- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.941
Oyyhhh kuzum ben gorene kadar sen dogurmussundur bile, nasilsin acaba cook merak ediyorum seni ve bebisiAmin inşallah. Korkuları atamadım üstümden. Yine sancı çıktı nst'de. Doktora göstereceklermiş. Bu gece doğum olursa kendi doktorunuz mu gelsin istersiniz buradaki doktor mı dedi. Kendi doktorumu istedim. Bilgilendireceğiz diyip gitti hemşire. 1-2 saat oldu
Yok ilac vermicek sadece kanal tedavisiilaç kullanacaksan olabilir aşkoş ara sor bence yinede
Hemende gormuslermiKız ben bir konuya yorum yapmıştım sonra mesaji sildim yani düzelttim yerine nokta koydumbu yasakmış o yüzden banlandım
Gündüz yazmıştım gece ban yemisimHemende gormuslermi
Boyle ban yemekte nebiliyim gsgsgsgs kavga falan bari etseydinGündüz yazmıştım gece ban yemisim
Şu an bir konuda konu sahibi ile her an kavga edebilirimBoyle ban yemekte nebiliyim gsgsgsgs kavga falan bari etseydin
Daha yeni geldin kizim bi dur yaŞu an bir konuda konu sahibi ile her an kavga edebilirim
Kız napim kadına bak 2 aylık bebeği olan gelinin evine kocasıyla gitmiş hizmet etmedi diye yakınıyor, 2 aylık bebeğiyle sana hizmet mi edecekmiş bi deDaha yeni geldin kizim bi dur ya
Cahil isteKız napim kadına bak 2 aylık bebeği olan gelinin evine kocasıyla gitmiş hizmet etmedi diye yakınıyor, 2 aylık bebeğiyle sana hizmet mi edecekmiş bi de
Aynen ya benim görümcelerim de böyle, normalde bile gelip kendileri yemekleri bile yapar. Böyle görümce düşman başınaCahil isteben ameliyat oldugumda gorumcem bana bakmaya gelmisti hic bir seye elimi surdurmedi sagolsun. Normalde geldiğinde bile sırayla yapiyoruz yemekleri biz, bu kadinda bir garip yani illa hizmet bekliyor
Gözyaşımı zor tuttumKontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
dayler dayler
cukulatam
Hemsirecik
DusunceBulutu
Miss Bride
Paresilaaa
@Saron
Evet ya ölmüş. Ama bence öldürme amacı yoktu. Sakat kalması için yapılmış
Anaaaaa bunu ben bilmiodum...Kız ben bir konuya yorum yapmıştım sonra mesaji sildim yani düzelttim yerine nokta koydumbu yasakmış o yüzden banlandım
O zaman bişi olmaz aşkoşYok ilac vermicek sadece kanal tedavisi
Aşkoş gazı vermeseneBoyle ban yemekte nebiliyim gsgsgsgs kavga falan bari etseydin
Kız 7 el ateşte 9 canlı kedi bile ölürGözyaşımı zor tuttumhep böyle mutluluktan dolsun gözlerimiz evet sen korkuyorsun ama kucağına aldığında o korkun kalmayacak. Eminim çok güzel gerçekleşmiştir. Benim için de kokla oğlunu. Tüm duam seninle bu haber bugun çok iyi geldi
Evet ya ölmüş. Ama bence öldürme amacı yoktu. Sakat kalması için yapılmış
Yok ayağa vurmuşlar bu bir mesaj. Ama sanırım kurşunlardan biri can alıcı bir damara denk geldi iseAnaaaaa bunu ben bilmiodum...
Demek bende ban yiyebilirdim bilmşodm cnki
O zaman bişi olmaz aşkoş
Aşkoş gazı vermesene
Kız 7 el ateşte 9 canlı kedi bile ölür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?