Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yurumek gaza en iyi gelen sey canim, olabildiğince firsat yaratmaya calis. Bebeklerin gaz durumları birkac hafta sonra basliyormus, bu ilk zamanlar onunla ilgili sorun yasamiyorlarmis. Ay maalesef ameliyattan sonra tatsiz tuzsuz seyler veriyorlar gaz yapmasın dye, adamakilli yemeye hasret kaliyor insan o surecte
Sizin de sorunsuz bak dogdugu gibi kuvöze de alabilirlerdi, bak yanıbaşında şimdi.

Yaptım ama o bu beni doğurdu ben mi onu bilmiyorum. Erken geldi daha fazla tutamadık içeride. İnşallah senin gibi vaktinde gelir, su gibi güzel geçer tüm süreç
Ahh kuzum nasıl güzeldir o şimdi mini mini canım benim çok sevindim adına hayırlısı böyleymiş demekki minik adamını kucakladın ha ayy ne güzel yaa
Hayırlısı olsun kuzum, benimde her şey yolunda gider umarım 36-37 leri görsem biraz rahatlarim bende
Şimdi siz bol bol 9 ayın hasretini giderin anne oğul

N Neal bizi kendinden haberdar et mümkün olduğunca kuzu gözümüz aydın olsun sağlıkla beraber ömürleriniz olsun

Hemsirecik yazamadım çok sorry. Sonucun için çok üzgünüm, tekrar dene kendini toparlayınca olur mu allah sabır versn hepimize valla.

Bal0ncuk kuzum nasılsın, lena nasıl oldu daha iyi mi?
Bu arada haber ver demiştin, son sınavımı geçmişim artık mali müşavirim

cukulatam yavruuuu sende bir haber var mı? Var de var deee bayağıdır bakamadım foruma. Benim işlerim biraz yoğundu şu sıra. Biraz da kafam dağınıktı. Çok giremedim. Regl oldum ama tedaviye başlamadım ben. Ruhen kendimi hazır hissetmiyorum galiba. Hatta yüksek lisans için ön başvuru yaptım. Sanırım biraz daha öteleyebilirim emin değilim.

Hayrlisi olsun çok sevindim

Amin askos aminn ozledik kiz gel arada

Ne zaman hazır hissediyorsan o zaman dene kuzum eminim daha iyi gelecektir.
Bende adet oldum doktora gittim sabah ikinci günümdü. Yumurtalarım allak bullak, biri büyümüş çok fazla biri kist olmuş diğerleri küçücük, az yumurtam vardı bide doktor bu ay başlamayalım dedi. Hemde covidden dolayı vucudun temizlensin biraz dedi. Şubatın 7sinde ovulasyon testi başlicam, çift çizgi gördükten 8 gün sonra bi bant verdi o bantı yapıştırıcam koluma yumurta senkronize ediyomuş o bant, hepsini aynı zamanda büyütüyomuş, regl oluncada gidicem bi sıkıntı olmazsa yeniden başlayacağız. Bu arada covidi ya doktorum bana bulaştırdı ya ben ona oda covid olmuş benimle aynı gün test yaptırmış pozitif çıkmış. Herşeyin hayırlısı, gerçekten çok zorlu süreç bende hazır mıyım bilmiyodum, iyi oldu böyle ara olması benim içinde.
Senin içinde en hayırlısı neyse o olsun

Tebrik ederiz mali müşavirimiz "SMMMMM Katre" oldun mu şimdi? Ne zaman zengn olacağız?

Kontrolden geldik şimdi. Bebek ve benim kan grubumdan dolayı alt kan uyuşmazlığı varmış. Sarılık riski biraz daha fazlaymış. Her gün çağırdılar. Bebek yine kilo vermiş. Renginden dolayı sarılıktan şüphelendi, tahlil istedi. Ağlata ağlata kan aldılar çok zor oldu. Değerinde sıkıntı yokmuş ama daha fazla kilo vermemesi lazım zaten çok küçük doğdu. Dua edin toparlasın ya çocuk doktoru bayağı taktı bu kan uyuşmazlığı yüzünden sarılık olayına
En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olsun inşallah. Doktorun da senin için riskli gruptan çıkmış olacak böylece. Kendin ve eşin için de kafanda soru işareti kalmayacak. Fiyat olarak da daha uyguna gelecek demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Her şey çok güzel ilerler inşallah bundan sonra

Kuzuuu mama desteği veriyor musunuz? Bu donemde iyi olur cnm bence, doktor ne dedi bilmiyorum ama. Kan gruplarini ne?

Ah bunca derdinin arasında bana mesaj yazan kalbini yerim
İnşallah neoşum böylesi daha hayırlı oldu belki

Sizin içindr herşey çok güzel olur bebiş toparlicak kendini birazcık erken gelmiş olabilir ama o ne zorluklar atlattı ne yollardan geldi hepsi geçecek

cnm cukom demek ki doktorun gayet iyi
bak buda iyi bişey.. para uğruna başlayadabilirdi.. seviyorum böyle doktorları
lütfen hep pozitif ol

Canım işte 14 Şubat a ameliyat tarihi verdiler iyi annem yani onun durumunda ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyi
Bebiş de iyidir inşallah detayliya gidiyoruz şimdi bakalım inşallah her şey yolundadır
detaylı nasıl cıktı balım
takip edemedim

ay katroşşşşşşşşşşşş
adres veriyorum tatlımı gönder

N Neal kuzum nasılsın beybi nasıl
benle lulununda kan grubu farklı.. babasıyla aynı kan grubunda...ben 0 lulu A o yüzden sarılık oranı daha yüksek denilmişti bizede ama sizin doktor gibi öyle abartıp vah vah huh huh denecek kadar değil korkma lütfen..
şansımız yaz doğumlu olmasıydı sürekli gün ışığına sıcağa tutmuştuk...
sarılığın tek çözümü bol bol beslemek... sütün yeterliyse bol bol emzireceksin..
elinden geldiğince besle hiç bişi olmaz inşallah

İyi Allah'a şükür her şey yolunda kuzum büyüyoruz bakalım

evet yaa kafalar karışık bakalım ruhum beni ne zaman götürürse :)

He ben daha önce 2 ay dedikleri için senin yeni tedavine kesin 2 ay bekleyecekler sanmıştım ama demekki tam da 2 ay şartı yokmuş aslında. Ben bir zorunluluk sanmıştım onu. Yumurtaların eski tedavinin etkisinde belki de ondan kafaları şaşmış hahahha bu arada senin ilk tedavin prova gibi oldu çuku dediğin gbi belki de hayırlısı böyle prova sonrası daha rahat geçirebilirsin süreci. Ben ilk tedavimde psikolojik olarak bayağı yıpranmışım. Şimdi düşünüyorum şu an başlasam daha rahat olurum gibime geliyor. Hayırlısıyla sen de başlarsın kuzum hatta birlikte başlarız belki bu sefer

Eşim bundan sonraki ilk reglinde başlayalım beklemeyelim diyor ama ben biraz kararsızım. Belki de başlarım senle birlikte. Senin ilk reglin ne zamana geliyor bundan sonraki?
Tenks cınım sizle takılmıcam artık yarı zengin sayılırım ben

Dualarımız seninle yavrummm hayırlısıyla kilosunu da alacak minik, sağlıkla devam edecek her şey
Göndermem miiii Yanına da herkese benden çaaaayyyyyyyy

al kağıdı kalemi eline müşavirrrrrrrrrrrrrr

tebrikler cnm

Evet baluşum doktorum banada çok güven veriyor benim için en iyi kararı verdiğine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…