- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.881
Duzelmedide iste idare ediyoruzgünaydın dayloşummm
ne olsun işte
iş ev lulu uğraşıyorum
herfite evde
sen neler yapıosun
büyüdümü damat
marallerin düzeldimi..
senin o maralini yerim kız...
üzülünce bişi değişmio
neoş benm 36dan snra her haftaya düşmüştü kontrol... 37de artık ben sezeryana kesin gözüyle baktım öyle verdi
38+2de doğum yaptım ben
o duyguyu 2 sene yaşamış olarak iyi bilirimDuzelmedide iste idare ediyoruzdegismiyor valla uzuldukce üzülüyor insan
Oyle cok sukur sağlıkliyiz. Bekleyeceğiz bakalim illa bizim de yüzümüz gulero duyguyu 2 sene yaşamış olarak iyi bilirim
ama şöyle düşün
en azından en uç noktaya gelsen bile.. çözümü var aşkoş
çok şükür ikinizin sağlığı yerinde
en umutsuz vaka olarakOyle cok sukur sağlıkliyiz. Bekleyeceğiz bakalim illa bizim de yüzümüz guler
Doktora gidip gelmek yoruyor beni ya biktim artiken umutsuz vaka olarak
benim güldüyse
sizin ohooooooooooo
valla zaten en cok ona yanıorumDoktora gidip gelmek yoruyor beni ya biktim artik
Maddi manevi zorluyor gercekten ya yarin doktora gidicem sıkıntı yapiyorum simdidenvalla zaten en cok ona yanıorum
onca dr gittim ben ve eşim yorulmuştum artık
amin inşallah aşkoşMaddi manevi zorluyor gercekten ya yarin doktora gidicem sıkıntı yapiyorum simdidenallah bu yolda herkesin yardimcisi olsun ne diyim
O luluyu yerimmmgünaydın dayloşummm
ne olsun işte
iş ev lulu uğraşıyorum
herfite evde
sen neler yapıosun
büyüdümü damat
marallerin düzeldimi..
senin o maralini yerim kız...
üzülünce bişi değişmio
neoş benm 36dan snra her haftaya düşmüştü kontrol... 37de artık ben sezeryana kesin gözüyle baktım öyle verdi
38+2de doğum yaptım ben
yazın mutluyumda kışın mutlu değilimO luluyu yerimmm
Herifin evde olmasından pek mutlu değil gibisin sanki
Buyudu buyudu, esekcik oldu ehhehee
Ben napim ya okula hazırlık yapiyorum, heyecanlıyım
Ya manyakyazın mutluyumda kışın mutlu değilim
alışmışım yanlızlığıa dırdırını çekemiorum
ay okula başlamak inan iyi gelecek dayloş
Yazlık kocaYa manyakkocan o senin kocannn yaz kış ne fark ediyo hahshahd
Evet cnm calismak iyi gelecek gercekten
Kuzum benim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, paşanın gelmesini dört gözle bekliyoruz. Yarın bu saatlerde inşallah oğluşunla birlikte olacaksın. <3Kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
dayler dayler
cukulatam
Hemsirecik
DusunceBulutu
Miss Bride
Paresilaaa
Saron
Amin inşallah. Çok korkuyorumKuzum benim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, paşanın gelmesini dört gözle bekliyoruz. Yarın bu saatlerde inşallah oğluşunla birlikte olacaksın. <3
Kız doğumda bişey yok ki hiç korkma. Ben doğum esnasında doktorlarla muhabbet ettim düşün yani. Bi gircen bi çıkıcan bitti gitti. Gözünü bi açıcan, kucağında bi minnoş.Amin inşallah. Çok korkuyorum
Hala küçük. Yarın 36+5. Doğuma ne kadar hazır bilmiyoruz. Genel anesteziden ayrıca korkuyorum zatenKız doğumda bişey yok ki hiç korkma. Ben doğum esnasında doktorlarla muhabbet ettim düşün yani. Bi gircen bi çıkıcan bitti gitti. Gözünü bi açıcan, kucağında bi minnoş.
benimki 37+0 dı. İki gün var. Küçük de doğdu ama büyüyorlar neoşum. genelden korkma asıl spinal riskli, iğnenin yapıldığı yer itibariyle. hem o kadar zor olsa millet ikiyi üçü düşünür müHala küçük. Yarın 36+5. Doğuma ne kadar hazır bilmiyoruz. Genel anesteziden ayrıca korkuyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?