- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #215.241
İşte buuuuuutabiki hakkımı yedirmedm
işte bende öyle dedim ben hakkımı savundum
kuzum hormon ilaçları kullandın değişebilir
kendi kendine nie üzülüonnnnnnnnnnn
Şubat bizi cortlattı. Üstümüzden geçtiGünaydın.
Yine kedili ve bebekli bir sabah.
Anneme kahvaltıya gidiciğim. Buralarda işler karışmış şubat ayı size ne etti ya, herkesin moraller bozuk.
Kafalar karıştı tabi senin tedavi bie çorba oluncaBenim yumurtalar biri büyük biri küçüktü ya onları dengelemek için bant vermişti bana o önemliydi. Ama neyseki bugün gördüm pozitifiii çok şükür
üstte açıkladım bebeyim
gördüm bugün pozitifi baluşumharbiden boşuna üzmüşüm
Hah burası da depresif doldu çukuuKendi derdime düştüm sizi boşladım özür dilerimama şimdi geldim
Aaa geçmiş olsun kuzucum. Hadi bakalım güzel değerlendirebildiniz miKiz bende idrar yolu enfeksiyonu oldum iste gecen haftayi hastanede gecirdim, simdi iyiyim sukur yumurtaları catlattim bekliyorum
İşte buuuuuusiz kim köpek deseydin onlara
Şubat bizi cortlattı. Üstümüzden geçtisen nasılsın şubat seni bozmamıştır umarım bizim gibi
Kafalar karıştı tabi senin tedavi bie çorba oluncaiyi iyi pozitif görmene sevindim yola devam öyleyse
Hah burası da depresif doldu çukuugel de havamızı değiştir, bize enerji getir yeni umutlar getir
Hemsirecik geçmiş olsun aşko. Şubat kere başımıza taş düşecek dikkat et kendine, bu ay ne zaman çatlatıcaksın şimdi belli mi?
Catlattim kanki sali gunu simdi emir erlerini yolluyoruzİşte buuuuuusiz kim köpek deseydin onlara
Şubat bizi cortlattı. Üstümüzden geçtisen nasılsın şubat seni bozmamıştır umarım bizim gibi
Kafalar karıştı tabi senin tedavi bie çorba oluncaiyi iyi pozitif görmene sevindim yola devam öyleyse
Hah burası da depresif doldu çukuugel de havamızı değiştir, bize enerji getir yeni umutlar getir
Hemsirecik geçmiş olsun aşko. Şubat kere başımıza taş düşecek dikkat et kendine, bu ay ne zaman çatlatıcaksın şimdi belli mi?
Degerlendirdik askos devam ediyoruz, durmak yok yola devamAaa geçmiş olsun kuzucum. Hadi bakalım güzel değerlendirebildiniz mi
2022 şubat bize yaramadıbombe gibi geliyoruz ama bu aydan sonra dimiii
Bajshsjbsjsb haydiii breeee bak bu sefer doğru düzgün gidin cocikler ananız tutunun!Catlattim kanki sali gunu simdi emir erlerini yolluyoruz
Degerlendirdik askos devam ediyoruz, durmak yok yola devam
Bajshsjbsjsb haydiii breeee bak bu sefer doğru düzgün gidin cocikler ananız tutunun!
İviiiiiiitttt gelsin bombelerAaa geçmiş olsun kuzucum. Hadi bakalım güzel değerlendirebildiniz mi
2022 şubat bize yaramadıbombe gibi geliyoruz ama bu aydan sonra dimiii
Uu beybi çok hızlısın yetişemiyorumCatlattim kanki sali gunu simdi emir erlerini yolluyoruz
Degerlendirdik askos devam ediyoruz, durmak yok yola devam
Amin beybisiİviiiiiiitttt gelsin bombeler
Ayaklarıma kalıcı ojemi yaptım, saçlarımı bugüm kestirdim, akşama da boyucam, yarın da dişçide birkaç işimi halledicem. Şubat sonu bir aksilik olmazsa tedaviye başlıcam. Tedaviden önce enerji ve umut depoluyorum. Sana da öneririm beybigit bir saçını kestir, tazelen şubatın mendeburluğunu atalım üstümüzden
Uu beybi çok hızlısın yetişemiyorumlöp löp bebek olsun hadi bakalım
Ahahahaha bi sure sonra aman surda 2 dk bi degstreyime dönüyor olayOo sen yürek yemişsin cesur kardeşim. Ben seremoniyle açıyorum altını
Evet resmen tam da oraya kdr, hic bakamam anca kendime yetiyom shdjshfhehfdjOha be kim o ozgemi
Püü yazihlar olsun kankalik buraya kadarmis hdhdhd
İyi yapmssn valla oh ne guzel ne gecirsek kardir hesabitabiki hakkımı yedirmedm
işte bende öyle dedim ben hakkımı savundum
kuzum hormon ilaçları kullandın değişebilir
kendi kendine nie üzülüonnnnnnnnnnn
Ben çok ağır vasıtayım ya. Yine 127 dk sürerAhahahaha bi sure sonra aman surda 2 dk bi degstreyime dönüyor olay
Yok yok hızlanirsin hahdahsgBen çok ağır vasıtayım ya. Yine 127 dk sürer
Neal uyandı sabahın köründe insanlar uyuyor, terbiyesizlik bu behhhHerkes uyansın. Bu ne rezalet
Valla o saatte de gece de uyanık oluyorum ama yazacak takati bulamıyorumHerkes uyansın. Bu ne rezalet
Gaz başladı bulut ya bazen 3 saati buluyor bazen sancıdan hiç uyumuyorValla o saatte de gece de uyanık oluyorum ama yazacak takati bulamıyorumsenin oğluş 2 saat aralıklı mı uyuyor
Ay inşallahhh hemşiremmiki yumurta var illa biri olur diye düşünüyorum
İviiiiiiitttt gelsin bombeler
Ayaklarıma kalıcı ojemi yaptım, saçlarımı bugüm kestirdim, akşama da boyucam, yarın da dişçide birkaç işimi halledicem. Şubat sonu bir aksilik olmazsa tedaviye başlıcam. Tedaviden önce enerji ve umut depoluyorum. Sana da öneririm beybigit bir saçını kestir, tazelen şubatın mendeburluğunu atalım üstümüzden
Uu beybi çok hızlısın yetişemiyorumlöp löp bebek olsun hadi bakalım
İyi cnmEh işte. Lenacık nasıl
Katroş daha beterlerini dedimde sülüyemem burdaİşte buuuuuusiz kim köpek deseydin onlara
Bu daha iyi günlerin die bir şarkı varmıHerkes uyansın. Bu ne rezalet
Yok. "Felaket tellalı" diye varBu daha iyi günlerin die bir şarkı varmı
Yksa ben yazcam
Bende sacimi boyattimAy inşallahhh hemşiremm
Bende saçlarımı boyattımmmAynı zamanda başlıyoruz öyleyse bi aksilik çıkmazsa
Elektrikli ana kucaklari gazli bebeler icin cok iyi diyolla neos baktinmi hicGaz başladı bulut ya bazen 3 saati buluyor bazen sancıdan hiç uyumuyor
Oooooo süslenmişiz topikce hhhahahahahBende sacimi boyattim
Kiz benim sacim kirmiziydi, dedim gebe falan kalirsam akinca çingene gibi gezmiyim dedim agahshshsvOooooo süslenmişiz topikce hhhahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?