Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun ambulanslar yolda kalmis hep kaza yapan yapana, annem babam is yerinden eve yürüyerek gelmis, cogu kişide is yerinde yatmis. Her sey cokzel olmus istanbulda gsgshsg yıllardır kar yagmayinca unutulmus tabi nasil müdahale edileceği

Bende görüntüsünü seviyorum ama sırf akılsız kar lastiksiz , gereksiz yere sokağa çıkanlar yüzünden mahvoldu istanbul binlerce insan mağdur oldu, kar küreme araçları yolda kalan arabalar yüzünden müdahale edemedi. Bizim kar lastiğimiz vardı gayette geçtik karlı yollardan. Kar lastiği olmayan araçlar yüzünden tıkalıydı yollar aciiillll ülkenin bilinçlenmesi lazım aciiiillll, bıktım cahil insanlardan

Sorma sorma. Ben de saf saf camdan kara bakıp "Yıllar sonra lapa lapa yağdı, güzel güzel tuttu ama çıkıp oynayamadık" diye üzülüyordum. Dışarıda o sırada neler dönmüş meğer. Erkek kardeşimi de öğleden sonra işe çağırmışlar çünkü mantık
Kontrole gidemedik. Yasak vardı biliyorsun. Zaten bizim araba olduğu yerden pek çıkabilecek gibi değildi. Yarına aldık randevuyu bakalım doktor ne diyecek. Belki tarih verir diyorum. Bal0ncuk Size ne zaman tarih vermişti doktor?
Hayat bizi dusursede yine kalkip yuruyoruz iste cikom mecbur
Düşmek yok. Daha hiçbir şey bitmedi. Bu ilk denemeydi. İnşallah vaktinde, sağlıkla, güzel sürprizle gelsin bebiton. Senin de cinsiyet siparişin vardı, neydi neydi

Bak 1 gun daha bitti, hele 37yi gordun mu sonrasi tamamdir. Beklyecek benim kuzum. Bsy olmamasina sevindim, sakince dursun da kontrolunuz de olur insallah

Ahgsshsh kanka erkek olcak ilk cocugun oyle hissediyoruz diyorlar bakalim nasip
Kuzum benimmmm, dusmek filan yok. Cok güzel olacak her sey yavrum benm
İnşallah daylosum❤❤❤

Kizlar dogurdum size yazmis miydim hatirlamadigim icin tekrar yazio olabilirim herkese de dua ettim
Huysuz k.validelere, Anne olmak isteyenlere, hepinize
Gözün aydın ablacım sağlıkla sihhatle büyüt
Kova iyi bir şey mi bari? Ben hiç bilmem kovayı
İyi iyi kardeşim kova. On numara beş yıldız
Bizim yeni başlayan arkadaşta eve gidemedi. Dün gece adliyede yattı. Bugün bir gibi gitmis evine

Gözün aydın ablacım sağlıkla sihhatle büyüt

Bizim yeni başlayan arkadaşta eve gidemedi. Dün gece adliyede yattı. Bugün bir gibi gitmis evine
İnşallah bir an önce cozerler bu sorunlari parisim, olacak is degil koskoca istanbul. Vanda o kadar kar yagiyor birkez bile yollarin kapandigini görmedim ben. Neyse bu ders olmustur artik

Oo güzel haber bu
Sizin oralar nasıldı? Açıldı mı? Gerçek bir sefalet yaşandı dün neydi öyle ya. Bir de İstanbul'un gördüğü en kötü kar bu değildi. Üstelik önceden uyarısı da yapıldı. Belliydi yani çok yağacağı

İnşallah bir an önce cozerler bu sorunlari parisim, olacak is degil koskoca istanbul. Vanda o kadar kar yagiyor birkez bile yollarin kapandigini görmedim ben. Neyse bu ders olmustur artik
Yok İstanbul düzelmez. Ufak bir yağmur yagdiginda bile her yer kilit oluyor. İlk okulda bir ogretmenim vardı. Diyordu ki İstanbul'da yağan kar yüzünden okullar tatil oluyor ama bu yağan kar doğuda yağsa en az yağan kar olarak sayılır. İnsanlar işine gider çocuklar okula gider... Bizimkiler ders almaz.
Yok nerdeee berbat bir durumda. Bugün izinliydim. Yarın çalışıyorum. Yarın için şimdiden anlaştım müdürle saat 8.30da orda olamam. Yokuş var benim burda hep. Kayıyorum sürekli. Daha totomun üstüne düşmedim. Sanırım yarın düşerim

Düşme düşme. O saatte gidemeyeceğini söylemekle iyi yapmışsın. İstanbul'un da her yeri yokuş ya. Normal haline alıştık da ben de acayip geriliyorum karda

Ya hadi hayırlısı
Bende kovayım damadım kaynanasının burcundan olcak sgshhshsh

Oyle gerçekten, suan istanbuldaki kar, buraya her kisin yagan kar. 2020de hatirlarsiniz vanda çığ dusmustu, o sene vanda son 30 yilin en buyuk kisi demislerdi. Hic abartmıyorum merkezde 2m kar vardi ve yollar acikti hic kapanmadi. Burada kasim ayinda yol tuzlamaya basliyorlar, her caddede kar kureme araci bekliyor hem geliste hem gidiste. Istanbul gibi olsa ,hazirana kadar kimse ise gidemez burada

Gunaydin yavrumisu, napiyonnn
günaydın dayloşummm
ne olsun işte
iş ev lulu uğraşıyorum
herfite evde
sen neler yapıosun
büyüdümü damat

Selam kizlar ben geldimm, marallerim yikikti yeni topladim , nassiniz iyimisiniz
marallerin düzeldimi..
senin o maralini yerim kız...
üzülünce bişi değişmio

Zaten bizim araba olduğu yerden pek çıkabilecek gibi değildi. Yarına aldık randevuyu bakalım doktor ne diyecek. Belki tarih verir diyorum. Bal0ncuk Size ne zaman tarih vermişti doktor?
neoş benm 36dan snra her haftaya düşmüştü kontrol... 37de artık ben sezeryana kesin gözüyle baktım öyle verdi
38+2de doğum yaptım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…