Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ah seni o kadar iyi anlıyorumkiiii.
Bi yanın başlamak istiyo bi yanın korkuyor biliyorum ama bence hislerine güven, hislerin ne diyosa onu yap.
Bana 2 ay sonra dediklerinde mutlu olmuştum hemen başlamak istemiyodum söylemiştim zaten. Sonra çağırdıklarında bi afalladım ama doktorum çok güzel açıkladı herşeyi içimde, aklımda hiç sorun kalmadı.
Bencede yumurtalar önceki tedaviden sıyırdı
Benim reglim 23-24-25 şubat gibi bekleniyor kuzu, o zamanda bi problem çıkmazsa başlayacağız. Senin ne zamann?

Benim de 2. kez rapor için hastaneye gitmeyi planladığım gecenin sabahı gözüme uyku girmemişti nedense çok gerilmiştim. O zaman anladım zaten iyi durumda olmadığımı ve nasıl yıprandığımı. Benim reglim de 22 şubat görünüyor. Birbirmize çok yakın, ikimiz de tedaviye başlasak ve hamile kalsak nerdeyse aynı gün doğurabiliriz

Alabildin mi peki kuzu raporu?
Yaaa evet çok yakınız Sende hazır hissedersen ne güzel olur kader bizim bebeleri aynı anda doğurmamızı istiyor bence gahshshhs

Alabildin mi peki kuzu raporu?
Yaaa evet çok yakınız Sende hazır hissedersen ne güzel olur kader bizim bebeleri aynı anda doğurmamızı istiyor bence gahshshhs
Almadım işte gözüme uyku girmeyen gecenin sabahına başlarım böyle işe diyip gitmemiştim ahahaahhaah şimdi başlarsam aynı hastanede başlıcam orda hızlıca çıkarıyorlar raporu zaten

Kuzuuu mama desteği veriyor musunuz? Bu donemde iyi olur cnm bence, doktor ne dedi bilmiyorum ama. Kan gruplarini ne?
Kelimenin tam anlamıyla bok gibi hissediyorum gerçekten. Çok aciz hissediyorum. Kolay olmayacağını biliyordum ama böyle olacağını düşünmemiştim. Her gün bağırta bağırta kan alıyorlar çocuktan. Dikişler zaten ağzıma sıçtı bıraktı

Ben de oyle hissettim ilk haftalar. Cok normal boyle hissetmen. Ben gunlerce bile isteye sezaryen nasıl olur insanlar diye sürekli soylendim. Miyomla birlikte olunca agrilarim tekrar hastaneye yatacak kadar çok olmuştu. Saga sola donmek, oturmak, yatmak imkansizdi. Sunnet donemi benim kuzudan da 4 kere kan aldılar. Cunku neden makine olcememismis kan grubunuz ne cnm?

Topuk kanı çok zor 5 kere vermiştik.kan çıkmayınca başka yerlerden batırıyorlardı delik deşik olmuştuk..oğluşuna inşallah bir daha gerek kalmadan geçer benimkinin gözleri yüzü sarıydı 10gün sonra değerler düştü yüzündeki sarılık bir ay sürdü.sık sık emzirmek gerekiyor ama sarılıktan şekeri düşüp hep uyuyordu.ayağını burnunu sıkınca hep işe yaramıyordu.mecbur uyansın diye soyuyordum.gece gündüz uyandırıp emzirmeye çalışmak çok zordu anlıyorum seni. Allah yardımcınız olsun Sen hoşafını suyunu pekmezini eksik etme bunlar bolca süt getiriyor

Hergn mü neden
Şok.. Yani burda sarılık şüphesi olduğunda öyle hergn kan alınmıyor
Bide dr bana demiştiki göbeğine böyle parmağnla aşağı doğru dokun hafif bastırarak sarı beyaz coksa sarılık düşmemiştir die.. Ama bizde yok denecek kadar azdı sarılık
Sen gaz cıkaramadn die sanırm yüriyemedn de demi
Ben doğma girmeden dr benle sohbet etmişti eğer acının üstüne gider yürürsen hiç ağrn olmaz die ben sabaha kdar yürümüştüm, herkes beni ertesi gn normal doğm yaptm sanmştı.. Hiç ne bi ağrm ne bi sızım ne dikişler.. Hiç olmadı
Ama dayloşun baya olmuştu..
Kişiden kişiye göre değişiyor
Bebek nasıl? Sarılık dışında?
Emmesi veya gazı vs vs

Baktım da topiğe en fazla mesaj yazan senmişsin Bal0ncuk 25 bin
eee bu durumda hani ödülüm
Hepsi sizij peşinize koşmaktan

iyiki beben oldu he.. insan bi arkadaşlarm nabıo der
gidion bilmem hangi ay annelerinde takılıon
onlar yokken biz vardık biz
Haklısın aslında orada da cok takılmıyorum inan ki işe başladığımdan beri ben, ben değilim
bide üzerine çoçikimle ben korona olduk mu, üzerine eşim covidden 10gün hastanede yattımı oyyy ne badireler atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…