- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #214.981
Yurumek gaza en iyi gelen sey canim, olabildiğince firsat yaratmaya calis. Bebeklerin gaz durumları birkac hafta sonra basliyormus, bu ilk zamanlar onunla ilgili sorun yasamiyorlarmis. Ay maalesef ameliyattan sonra tatsiz tuzsuz seyler veriyorlar gaz yapmasın dye, adamakilli yemeye hasret kaliyor insan o surecteAllah razı olsun kızlar çok sağ olun. Çıkmayan gaz bendeki gaz maalesef. Bebekte de oluyor ama onunki daha rahat çıkıyor gibi. Bana gaz yapmayacak baharatsız falan şeyler çıkıyor yemekte. Bu gece 3. gecemiz. Yarın çıkarız gibi görünüyor. Dün de yürü dediler, bugün de. Fırsat bulabilince koridorda iki tur atıp geliyorum
Darısı en kısa zamanda hayırlısıyla sıradakilerimize inşallah. Tabii sizin bebikler aksiyonsuz olsun, su gibi aksın geçsin her şey en sorunsuz şekilde hallolsun. Bizimki doğmadan bizi hizaya getirdi malum. Kaldığı yerden devam ediyor. Muma çevirdi
Yaptım ama o bu beni doğurdu ben mi onu bilmiyorum. Erken geldi daha fazla tutamadık içeride. İnşallah senin gibi vaktinde gelir, su gibi güzel geçer tüm süreç
Ahh kuzum nasıl güzeldir o şimdi mini mini canım benim çok sevindim adına hayırlısı böyleymiş demekki minik adamını kucakladın ha ayy ne güzel yaaYaptım ama o bu beni doğurdu ben mi onu bilmiyorum. Erken geldi daha fazla tutamadık içeride. İnşallah senin gibi vaktinde gelir, su gibi güzel geçer tüm süreç
Hayrlisi olsun çok sevindimN Neal bizi kendinden haberdar et mümkün olduğunca kuzugözümüz aydın olsun sağlıkla beraber ömürleriniz olsun
Hemsirecik yazamadım çok sorry. Sonucun için çok üzgünüm, tekrar dene kendini toparlayınca olur mu allah sabır versn hepimize valla.
Bal0ncuk kuzum nasılsın, lena nasıl oldu daha iyi mi?
Bu arada haber ver demiştin, son sınavımı geçmişim artık mali müşavirim
cukulatam yavruuuu sende bir haber var mı? Var de var deee bayağıdır bakamadım foruma. Benim işlerim biraz yoğundu şu sıra. Biraz da kafam dağınıktı. Çok giremedim. Regl oldum ama tedaviye başlamadım ben. Ruhen kendimi hazır hissetmiyorum galiba. Hatta yüksek lisans için ön başvuru yaptım. Sanırım biraz daha öteleyebilirim emin değilim.
Amin askos aminn ozledik kiz gel aradaN Neal bizi kendinden haberdar et mümkün olduğunca kuzugözümüz aydın olsun sağlıkla beraber ömürleriniz olsun
Hemsirecik yazamadım çok sorry. Sonucun için çok üzgünüm, tekrar dene kendini toparlayınca olur mu allah sabır versn hepimize valla.
cukulatam yavruuuu sende bir haber var mı? Var de var deee bayağıdır bakamadım foruma. Benim işlerim biraz yoğundu şu sıra. Biraz da kafam dağınıktı. Çok giremedim. Regl oldum ama tedaviye başlamadım ben. Ruhen kendimi hazır hissetmiyorum galiba. Hatta yüksek lisans için ön başvuru yaptım. Sanırım biraz daha öteleyebilirim emin değilim.
N Neal bizi kendinden haberdar et mümkün olduğunca kuzugözümüz aydın olsun sağlıkla beraber ömürleriniz olsun
Tebrik ederiz mali müşavirimiz "SMMMMM Katre" oldun mu şimdi? Ne zaman zengn olacağız?N Neal bizi kendinden haberdar et mümkün olduğunca kuzugözümüz aydın olsun sağlıkla beraber ömürleriniz olsun
En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olsun inşallah. Doktorun da senin için riskli gruptan çıkmış olacak böylece. Kendin ve eşin için de kafanda soru işareti kalmayacak. Fiyat olarak da daha uyguna gelecek demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Her şey çok güzel ilerler inşallah bundan sonraNe zaman hazır hissediyorsan o zaman dene kuzum eminim daha iyi gelecektir.
Bende adet oldum doktora gittim sabah ikinci günümdü. Yumurtalarım allak bullak, biri büyümüş çok fazla biri kist olmuş diğerleri küçücük, az yumurtam vardı bide doktor bu ay başlamayalım dedi. Hemde covidden dolayı vucudun temizlensin biraz dedi. Şubatın 7sinde ovulasyon testi başlicam, çift çizgi gördükten 8 gün sonra bi bant verdi o bantı yapıştırıcam koluma yumurta senkronize ediyomuş o bant, hepsini aynı zamanda büyütüyomuş, regl oluncada gidicem bi sıkıntı olmazsa yeniden başlayacağız. Bu arada covidi ya doktorum bana bulaştırdı ya ben onaoda covid olmuş benimle aynı gün test yaptırmış pozitif çıkmış. Herşeyin hayırlısı, gerçekten çok zorlu süreç bende hazır mıyım bilmiyodum, iyi oldu böyle ara olması benim içinde.
Senin içinde en hayırlısı neyse o olsun
Kuzuuu mama desteği veriyor musunuz? Bu donemde iyi olur cnm bence, doktor ne dedi bilmiyorum ama. Kan gruplarini ne?Tebrik ederiz mali müşavirimiz "SMMMMM Katre" oldun mu şimdi? Ne zaman zengn olacağız?
Kontrolden geldik şimdi. Bebek ve benim kan grubumdan dolayı alt kan uyuşmazlığı varmış. Sarılık riski biraz daha fazlaymış. Her gün çağırdılar. Bebek yine kilo vermiş. Renginden dolayı sarılıktan şüphelendi, tahlil istedi. Ağlata ağlata kan aldılar çok zor oldu. Değerinde sıkıntı yokmuş ama daha fazla kilo vermemesi lazım zaten çok küçük doğdu. Dua edin toparlasın ya çocuk doktoru bayağı taktı bu kan uyuşmazlığı yüzünden sarılık olayına
En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olsun inşallah. Doktorun da senin için riskli gruptan çıkmış olacak böylece. Kendin ve eşin için de kafanda soru işareti kalmayacak. Fiyat olarak da daha uyguna gelecek demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Her şey çok güzel ilerler inşallah bundan sonra
Tebrik ederiz mali müşavirimiz "SMMMMM Katre" oldun mu şimdi? Ne zaman zengn olacağız?
Kontrolden geldik şimdi. Bebek ve benim kan grubumdan dolayı alt kan uyuşmazlığı varmış. Sarılık riski biraz daha fazlaymış. Her gün çağırdılar. Bebek yine kilo vermiş. Renginden dolayı sarılıktan şüphelendi, tahlil istedi. Ağlata ağlata kan aldılar çok zor oldu. Değerinde sıkıntı yokmuş ama daha fazla kilo vermemesi lazım zaten çok küçük doğdu. Dua edin toparlasın ya çocuk doktoru bayağı taktı bu kan uyuşmazlığı yüzünden sarılık olayına
En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olsun inşallah. Doktorun da senin için riskli gruptan çıkmış olacak böylece. Kendin ve eşin için de kafanda soru işareti kalmayacak. Fiyat olarak da daha uyguna gelecek demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Her şey çok güzel ilerler inşallah bundan sonra
cnm cukom demek ki doktorun gayet iyiKızlar bende bildiri yapayım
Bugün reglimin 2. Günü gittim, doktorum bu ay başlamayalım dedi. Çünkü yumurtalar saçma sapan büyümüş bazısı çok büyük bazısı çok küçükaz toplama olur verimli olmaz bidahaki ay başlayalım dedi. Oluuuurr dedim. Bide şubatın 7’sinde ovulasyon testi yapcam, çift çizgi görene kadar devamke. Çift çizgi gördükten 8 gün sonra bi bant verdi onu yapıştırıcam, 2 gün kalacak söküp yenisini diğer koluma yapıştırıcam. 3 gün böyle devam. Adet olcakmışım onun sayesinde, sonra herşey normalse tedaviye devam
detaylı nasıl cıktı balımCanım işte 14 Şubat a ameliyat tarihi verdiler iyi annem yani onun durumunda ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyi
Bebiş de iyidir inşallah detayliya gidiyoruz şimdi bakalım inşallah her şey yolundadır
ay katroşşşşşşşşşşşşN Neal bizi kendinden haberdar et mümkün olduğunca kuzugözümüz aydın olsun sağlıkla beraber ömürleriniz olsun
İyi Allah'a şükür her şey yolunda kuzumcnm cukom demek ki doktorun gayet iyi
bak buda iyi bişey.. para uğruna başlayadabilirdi.. seviyorum böyle doktorları
lütfen hep pozitif ol
detaylı nasıl cıktı balım
takip edemedim
ay katroşşşşşşşşşşşş
adres veriyorum tatlımı gönder
valla 22 hafta diyorİyi Allah'a şükür her şey yolunda kuzumbüyüyoruz bakalım
evet yaa kafalar karışık bakalım ruhum beni ne zaman götürürse :)Ne zaman hazır hissediyorsan o zaman dene kuzum eminim daha iyi gelecektir.
Bende adet oldum doktora gittim sabah ikinci günümdü. Yumurtalarım allak bullak, biri büyümüş çok fazla biri kist olmuş diğerleri küçücük, az yumurtam vardı bide doktor bu ay başlamayalım dedi. Hemde covidden dolayı vucudun temizlensin biraz dedi. Şubatın 7sinde ovulasyon testi başlicam, çift çizgi gördükten 8 gün sonra bi bant verdi o bantı yapıştırıcam koluma yumurta senkronize ediyomuş o bant, hepsini aynı zamanda büyütüyomuş, regl oluncada gidicem bi sıkıntı olmazsa yeniden başlayacağız. Bu arada covidi ya doktorum bana bulaştırdı ya ben onaoda covid olmuş benimle aynı gün test yaptırmış pozitif çıkmış. Herşeyin hayırlısı, gerçekten çok zorlu süreç bende hazır mıyım bilmiyodum, iyi oldu böyle ara olması benim içinde.
Senin içinde en hayırlısı neyse o olsun
Tenks cınım sizle takılmıcam artık yarı zengin sayılırım benTebrik ederiz mali müşavirimiz "SMMMMM Katre" oldun mu şimdi? Ne zaman zengn olacağız?
Göndermem miiiicnm cukom demek ki doktorun gayet iyi
lütfen hep pozitif ol
takip edemedim
ay katroşşşşşşşşşşşş
al kağıdı kalemi eline müşavirrrrrrrrrrrrrrevet yaa kafalar karışık bakalım ruhum beni ne zaman götürürse :)
He ben daha önce 2 ay dedikleri için senin yeni tedavine kesin 2 ay bekleyecekler sanmıştım ama demekki tam da 2 ay şartı yokmuş aslında. Ben bir zorunluluk sanmıştım onu. Yumurtaların eski tedavinin etkisinde belki de ondan kafaları şaşmış hahahha bu arada senin ilk tedavin prova gibi oldu çukudediğin gbi belki de hayırlısı böyle prova sonrası daha rahat geçirebilirsin süreci. Ben ilk tedavimde psikolojik olarak bayağı yıpranmışım. Şimdi düşünüyorum şu an başlasam daha rahat olurum gibime geliyor. Hayırlısıyla sen de başlarsın kuzum hatta birlikte başlarız belki bu sefer
Eşim bundan sonraki ilk reglinde başlayalım beklemeyelim diyor ama ben biraz kararsızım. Belki de başlarım senle birlikte. Senin ilk reglin ne zamana geliyor bundan sonraki?
Tenks cınım sizle takılmıcam artık yarı zengin sayılırım ben
Dualarımız seninle yavrummm hayırlısıyla kilosunu da alacak minik, sağlıkla devam edecek her şey
Göndermem miiiiYanına da herkese benden çaaaayyyyyyyy
Evet kuzucum ya valla öyle 20+3 şu an bir kaç gün geriden geliyoruz ama her şey yolunda şükür geç döllenme bebesi olmuşvalla 22 hafta diyor
zaman su
cnm cukom demek ki doktorun gayet iyi
lütfen hep pozitif ol
takip edemedim
ay katroşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?