Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duzelmedide iste idare ediyoruz degismiyor valla uzuldukce üzülüyor insan

O luluyu yerimmm
Herifin evde olmasından pek mutlu değil gibisin sanki
Buyudu buyudu, esekcik oldu ehhehee
Ben napim ya okula hazırlık yapiyorum, heyecanlıyım

O luluyu yerimmm
Herifin evde olmasından pek mutlu değil gibisin sanki
Buyudu buyudu, esekcik oldu ehhehee
Ben napim ya okula hazırlık yapiyorum, heyecanlıyım
yazın mutluyumda kışın mutlu değilim
alışmışım yanlızlığıa dırdırını çekemiorum
ay okula başlamak inan iyi gelecek dayloş

Kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
dayler dayler
cukulatam
Hemsirecik
DusunceBulutu
Miss Bride
Paresilaaa
Saron

Kuzum benim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, paşanın gelmesini dört gözle bekliyoruz. Yarın bu saatlerde inşallah oğluşunla birlikte olacaksın. <3

Kız doğumda bişey yok ki hiç korkma. Ben doğum esnasında doktorlarla muhabbet ettim düşün yani. Bi gircen bi çıkıcan bitti gitti. Gözünü bi açıcan, kucağında bi minnoş.
Hala küçük. Yarın 36+5. Doğuma ne kadar hazır bilmiyoruz. Genel anesteziden ayrıca korkuyorum zaten

Hala küçük. Yarın 36+5. Doğuma ne kadar hazır bilmiyoruz. Genel anesteziden ayrıca korkuyorum zaten
benimki 37+0 dı. İki gün var. Küçük de doğdu ama büyüyorlar neoşum. genelden korkma asıl spinal riskli, iğnenin yapıldığı yer itibariyle. hem o kadar zor olsa millet ikiyi üçü düşünür mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…