Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim kendi doğum anıma gittim dünyanın en güzel anı doğunca çok çok mutlu olacaksın hiç korkma Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin biz doğurduk 2 buçuk aylık oldu bile seninde zaman çabuk geçecek her anın tadını çıkar genel ya da spinal fark etmez düşünme bunları hemen yanına getirecekler bol bol öp kokla küçük prensi

nasısın bulutum
minnoş nasıl

Amin bulutum inşallah inşallah
Ben doğum anını görüp hissedemeyeceğim ama inşallah hepimiz iyi oluruz da kendime geldiğimde yanıma verirler, her şey yolunda gider

N Neal Neosss dualarim seninle canimm, saglikla al minnosunu kucagina. Hic stres yapma gozunu kapatip acacaksin minnos seninle olacak, mis kokusunu bizim yerimize de icine cek. Simdiden gozunuz aydin olsun seviliyorsun❤❤❤❤

Allah razı olsun canım reyiz. İnşallah güzel haberler getiririm size

Amin bulutum inşallah inşallah
Ben doğum anını görüp hissedemeyeceğim ama inşallah hepimiz iyi oluruz da kendime geldiğimde yanıma verirler, her şey yolunda gider
Tek fark gözünü kapayıp açmak olacak inşallah iyi olursunuz dualarım sizle
oy yesinler hanım hanımcığı
ne yapsın.. yaramazlık

tam hanımağa akrep bebesi olduğu belli lenacım anasını üzmesin aslında lena hanım hanımcık olmalı yengeç pofidik bir sevgi yumağı
Artık mama sandalyesine oturabiliyor mu çok heves ediyorum o döneme

N Neal Hadi doğur da gel baby.
Daha kahvaltı etmeden geldim oturdum pcnin başına, Neoş doğurdu mu diye.
Kendi doğumuma bu kadar heyeccanlanmadım valla. Çünkü doğuracağımı bilmiyodum, neyse. Ahahahsdfg

iyiyim aşkoş
sen nasılsın

mama sandalyesi almadım
normal oturtturuyorum destekli cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…