Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyhhh kuzum ben gorene kadar sen dogurmussundur bile, nasilsin acaba cook merak ediyorum seni ve bebisi

Hadi neosum bekliyoruz seniiii

Kız napim kadına bak 2 aylık bebeği olan gelinin evine kocasıyla gitmiş hizmet etmedi diye yakınıyor, 2 aylık bebeğiyle sana hizmet mi edecekmiş bi de
Cahil iste ben ameliyat oldugumda gorumcem bana bakmaya gelmisti hic bir seye elimi surdurmedi sagolsun. Normalde geldiğinde bile sırayla yapiyoruz yemekleri biz, bu kadinda bir garip yani illa hizmet bekliyor

Cahil iste ben ameliyat oldugumda gorumcem bana bakmaya gelmisti hic bir seye elimi surdurmedi sagolsun. Normalde geldiğinde bile sırayla yapiyoruz yemekleri biz, bu kadinda bir garip yani illa hizmet bekliyor
Aynen ya benim görümcelerim de böyle, normalde bile gelip kendileri yemekleri bile yapar. Böyle görümce düşman başına

Gözyaşımı zor tuttum hep böyle mutluluktan dolsun gözlerimiz evet sen korkuyorsun ama kucağına aldığında o korkun kalmayacak. Eminim çok güzel gerçekleşmiştir. Benim için de kokla oğlunu. Tüm duam seninle bu haber bugun çok iyi geldi

hadi N Neal doğuma gitti diyelim...
peki sen cukulatam magazinler ne oldu

ece erkennin eşi öldürülmüş
Evet ya ölmüş. Ama bence öldürme amacı yoktu. Sakat kalması için yapılmış

Kız ben bir konuya yorum yapmıştım sonra mesaji sildim yani düzelttim yerine nokta koydum bu yasakmış o yüzden banlandım
Anaaaaa bunu ben bilmiodum...
Demek bende ban yiyebilirdim bilmşodm cnki

Yok ilac vermicek sadece kanal tedavisi
O zaman bişi olmaz aşkoş

Boyle ban yemekte nebiliyim gsgsgsgs kavga falan bari etseydin
Aşkoş gazı vermesene

Kız 7 el ateşte 9 canlı kedi bile ölür

Anaaaaa bunu ben bilmiodum...
Demek bende ban yiyebilirdim bilmşodm cnki

O zaman bişi olmaz aşkoş

Aşkoş gazı vermesene

Kız 7 el ateşte 9 canlı kedi bile ölür
Yok ayağa vurmuşlar bu bir mesaj. Ama sanırım kurşunlardan biri can alıcı bir damara denk geldi ise kan kaybından ölmüştür. Kız İbrahim Tatlıses başından vuruldu yaşıyor ya

Selam kızlar bu topikte birçoğunuz ovulasyon yapmıştır ve yumurtlama belirtilerini biliyordur diye buraya sormak istedim..

Yumurtlarken akıntı nasıl ve ne renk olur ? Ve nekadar sürer? Yumurta catlarken de akıntı olurmu olursa ne renk ve ne kıvamda olur ? Biriniz cevab verebilrise çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…