Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ayağa vurmuşlar bu bir mesaj. Ama sanırım kurşunlardan biri can alıcı bir damara denk geldi ise kan kaybından ölmüştür. Kız İbrahim Tatlıses başından vuruldu yaşıyor ya
parası olan ölmüyordu normalde bu adamda ölmezdide kan kaybından gitmiş

N Neal küçük prens nasıl sen nasılsın
Nerdesin neoş merak ettim, bi ses ver yaa N Neal
günaydın kızlar

N Neal seni merak ediyoruz bi hu hu de güzel anne
Kızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür

.
yaaa çook sevindim nasıl yumoştur o şimdi bol bol öp kokla yerimize hayırlı bir evlat olup uzun sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallah sana da çok çok çok geçmiş olsun nescafe ve petibör bisküvi yemiştim onlar gaz yapmıştı izin veriyorlarsa ye.kıyamam minnoşa şimdi kendini senin bir uzvun zannediyor ondan ayrılmak istemiyor bir tek senin kokunu sesini bilip güvende durmak istiyor omuza aldığınızda başı hafif aşağıya bakacak şekilde sırta pıt pıt yaparsanız gazı çıkabilir ya da kolunun üstüne yatırıp pıt pıt yapabilirsiniz.ayy çok mutlu oldum hayırlı olsun tekrar

Ayy gozunuz aydin canimm allah anali babali büyütsün ❤❤❤

Ya ben onu yerim yerim, izin verdikleri gibi canın acısa da bolca yuruyus yap, sadece yürüyüş iyi geliyor emin ol yurudukce açılacaksin, gazini da rahat cikaracaksin esek yaaa anasinin kokusundan ayrilamiyomus oooo, kiyamammmm

Ahhhh yerim sizi ben yaaaa Allahım sana şükürler olsunnnnnn

İkinizin de iyi olmasına çok çok sevindim. Güzelliklerle büyüsün, bahtı güzel olsun gözünüz aydın

Oy oy minik afacana bak sen her zaman iyi olun sağlıkla sihhatle büyüt

Canim ozellikle sana bakmak icin girdim. Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun. Maasallah haftasina gore cok cok guzel boyu kilosu. Bol bol emzirmeye ve ten tene uzanmaya gayret et. gaz sancisiyla cok zor biliyorum ama bebis seni istiyor. Kolunun altina yastik destekleriyle en azindan iki gogsunun arasinda tut bebiskoyu. Beni hastanede tam iki gun bebek anne us kisim ciplak ten tene yatirdilar. 3. gun giyindim ben resmen:) Gaz icin sabahligini giy koridorda iki tur at WCye otur bekle. Olmazsa bir kez daha. Ama bunu ilk gun degil ikinci gun yaptirmislardi bana, ilk gun hic yataktan cikarmadilar. Ben de spinal sezaryen oldum.
Gaz cikarmasi sorunderken kendinden bahsediyosun di mi? CUnku bebekte henuz gaz olmaz ya actir ya da seni istiyodur diye dusunuyorum.

'' Bebek durmuyor '' cümlesini senden duydum ya, tamamdır.
Sıpaya bak sen ilk günden dikmiş herkesi başına.

İkinizin de iyi olmasına çok çok sevindim. Güzelliklerle büyüsün, bahtı güzel olsun gözünüz aydın

Oy oy minik afacana bak sen her zaman iyi olun sağlıkla sihhatle büyüt

Allah razı olsun kızlar çok sağ olun. Çıkmayan gaz bendeki gaz maalesef. Bebekte de oluyor ama onunki daha rahat çıkıyor gibi. Bana gaz yapmayacak baharatsız falan şeyler çıkıyor yemekte. Bu gece 3. gecemiz. Yarın çıkarız gibi görünüyor. Dün de yürü dediler, bugün de. Fırsat bulabilince koridorda iki tur atıp geliyorum

Darısı en kısa zamanda hayırlısıyla sıradakilerimize inşallah. Tabii sizin bebikler aksiyonsuz olsun, su gibi aksın geçsin her şey en sorunsuz şekilde hallolsun. Bizimki doğmadan bizi hizaya getirdi malum. Kaldığı yerden devam ediyor. Muma çevirdi

Canımm iyiyiz bulantılarla yaşamaya çalışıyorum sen nasılsın

Ayy bebek durmuyormuuu bak sennnn
Hadi canımmmmm
Nerde o öğlene kdar uyıyan neoşşç çağırın bana bakcam eser kalmışmı
Cnmmm. Neoşşşşş
Gözün aydın.. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızzz ben doğuma giderken o pırtı yapamayacam die cok korktum neyseki öyle derdm olmadı lan muhabbete bak

Kızlar ben de bu gönderide gebelik planlayanlar arasındaydım çook uzun zamandır girmemiştim şimdi oğlum bir yaşında , umarım listede adı olan herkes bebişine kavuşmuştur , 4 cm çikolata kisti ile ovulasyon takibi yaparak gebe kalmıştım. çok zor günlerdi , sizsiz geçmezdi. İYİ Kİ VARSINIZ <3

T Tamam Seni etiketleyememiştim. Uçmuştun ben bu mesajı yazarken. Geri gelmişsin

Kızlar bende bildiri yapayım

Bugün reglimin 2. Günü gittim, doktorum bu ay başlamayalım dedi. Çünkü yumurtalar saçma sapan büyümüş bazısı çok büyük bazısı çok küçük az toplama olur verimli olmaz bidahaki ay başlayalım dedi. Oluuuurr dedim. Bide şubatın 7’sinde ovulasyon testi yapcam, çift çizgi görene kadar devamke. Çift çizgi gördükten 8 gün sonra bi bant verdi onu yapıştırıcam, 2 gün kalacak söküp yenisini diğer koluma yapıştırıcam. 3 gün böyle devam. Adet olcakmışım onun sayesinde, sonra herşey normalse tedaviye devam

Balkiz94 cnm annen nasıl oldu.. bebiş nasıl

Matmazella kuzum siz nasılsınız
Canım işte 14 Şubat a ameliyat tarihi verdiler iyi annem yani onun durumunda ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyi
Bebiş de iyidir inşallah detayliya gidiyoruz şimdi bakalım inşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…