- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.221
dun bu saatlere yakim vemistin dimi.yarisi kadar artar yani 50 54 civari olabilir canm.ama az ciksa bile panik olma benik 2 gunde 129dan 180 e cikti cooook azdi yani keseyi gorduk ona ragmenKan testı verdim kaç olması lazım 34.5 cıkmıstı
Kesinlikle öyle özellikle bazı özel hastaneler her şeye operasyon der oldu. Kulağın ağrıyor diye gidiyorsun eline operasyon günü tutuşturuyorlar. E devlet hastanelerininde durumu ortada mikrop içerisinde oralara hiç gidilmez oldu. Ne bileyim ya sağlığımız kimlere emanet bilmiyoruzSana birşey diyeyim mi helal olsun sana en doğrusunu yapıyorsun, artık öyle hal olmuşki susan hastaya her türlü trdavi ve masraf, brn o kdar masraf yapıyorsam ilgilenecek, doktorun asistanları ne işe yarar bunun için yarar, ilgilenip takip etmeliler, ben olsam bende elerdim
Ben aklıma ne gelirse soruyorum cevaplıyor güler yüzlü, ben bir soruyorsam o 3 açıklıyor aklımda hiç bir soru kalmadan çıkıyorum
Bence artık insanlar doktordan dahamı iyi bilecez modundan çıkmalı
Kızlar dikkat edin eskiden tüp bebek teknolojisi azdı ama tutma oranı aşırı yüksekyi, şimdi tüp bebek merkezleri paraya dönüştü insanlarn psikolojisini umursamıyorlar bile
Bız sendrom yasıyoruzzz balımmm ohh keyfını cıkar❤
Oylr yapiyom. Kiz suanOhhhh valla tv keyfi yap bari iki gün
Gunaydin canım
Yaa gerçekten mi :) ne kadrlık hamilesin canım sen :)dun bu saatlere yakim vemistin dimi.yarisi kadar artar yani 50 54 civari olabilir canm.ama az ciksa bile panik olma benik 2 gunde 129dan 180 e cikti cooook azdi yani keseyi gorduk ona ragmen
benim coook karisik canim ya valla bende bilmiyorum neyim noluo nolucak...aslinda bugun tam 6 hafta olmasi lazim ama benim degerler 4 gun yavas artti dis gebelik dendi son kez daha bakalim kana dedi sonra birden 2 kat artti kese gorundu gectigimiz persembe.dis gebelik olmadigi anlasildi simdi bebegi gormeyi bekliyoruz cuma gidicez.ama hic hamilelik sikayetim yok.goguslerimin acisi bile tamamen gitti bu iyi bisey degilmis.yasamiyor olabilirYaa gerçekten mi :) ne kadrlık hamilesin canım sen :)
Kuzum adet kanamasi mi eminmisnKızlar çok kötüyüm yakanamam başlıyor galiba elim kolum kapandı sol tarafta sancı girdi kasıgıma ☹
İçini ferah tut canım her hamilelik bir olmuyor inşallah bebeğin seninledirbenim coook karisik canim ya valla bende bilmiyorum neyim noluo nolucak...aslinda bugun tam 6 hafta olmasi lazim ama benim degerler 4 gun yavas artti dis gebelik dendi son kez daha bakalim kana dedi sonra birden 2 kat artti kese gorundu gectigimiz persembe.dis gebelik olmadigi anlasildi simdi bebegi gormeyi bekliyoruz cuma gidicez.ama hic hamilelik sikayetim yok.goguslerimin acisi bile tamamen gitti bu iyi bisey degilmis.yasamiyor olabilir
129 180 304 660 canim sirasiyla.sonra verdirtmedi keseyi gorduk 4 gun sonra 0.78 cm diİçini ferah tut canım her hamilelik bir olmuyor inşallah bebeğin seninledirHaberdar et lütfen . Peki değerlerim nasl artmıştı o 4 gün canm
Canım normal devlet miydi. Devlette ilaç tedavisi için ya eğitim araştırma ya da üniversite hastanesi olması lazım. Düz devlet pek bir şey yapmıyor diye biliyorumCanım bana dedi devlette ilac veremiyoruz diye
Bugunki durum bu didoşOyle yapicam kuzum
Oylr yapiyom. Kiz suangelinim mutfakda var
Rabbim tez zamanda şifa versin inşaAllah kuzumCanlarımm bu sıralar pek giremiyorum, kafam bebekten daha büyük şeylerle dolu... dayımın 4. evre kanser olduğunu öğrendik ve son zamanlarında yanında olmak istiyoruz. o yüzden bebek mevzusu gündemimizden epeyce düştü. bir şey yazmasam da girip okuyorum hepinizden haberdarım. kocaman öpüyorum hepinizi
Benim de 4. Ay bittiBende eşime keçi boynuzu pekmezi alicam herşeyi deneyelimbenim bu 5. Ayın bitti denemeye başlayalı geçen ay rahim filimde çektirdim çok şükür temiz çıktı bide soğan kürü yapıyım diyorum bu kurle hamile kalan birkaç tanıdığım var bide incir kürü bde ekliycem gerisi Allah'ıma kalmis elbet Allah izin verirse birgün olacak içini ferah tut kuzum biz deneyelim tevekkül edelim rabbim ol derse olur
Kızlar cmt günü benim değerim 10,41 di bugün yüne verdim değerim 75,45 çıktı iki günde çok artmamış mı sizce bir sıkıntı mı var
Peki canım teşekkür ederimEn az 2 kat artmaması sıkıntı canm hızlı artışta problem yok diye bliyorm
En korktuğum şeylerden biriİkiz olmasınlar ☺
İnşallah böle güzel devam eder cnm kalp atışını da duyacaksinizbenim coook karisik canim ya valla bende bilmiyorum neyim noluo nolucak...aslinda bugun tam 6 hafta olmasi lazim ama benim degerler 4 gun yavas artti dis gebelik dendi son kez daha bakalim kana dedi sonra birden 2 kat artti kese gorundu gectigimiz persembe.dis gebelik olmadigi anlasildi simdi bebegi gormeyi bekliyoruz cuma gidicez.ama hic hamilelik sikayetim yok.goguslerimin acisi bile tamamen gitti bu iyi bisey degilmis.yasamiyor olabilir
Çok arttığı için korkmuştum ama iyi dedi herkes teşekkür ederimYoo bnce artmış
sagol canim insallah.İnşallah böle güzel devam eder cnm kalp atışını da duyacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?