- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.921
gidecekİnşallah her şey dediğin gibi güzel olur, yolunda gider
Çok sevindim kendi doğum anıma gittim dünyanın en güzel anıKontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
@dayler dayler
cukulatam
Hemsirecik
DusunceBulutu
Miss Bride
Paresilaaa
@Saron
nasısın bulutumÇok sevindim kendi doğum anıma gittim dünyanın en güzel anıdoğunca çok çok mutlu olacaksın hiç korkma Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin biz doğurduk 2 buçuk aylık oldu bile seninde zaman çabuk geçecek her anın tadını çıkar genel ya da spinal fark etmez düşünme bunları hemen yanına getirecekler bol bol öp kokla küçük prensi
İyiyim çok şükür Ece hanım da iyi altını temizledim uyuyornasısın bulutum
minnoş nasıl
Amin bulutum inşallah inşallahÇok sevindim kendi doğum anıma gittim dünyanın en güzel anıdoğunca çok çok mutlu olacaksın hiç korkma Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin biz doğurduk 2 buçuk aylık oldu bile seninde zaman çabuk geçecek her anın tadını çıkar genel ya da spinal fark etmez düşünme bunları hemen yanına getirecekler bol bol öp kokla küçük prensi
oy yesinler hanım hanımcığıİyiyim çok şükür Ece hanım da iyi altını temizledim uyuyorsen nasılsın lenacım nasıl
Gunaydinlar
nie... haberler karamı takılıo
Nassin balusoy yesinler hanım hanımcığı
ne yapsın.. yaramazlık
Tek fark gözünü kapayıp açmak olacak inşallah iyi olursunuz dualarım sizleAmin bulutum inşallah inşallah
Ben doğum anını görüp hissedemeyeceğim ama inşallah hepimiz iyi oluruz da kendime geldiğimde yanıma verirler, her şey yolunda gider
tam hanımağa akrep bebesi olduğu bellioy yesinler hanım hanımcığı
ne yapsın.. yaramazlık
iyiyim aşkoşNassin balus
mama sandalyesi almadımTek fark gözünü kapayıp açmak olacak inşallah iyi olursunuz dualarım sizle
tam hanımağa akrep bebesi olduğu bellilenacım anasını üzmesin aslında lena hanım hanımcık olmalı yengeç pofidik bir sevgi yumağı
Artık mama sandalyesine oturabiliyor mu çok heves ediyorum o döneme
Yaiyiyim aşkoş
sen nasılsın
mama sandalyesi almadım
normal oturtturuyorum destekli cnm
Iyiyim bende doktora gittim geldim femaraya basliyorum tekrariyiyim aşkoş
sen nasılsın
mama sandalyesi almadım
normal oturtturuyorum destekli cnm
ilaç kullanacaksan olabilir aşkoş ara sor bence yinedeIyiyim bende doktora gittim geldim femaraya basliyorum tekraryarinda kanal tedavim var sormayı unuttum ama bisey olmaz diye düşünüyorum olmaz dimi
Kız ben bir konuya yorum yapmıştım sonra mesaji sildim yani düzelttim yerine nokta koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?