- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.961
parası olan ölmüyordu normalde bu adamda ölmezdide kan kaybından gitmişYok ayağa vurmuşlar bu bir mesaj. Ama sanırım kurşunlardan biri can alıcı bir damara denk geldi isekan kaybından ölmüştür. Kız İbrahim Tatlıses başından vuruldu yaşıyor ya
Canımm iyiyiz bulantılarla yaşamaya çalışıyorum
Gözyaşımı zor tuttumhep böyle mutluluktan dolsun gözlerimiz evet sen korkuyorsun ama kucağına aldığında o korkun kalmayacak. Eminim çok güzel gerçekleşmiştir. Benim için de kokla oğlunu. Tüm duam seninle bu haber bugun çok iyi geldi
Kızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür
yaaa çook sevindimKızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür
Ayy gozunuz aydin canimm allah anali babali büyütsün ❤❤❤Kızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür
Ya ben onu yerim yerim, izin verdikleri gibi canın acısa da bolca yuruyus yap, sadece yürüyüş iyi geliyor emin ol yurudukce açılacaksin, gazini da rahat cikaracaksinKızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür
Kızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür
İkinizin de iyi olmasına çok çok sevindim. Güzelliklerle büyüsün, bahtı güzel olsun gözünüz aydınKızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür
Oy oy minik afacana bak senKızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür
.
yaaa çook sevindimnasıl yumoştur o şimdi bol bol öp kokla yerimize hayırlı bir evlat olup uzun sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah sana da çok çok çok geçmiş olsun nescafe ve petibör bisküvi yemiştim onlar gaz yapmıştı izin veriyorlarsa ye.kıyamam minnoşa şimdi kendini senin bir uzvun zannediyor ondan ayrılmak istemiyor bir tek senin kokunu sesini bilip güvende durmak istiyor omuza aldığınızda başı hafif aşağıya bakacak şekilde sırta pıt pıt yaparsanız gazı çıkabilir ya da kolunun üstüne yatırıp pıt pıt yapabilirsiniz.ayy çok mutlu oldum hayırlı olsun tekrar
'' Bebek durmuyor '' cümlesini senden duydum ya, tamamdır.
Sıpaya bak sen ilk günden dikmiş herkesi başına.
Ya ben onu yerim yerim, izin verdikleri gibi canın acısa da bolca yuruyus yap, sadece yürüyüş iyi geliyor emin ol yurudukce açılacaksin, gazini da rahat cikaracaksinesek yaaa anasinin kokusundan ayrilamiyomus oooo, kiyamammmm
İkinizin de iyi olmasına çok çok sevindim. Güzelliklerle büyüsün, bahtı güzel olsun gözünüz aydın
Oy oy minik afacana bak senher zaman iyi olun sağlıkla sihhatle büyüt
Allah razı olsun kızlar çok sağ olun. Çıkmayan gaz bendeki gaz maalesef. Bebekte de oluyor ama onunki daha rahat çıkıyor gibi. Bana gaz yapmayacak baharatsız falan şeyler çıkıyor yemekte. Bu gece 3. gecemiz. Yarın çıkarız gibi görünüyor. Dün de yürü dediler, bugün de. Fırsat bulabilince koridorda iki tur atıp geliyorumCanim ozellikle sana bakmak icin girdim. Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun. Maasallah haftasina gore cok cok guzel boyu kilosu. Bol bol emzirmeye ve ten tene uzanmaya gayret et. gaz sancisiyla cok zor biliyorum ama bebis seni istiyor. Kolunun altina yastik destekleriyle en azindan iki gogsunun arasinda tut bebiskoyu. Beni hastanede tam iki gun bebek anne us kisim ciplak ten tene yatirdilar. 3. gun giyindim ben resmen:) Gaz icin sabahligini giy koridorda iki tur at WCye otur bekle. Olmazsa bir kez daha. Ama bunu ilk gun degil ikinci gun yaptirmislardi bana, ilk gun hic yataktan cikarmadilar. Ben de spinal sezaryen oldum.
Gaz cikarmasi sorunderken kendinden bahsediyosun di mi? CUnku bebekte henuz gaz olmaz ya actir ya da seni istiyodur diye dusunuyorum.
Canımm iyiyiz bulantılarla yaşamaya çalışıyorumsen nasılsın
Ayy bebek durmuyormuuu bak sennnnKızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür
T Tamam Seni etiketleyememiştim. Uçmuştun ben bu mesajı yazarken. Geri gelmişsinKontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
dayler dayler
cukulatam
Hemsirecik
DusunceBulutu
Miss Bride
Paresilaaa
Saron
Canım işte 14 Şubat a ameliyat tarihi verdiler iyi annem yani onun durumunda ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?