Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bileyim doğduğu anı bile göremeyeceğim. Bi kötü oldum böyle düşününce

Ne bileyim doğduğu anı bile göremeyeceğim. Bi kötü oldum böyle düşününce
tmm görmek güzel ama, bilmemek de iyi. ben o ameliyathanenin kokusunu, doktorların ellerini karnımın içinde hissettiğim anı, nefesimin kesildiği ilaç verdikleri anları hatırlayınca da bi kötü oluyorum bazen. hastane bizim evden görünüyo, ben pencereden bakınca bi huzursuz oluyorum.

Allah her şeyin hayırlısını versin. Belki de o psikolojiyi kaldıramayacaktım. Doğru diyorsun

Canim Allahin izniyle saglikla gelecek bebegin merak etme Allah yaninizda olsun. Kac haftalik olmustun? Bu sekilde dogum yapan cok arkadasimiz oldu Ocak annelerinden hepsinin de bebgi maasallah toparlandi saglikli. Hic merak etme.

Canim Allahin izniyle saglikla gelecek bebegin merak etme Allah yaninizda olsun. Kac haftalik olmustun? Bu sekilde dogum yapan cok arkadasimiz oldu Ocak annelerinden hepsinin de bebgi maasallah toparlandi saglikli. Hic merak etme.
Amin canım inşallah. 36+4 bugün. Şubat annelerinde de sekiz doğum falan oldu bile şimdiden. İnşallah iyi oluruz

Ayy neoss aylardir bekledigimiz an geldi iste❤❤❤ rabbim kolaylik versin saglikla gelsin minis

Yaaaa kuzucukkkk geliyoooor, oyy canmz yavrusumuz saglikla gelecek hic merak etme sen korkma aynı gun 1 saat arayla bi anne genel ben spinal dogurdum, hiçbir farkimiz yoktu, rahat ol sen şimdi bebeginle konus ve ona cok guzel enerji gonder, yarin kavusacaginizi anlat, sonra da bize tipini anlat zottirimizin

Amin inşallah. Korkuları atamadım üstümden. Yine sancı çıktı nst'de. Doktora göstereceklermiş. Bu gece doğum olursa kendi doktorunuz mu gelsin istersiniz buradaki doktor mı dedi. Kendi doktorumu istedim. Bilgilendireceğiz diyip gitti hemşire. 1-2 saat oldu

Oo ne çok kovamız varmış ya. Ne zaman doğum günün? Sana parti yapalım

6sı neoşum

Allahımmmm çok heyecanlıııııı sabaha kadar dıa edicem neoşşşş sağlıkla gelsinn yavrukuşşşş

yaaaaaa doğuruyormusunnnnnnnnnnn
gözyaşım pıt

Sağlıkla kucağına al inşallah... kokusunu içine çek gözünü açtığında
hoşgeliyor minik prens

Gözümü açtığımda ben uyandırma odasında, bebek hemşirelerle bebek bakım odasında olacak. Çok korkuyorum. Bize dua et
kuzum inan bana bak benm iş arkadaşımda benmle aynı drda tüp yaptırdı
o panik.. tamamen panikten dolayı genel yapıldı ona...
hiç bir fark yok.. hemen toparlanacaksın
şuan sadece onun kokusunu içine çektiğini hayal et..
inan o zaman daha kolay oluyor
dualarımız seninle

İnşallah her şey dediğin gibi güzel olur, yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…