- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.901
Ne bileyim doğduğu anı bile göremeyeceğim. Bi kötü oldum böyle düşününcebenimki 37+0 dı. İki gün var. Küçük de doğdu ama büyüyorlar neoşum. genelden korkma asıl spinal riskli, iğnenin yapıldığı yer itibariyle. hem o kadar zor olsa millet ikiyi üçü düşünür mü
tmm görmek güzel ama, bilmemek de iyi. ben o ameliyathanenin kokusunu, doktorların ellerini karnımın içinde hissettiğim anı, nefesimin kesildiği ilaç verdikleri anları hatırlayınca da bi kötü oluyorum bazen. hastane bizim evden görünüyo, ben pencereden bakınca bi huzursuz oluyorum.Ne bileyim doğduğu anı bile göremeyeceğim. Bi kötü oldum böyle düşününce
Allah her şeyin hayırlısını versin. Belki de o psikolojiyi kaldıramayacaktım. Doğru diyorsuntmm görmek güzel ama, bilmemek de iyi. ben o ameliyathanenin kokusunu, doktorların ellerini karnımın içinde hissettiğim anı, nefesimin kesildiği ilaç verdikleri anları hatırlayınca da bi kötü oluyorum bazen. hastane bizim evden görünüyo, ben pencereden bakınca bi huzursuz oluyorum.
Canim Allahin izniyle saglikla gelecek bebegin merak etme Allah yaninizda olsun. Kac haftalik olmustun? Bu sekilde dogum yapan cok arkadasimiz oldu Ocak annelerinden hepsinin de bebgi maasallah toparlandi saglikli. Hic merak etme.Kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
dayler dayler
cukulatam
Hemsirecik
DusunceBulutu
Miss Bride
Paresilaaa
Saron
Amin canım inşallah. 36+4 bugün. Şubat annelerinde de sekiz doğum falan oldu bile şimdiden. İnşallah iyi oluruzCanim Allahin izniyle saglikla gelecek bebegin merak etme Allah yaninizda olsun. Kac haftalik olmustun? Bu sekilde dogum yapan cok arkadasimiz oldu Ocak annelerinden hepsinin de bebgi maasallah toparlandi saglikli. Hic merak etme.
Ayy neoss aylardir bekledigimiz an geldi iste❤❤❤ rabbim kolaylik versinKontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
dayler dayler
cukulatam
Hemsirecik
DusunceBulutu
Miss Bride
Paresilaaa
Saron
Amin reyizim inşallah ya inşallahAyy neoss aylardir bekledigimiz an geldi iste❤❤❤ rabbim kolaylik versinsaglikla gelsin minis
Yaaaa kuzucukkkk geliyoooor, oyy canmz yavrusumuz saglikla gelecek hic merak etme senKontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
dayler dayler
cukulatam
Hemsirecik
DusunceBulutu
Miss Bride
Paresilaaa
Saron
Amin inşallah. Korkuları atamadım üstümden. Yine sancı çıktı nst'de. Doktora göstereceklermiş. Bu gece doğum olursa kendi doktorunuz mu gelsin istersiniz buradaki doktor mı dedi. Kendi doktorumu istedim. Bilgilendireceğiz diyip gitti hemşire. 1-2 saat olduYaaaa kuzucukkkk geliyoooor, oyy canmz yavrusumuz saglikla gelecek hic merak etme senkorkma aynı gun 1 saat arayla bi anne genel ben spinal dogurdum, hiçbir farkimiz yoktu, rahat ol sen şimdi bebeginle konus ve ona cok guzel enerji gonder, yarin kavusacaginizi anlat, sonra da bize tipini anlat zottirimizin
Oo ne çok kovamız varmış ya. Ne zaman doğum günün? Sana parti yapalım
Kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
dayler dayler
cukulatam
Hemsirecik
DusunceBulutu
Miss Bride
Paresilaaa
Saron
Allah razı olsun. Amin amin inşallah. Sağ salim hep beraber taburcu olalım da doğum gününü kutlayalım senin6sı neoşum
Allahımmmm çok heyecanlıııııı sabaha kadar dıa edicem neoşşşş sağlıkla gelsinn yavrukuşşşş
Amin canım inşallah. 36+4 bugün. Şubat annelerinde de sekiz doğum falan oldu bile şimdiden. İnşallah iyi oluruz
yaaaaaa doğuruyormusunnnnnnnnnnnKontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
dayler dayler
cukulatam
Hemsirecik
DusunceBulutu
Miss Bride
Paresilaaa
Saron
Gözümü açtığımda ben uyandırma odasında, bebek hemşirelerle bebek bakım odasında olacak. Çok korkuyorum. Bize dua etyaaaaaa doğuruyormusunnnnnnnnnnn
gözyaşım pıt
Sağlıkla kucağına al inşallah... kokusunu içine çek gözünü açtığında
hoşgeliyor minik prens
kuzum inan bana bak benm iş arkadaşımda benmle aynı drda tüp yaptırdıGözümü açtığımda ben uyandırma odasında, bebek hemşirelerle bebek bakım odasında olacak. Çok korkuyorum. Bize dua et
İnşallah her şey dediğin gibi güzel olur, yolunda giderkuzum inan bana bak benm iş arkadaşımda benmle aynı drda tüp yaptırdı
o panik.. tamamen panikten dolayı genel yapıldı ona...
hiç bir fark yok.. hemen toparlanacaksın
şuan sadece onun kokusunu içine çektiğini hayal et..
inan o zaman daha kolay oluyor
dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?