- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.001
evet yaa kafalar karışık bakalım ruhum beni ne zaman götürürse :)
He ben daha önce 2 ay dedikleri için senin yeni tedavine kesin 2 ay bekleyecekler sanmıştım ama demekki tam da 2 ay şartı yokmuş aslında. Ben bir zorunluluk sanmıştım onu. Yumurtaların eski tedavinin etkisinde belki de ondan kafaları şaşmış hahahha bu arada senin ilk tedavin prova gibi oldu çukudediğin gbi belki de hayırlısı böyle prova sonrası daha rahat geçirebilirsin süreci. Ben ilk tedavimde psikolojik olarak bayağı yıpranmışım. Şimdi düşünüyorum şu an başlasam daha rahat olurum gibime geliyor. Hayırlısıyla sen de başlarsın kuzum hatta birlikte başlarız belki bu sefer
Eşim bundan sonraki ilk reglinde başlayalım beklemeyelim diyor ama ben biraz kararsızım. Belki de başlarım senle birlikte. Senin ilk reglin ne zamana geliyor bundan sonraki?
Tenks cınım sizle takılmıcam artık yarı zengin sayılırım ben
Dualarımız seninle yavrummm hayırlısıyla kilosunu da alacak minik, sağlıkla devam edecek her şey
Göndermem miiiiYanına da herkese benden çaaaayyyyyyyy
Benim de 2. kez rapor için hastaneye gitmeyi planladığım gecenin sabahı gözüme uyku girmemişti nedense çok gerilmiştim. O zaman anladım zaten iyi durumda olmadığımı ve nasıl yıprandığımı. Benim reglim de 22 şubat görünüyor. Birbirmize çok yakın, ikimiz de tedaviye başlasak ve hamile kalsak nerdeyse aynı gün doğurabilirizAh seni o kadar iyi anlıyorumkiiii.
Bi yanın başlamak istiyo bi yanın korkuyor biliyorum ama bence hislerine güven, hislerin ne diyosa onu yap.
Bana 2 ay sonra dediklerinde mutlu olmuştum hemen başlamak istemiyodum söylemiştim zaten. Sonra çağırdıklarında bi afalladım ama doktorum çok güzel açıkladı herşeyi içimde, aklımda hiç sorun kalmadı.
Bencede yumurtalar önceki tedaviden sıyırdı
Benim reglim 23-24-25 şubat gibi bekleniyor kuzu, o zamanda bi problem çıkmazsa başlayacağız. Senin ne zamann?
Benim de 2. kez rapor için hastaneye gitmeyi planladığım gecenin sabahı gözüme uyku girmemişti nedense çok gerilmiştim. O zaman anladım zaten iyi durumda olmadığımı ve nasıl yıprandığımı. Benim reglim de 22 şubat görünüyor. Birbirmize çok yakın, ikimiz de tedaviye başlasak ve hamile kalsak nerdeyse aynı gün doğurabiliriz
Almadım işte gözüme uyku girmeyen gecenin sabahına başlarım böyle işe diyip gitmemiştim ahahaahhaah şimdi başlarsam aynı hastanede başlıcam orda hızlıca çıkarıyorlar raporu zatenAlabildin mi peki kuzu raporu?
Yaaa evet çok yakınızSende hazır hissedersen ne güzel olur kader bizim bebeleri aynı anda doğurmamızı istiyor bence gahshshhs
Kuzuuu mama desteği veriyor musunuz? Bu donemde iyi olur cnm bence, doktor ne dedi bilmiyorum ama. Kan gruplarini ne?
Kelimenin tam anlamıyla bok gibi hissediyorum gerçekten. Çok aciz hissediyorum. Kolay olmayacağını biliyordum ama böyle olacağını düşünmemiştim. Her gün bağırta bağırta kan alıyorlar çocuktan. Dikişler zaten ağzıma sıçtı bıraktıN Neal kuzum nasılsın beybi nasıl
benle lulununda kan grubu farklı.. babasıyla aynı kan grubunda...ben 0 lulu A o yüzden sarılık oranı daha yüksek denilmişti bizede ama sizin doktor gibi öyle abartıp vah vah huh huh denecek kadar değil korkma lütfen..
şansımız yaz doğumlu olmasıydı sürekli gün ışığına sıcağa tutmuştuk...
sarılığın tek çözümü bol bol beslemek... sütün yeterliyse bol bol emzireceksin..
elinden geldiğince besle hiç bişi olmaz inşallah
Ben de oyle hissettim ilk haftalar. Cok normal boyle hissetmen. Ben gunlerce bile isteye sezaryen nasıl olur insanlar diye sürekli soylendim. Miyomla birlikte olunca agrilarim tekrar hastaneye yatacak kadar çok olmuştu. Saga sola donmek, oturmak, yatmak imkansizdi. Sunnet donemi benim kuzudan da 4 kere kan aldılar. Cunku neden makine olcememismisKelimenin tam anlamıyla bok gibi hissediyorum gerçekten. Çok aciz hissediyorum. Kolay olmayacağını biliyordum ama böyle olacağını düşünmemiştim. Her gün bağırta bağırta kan alıyorlar çocuktan. Dikişler zaten ağzıma sıçtı bıraktı
Harika o zaman canısıAlmadım işte gözüme uyku girmeyen gecenin sabahına başlarım böyle işe diyip gitmemiştim ahahaahhaah şimdi başlarsam aynı hastanede başlıcam orda hızlıca çıkarıyorlar raporu zaten
Topuk kanı çok zor 5 kere vermiştik.kan çıkmayınca başka yerlerden batırıyorlardı delik deşik olmuştuk..oğluşuna inşallah bir daha gerek kalmadan geçerTebrik ederiz mali müşavirimiz "SMMMMM Katre" oldun mu şimdi? Ne zaman zengn olacağız?
Kontrolden geldik şimdi. Bebek ve benim kan grubumdan dolayı alt kan uyuşmazlığı varmış. Sarılık riski biraz daha fazlaymış. Her gün çağırdılar. Bebek yine kilo vermiş. Renginden dolayı sarılıktan şüphelendi, tahlil istedi. Ağlata ağlata kan aldılar çok zor oldu. Değerinde sıkıntı yokmuş ama daha fazla kilo vermemesi lazım zaten çok küçük doğdu. Dua edin toparlasın ya çocuk doktoru bayağı taktı bu kan uyuşmazlığı yüzünden sarılık olayına
En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olsun inşallah. Doktorun da senin için riskli gruptan çıkmış olacak böylece. Kendin ve eşin için de kafanda soru işareti kalmayacak. Fiyat olarak da daha uyguna gelecek demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Her şey çok güzel ilerler inşallah bundan sonra
Hergn mü nedenKelimenin tam anlamıyla bok gibi hissediyorum gerçekten. Çok aciz hissediyorum. Kolay olmayacağını biliyordum ama böyle olacağını düşünmemiştim. Her gün bağırta bağırta kan alıyorlar çocuktan. Dikişler zaten ağzıma sıçtı bıraktı
Balonikaaaaaaa
tanışıosmuBalonikaaaaaaa
biz etiketlemezsek geldiğin ykAhhhhh tanışalımmm yavrummmmmmmmm
naaaaberrrrr
iyiyim bende kuşum ne olsun iç güç ev bebe uğraşıyorum vallaha, zor yaaa hayat ck zorbiz etiketlemezsek geldiğin yk
sonra naber yavrummm
eh iyiyim bari
sen nasılsın
iyiki beben oldu he.. insan bi arkadaşlarm nabıo deriyiyim bende kuşum ne olsun iç güç ev bebe uğraşıyorum vallaha, zor yaaa hayat ck zor
Haklısın aslında orada da cok takılmıyorum inan kiiyiki beben oldu he.. insan bi arkadaşlarm nabıo der
gidion bilmem hangi ay annelerinde takılıon
onlar yokken biz vardık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?