- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.116
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.041
Allah sabır versin bacımKız sorun yaz 2290 a gönder kaynanam cevap veriyor
En son mesela bana geçen gün şey diyordu bizim evde ben caısıyorum ama kendim ve kızım için onun haricinde eve para vermem yani, kızdan öncede ufak tefek seyleri karşılıyordum. Eşim hep çekip çevirir.Allah sabır versin bacım
neyse 2 seneCİK CİK CİK CİK
olaya güldüm ama enişteyi takdir ettimEn son mesela bana geçen gün şey diyordu bizim evde ben caısıyorum ama kendim ve kızım için onun haricinde eve para vermem yani, kızdan öncede ufak tefek seyleri karşılıyordum. Eşim hep çekip çevirir.
Kaynanam şey dedi mesela hep oglum calısıyor sen kendne yiyosunkeseniz bir olsun ayrı gayrı olmaz
eşimde anne sen bizim kesemize karışma istersen snowy zaten calısmak zorunda değil istediği için calısıyor 5 senedir benimde böyle bir talebm yok bari pramıza karışma dedioğluna küstü.
Mütemadiyen her hafta birimize küser
bunun gibi olaylar
Kız balonikam diğer türlüsü olsa zaten olamazdı herhalde.. Benim kaynana hiç ssusmuyo kıızzzzzolaya güldüm ama enişteyi takdir ettim
enişte böyle senin arkanda durup annesini susturdukça çizgisinden çıkamaz en azndan
bizde benmki sinsice ilerliyor ama avını yakalayamıorKız balonikam diğer türlüsü olsa zaten olamazdı herhalde.. Benim kaynana hiç ssusmuyo kıızzzzz
Allahtan eşimde biliyor da benim yerime o cevap veriyor ben hiç münakaşaya bile girmiyorum
Kız ben ipleri elime alınca ogluma yazık diyor, kızı evde ipleri eline alınca kadın dediğin evini çekip çevirir dominant yapı olur diyorbizde benmki sinsice ilerliyor ama avını yakalayamıor
eşimde ama yaşlığğğğğğğğğ diye beni sindirmeye çalışıor
oda kafasına yiyor
ana oğul alıyorlar nasibini
neyseki görüşmüyorum özel günler haricinde
bizdede öyleKız ben ipleri elime alınca ogluma yazık diyor, kızı evde ipleri eline alınca kadın dediğin evini çekip çevirir dominant yapı olur diyoraHSBAKHDKA
ey yumurtaya can veren rabbim şu kaynanalara az gelin sevgisi nasip et dedim. Üstüme iyilik sağlık deyip yine küstüama küsken bile laf söylüyor
Kndi kızları olunca akan sular duruyor dmibizdede öyle
görümcelerime kv laf ettiğinde çıldırıyor... ee diyorum sende bana ediosun
yok ben etmiyorum sen alıngansın diyor ki alıngan felan değilim
sen bildiğin saygısızsın
bende 3 görümce var aslında 4müş biri vefat etmiş..Kndi kızları olunca akan sular duruyor dmi
Bunu dedin beni üzdün, bende ikizler burcuyum ama oLsundubende 3 görümce var aslında 4müş biri vefat etmiş..
büyük görümce = kv (asla görüşmüyorum)
ortanca görümcem gerçek bir melek
küçük görümcem tipik ikizler burcu dengesiz
ohaaaaaaaaa resmen kayaya çarptımBunu dedin beni üzdün, bende ikizler burcuyum ama oLsundubiz aslında çok tatlıyız tanısan seversin dhadakhda
olsun be kuşum herkes kalbinin ekmeğini yer bırak biz gül atalım varsın bizi taşlasınlar
Olsun şakacıktn dedn ben anladımohaaaaaaaaa resmen kayaya çarptım
hayır yain bide kv ölen evladı varOlsun şakacıktn dedn ben anladım
Kardeşler bile bir değilsonuçta o ikizler dengesiz olabilir ama ben olmayablrim
sen s.çtın ben sıvıyorum
O olaya hiç bakamadım be kuzu. Rihanna hamile şuan onu söyleyebilirim sghshsjdayler dayler gelem mi yanağından öpem mi
cukulatam magazin ykmu.. bu ece erkende bi haltlar var diyim
Öp öp öp öp doyamadimmmmm ehehehehehedayler dayler gelem mi yanağından öpem mi
cukulatam magazin ykmu.. bu ece erkende bi haltlar var diyim
Naber baluş
Türkleri bitiremedm yabancılara gidetmO olaya hiç bakamadım be kuzu. Rihanna hamile şuan onu söyleyebilirim sghshsj
İyiym dayloşum sen nasılsınÖp öp öp öp doyamadimmmmm ehehehehehe
Naber yavyuuu
Kızzzz ne ettnnnnnnKizlar kizlarr, cumartesi gunu avcuma bicak kaçırdımsol el iptal suan. Dunden beridir de bas, bogaz ve vucut agrisindan ölüyorum aksam teste gidicem. Seviyom sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?