damadım kaynanasının burcundan olcak sgshhshsh
Oyle gerçekten, suan istanbuldaki kar, buraya her kisin yagan kar. 2020de hatirlarsiniz vanda çığ dusmustu, o sene vanda son 30 yilin en buyuk kisi demislerdi. Hic abartmıyorum merkezde 2m kar vardi ve yollar acikti hic kapanmadi. Burada kasim ayinda yol tuzlamaya basliyorlar, her caddede kar kureme araci bekliyor hem geliste hem gidiste. Istanbul gibi olsa ,hazirana kadar kimse ise gidemez buradaYok İstanbul düzelmez. Ufak bir yağmur yagdiginda bile her yer kilit oluyor. İlk okulda bir ogretmenim vardı. Diyordu ki İstanbul'da yağan kar yüzünden okullar tatil oluyor ama bu yağan kar doğuda yağsa en az yağan kar olarak sayılır. İnsanlar işine gider çocuklar okula gider... Bizimkiler ders almaz.
Yok nerdeee berbat bir durumda. Bugün izinliydim. Yarın çalışıyorum. Yarın için şimdiden anlaştım müdürle saat 8.30da orda olamam. Yokuş var benim burda hep. Kayıyorum sürekli. Daha totomun üstüne düşmedim. Sanırım yarın düşerim
günaydın dayloşummmGunaydin yavrumisu, napiyonnn
marallerin düzeldimi..Selam kizlar ben geldimm, marallerim yikikti yeni topladim , nassiniz iyimisiniz
neoş benm 36dan snra her haftaya düşmüştü kontrol... 37de artık ben sezeryana kesin gözüyle baktım öyle verdiZaten bizim araba olduğu yerden pek çıkabilecek gibi değildi. Yarına aldık randevuyu bakalım doktor ne diyecek. Belki tarih verir diyorum.Bal0ncuk Size ne zaman tarih vermişti doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?