Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sabır versin bacım
neyse 2 seneCİK CİK CİK CİK
En son mesela bana geçen gün şey diyordu bizim evde ben caısıyorum ama kendim ve kızım için onun haricinde eve para vermem yani, kızdan öncede ufak tefek seyleri karşılıyordum. Eşim hep çekip çevirir.
Kaynanam şey dedi mesela hep oglum calısıyor sen kendne yiyosun keseniz bir olsun ayrı gayrı olmaz

eşimde anne sen bizim kesemize karışma istersen snowy zaten calısmak zorunda değil istediği için calısıyor 5 senedir benimde böyle bir talebm yok bari pramıza karışma dedi oğluna küstü.
Mütemadiyen her hafta birimize küser

bunun gibi olaylar

olaya güldüm ama enişteyi takdir ettim
enişte böyle senin arkanda durup annesini susturdukça çizgisinden çıkamaz en azndan

olaya güldüm ama enişteyi takdir ettim
enişte böyle senin arkanda durup annesini susturdukça çizgisinden çıkamaz en azndan
Kız balonikam diğer türlüsü olsa zaten olamazdı herhalde.. Benim kaynana hiç ssusmuyo kıızzzzz
Allahtan eşimde biliyor da benim yerime o cevap veriyor ben hiç münakaşaya bile girmiyorum

Kız balonikam diğer türlüsü olsa zaten olamazdı herhalde.. Benim kaynana hiç ssusmuyo kıızzzzz
Allahtan eşimde biliyor da benim yerime o cevap veriyor ben hiç münakaşaya bile girmiyorum
bizde benmki sinsice ilerliyor ama avını yakalayamıor
eşimde ama yaşlığğğğğğğğğ diye beni sindirmeye çalışıor
oda kafasına yiyor
ana oğul alıyorlar nasibini
neyseki görüşmüyorum özel günler haricinde

Kız ben ipleri elime alınca ogluma yazık diyor, kızı evde ipleri eline alınca kadın dediğin evini çekip çevirir dominant yapı olur diyor aHSBAKHDKA

ey yumurtaya can veren rabbim şu kaynanalara az gelin sevgisi nasip et dedim. Üstüme iyilik sağlık deyip yine küstü ama küsken bile laf söylüyor

bizdede öyle
görümcelerime kv laf ettiğinde çıldırıyor... ee diyorum sende bana ediosun
yok ben etmiyorum sen alıngansın diyor ki alıngan felan değilim
sen bildiğin saygısızsın

bende 3 görümce var aslında 4müş biri vefat etmiş..
büyük görümce = kv (asla görüşmüyorum)
ortanca görümcem gerçek bir melek
küçük görümcem tipik ikizler burcu dengesiz
Bunu dedin beni üzdün, bende ikizler burcuyum ama oLsundu biz aslında çok tatlıyız tanısan seversin dhadakhda

olsun be kuşum herkes kalbinin ekmeğini yer bırak biz gül atalım varsın bizi taşlasınlar

Olsun şakacıktn dedn ben anladım
Kardeşler bile bir değil sonuçta o ikizler dengesiz olabilir ama ben olmayablrim
sen s.çtın ben sıvıyorum
hayır yain bide kv ölen evladı var
buna rağmen evlatları arasında ayrım yapar
ve kız cocklarını önemsemez vs
insanları anlamak cok zorr.. o bakımdan gül atamıyorum sen at

Kizlar kizlarr, cumartesi gunu avcuma bicak kaçırdım sol el iptal suan. Dunden beridir de bas, bogaz ve vucut agrisindan ölüyorum aksam teste gidicem. Seviyom sizi

O olaya hiç bakamadım be kuzu. Rihanna hamile şuan onu söyleyebilirim sghshsj
Türkleri bitiremedm yabancılara gidetm

Öp öp öp öp doyamadimmmmm ehehehehehe
Naber yavyuuu
İyiym dayloşum sen nasılsın

Kizlar kizlarr, cumartesi gunu avcuma bicak kaçırdım sol el iptal suan. Dunden beridir de bas, bogaz ve vucut agrisindan ölüyorum aksam teste gidicem. Seviyom sizi
Kızzzz ne ettnnnnnn
İyimisinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…