Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay şaka bir yana geçmiş olsun kuzum
daha iyimisiniz

ay şaka bir yana geçmiş olsun kuzum
daha iyimisiniz
İyiyiz kzum çok şükür bende bir şey olmadı sadece koku ve tat gitti, 5-6 gün sonra geldi zaten.
Bebiş biraz kötüydü bi 4-5 gün 39-40 drc idi ateşi hep sonrasında da 1 hafta 10 gün kadar huysuzluk ve iştahsızlık sürdü ufaktan kilo verdi derken toparladı şükürler olsun.
Eşim çok ağır geçirdi( aşılı ve kronik rhatsızlık yok) 6 gün evde 10 gün hastanede yattı..ambulans geldiğinde nabzı 70baremi idi.. cocuguma mı eşimemi üzüleyim bilemediğim bir dönem idi, çok şükür geçti

aşı ?

işte demek aşıyla bitmiomuş.. vuruldukta ne vurulduk...
hayır aşı karşıtı değilim ama bilinmeze sürüklenmemize karşıyım
geçmiş olsun kuzum ya
Hastalığın her bünyeye gelişi farklı bence, bünye meselesi aşı meselesi değil bu olay bana göre.. Benim bünyem daha mı sağlam ya da 3 aylıktı cocugum o zaman 3 aylık bir bebeğin bünyesi daha mı sağLam ya da ne bileyim başka bir şey.. benim eşim hafta da 3 gün spor yapan haricinde top oynayan hiç bir rahatsızlığı olmayan sigara içmeyen bir adam yani..
Ama açok ağır geçirdi çok.. gözlerinin beyazı gitmişti kıpkırmızı idi düşün. Ağrıdan ağLıyordu. Banyodan yatak odasına gidene kadar en az 5 kere dinleniyordu 100 mt ev yani banyo ile yatak odası yanyana baktııın zaman 10 adım yerde insan 5 kere dinlenir mi ? Hala diyorum zor yetişti.. biraz daha geç kalmış olsaydık belki daha kötü sonuçlar doğurabilirdi.

Allah korusun snowyim benm ya
çok çok çok geçmiş olsun
atlattınız inşallah geride kaldı demi

Allah korusun snowyim benm ya
çok çok çok geçmiş olsun
atlattınız inşallah geride kaldı demi
Evet kuşum çok şükür, hala eşimin nefeste sıkıntılar var tabi bazen derin derin nefes alıp verir ama o da ciğerlerine kadar indiği için doktor 1 sene bu şekilde gider dedi.. onun haricinde ciddi bir şey yok şükür.

sen nasılsın :) bebiş nasıl, iş hayatına dönüş yaptın mı
Ben erken basladım 3 aylıktı benim kız döndm ben

temmuz 19 da doğum yaptım
1 ekimde işe başladım iznim biter bitmez
ilk 1 hafta 2 hafta vs zorduda alıştım
hatta işe başlamak iyi bile geldi..
ama tabi arada eror verebiliyorum

temmuz 19 da doğum yaptım
1 ekimde işe başladım iznim biter bitmez
ilk 1 hafta 2 hafta vs zorduda alıştım
hatta işe başlamak iyi bile geldi..
ama tabi arada eror verebiliyorum
Bende öyle yaaaa, Ağustosta doğum yaptım Kasım'da başladım
bana da ilk 2 hafta cokkk zor geldi işyerinde ağlayıp ağlayıp duruyordum hala da bazen hüzünleniyorum

Kim bakıyor bebişe, bizim babaanne bakıyor çok isstekli oLmasa da

babaannemi dedi biri nöööööööö asla
bakıcıyı tercih ederim
annem bakıyor cnm

babaannemi dedi biri nöööööööö asla
bakıcıyı tercih ederim
annem bakıyor cnm
Yaaaa ne güzelll, keşke benim olsa
Bende annemin bakmasını çokkkk isterdim ama annem çalışıyor maalef no mümkün
Bizim babaanne kendi ben bakarım dedi ama şuan isyaaağğnnnn modunda Pekte zaten aman aman baktığı söylenemez, kv kp bende, genelde kp ilgieniyor zaten. Babaanne uyutma yedirme ve altını almada etkin kalan zamanlarda hep dedesi ile

bizdede babam çok düşkün
dede kız aşkını izlerken mest oluyorum
bu konuda şanslıyım
kv kendi kaşınmış susacak sende kalıyorsa bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…