Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle öyle özellikle bazı özel hastaneler her şeye operasyon der oldu. Kulağın ağrıyor diye gidiyorsun eline operasyon günü tutuşturuyorlar. E devlet hastanelerininde durumu ortada mikrop içerisinde oralara hiç gidilmez oldu. Ne bileyim ya sağlığımız kimlere emanet bilmiyoruz

Yaa gerçekten mi :) ne kadrlık hamilesin canım sen :)
benim coook karisik canim ya valla bende bilmiyorum neyim noluo nolucak...aslinda bugun tam 6 hafta olmasi lazim ama benim degerler 4 gun yavas artti dis gebelik dendi son kez daha bakalim kana dedi sonra birden 2 kat artti kese gorundu gectigimiz persembe.dis gebelik olmadigi anlasildi simdi bebegi gormeyi bekliyoruz cuma gidicez.ama hic hamilelik sikayetim yok.goguslerimin acisi bile tamamen gitti bu iyi bisey degilmis.yasamiyor olabilir

İçini ferah tut canım her hamilelik bir olmuyor inşallah bebeğin seninledir Haberdar et lütfen . Peki değerlerim nasl artmıştı o 4 gün canm

Rabbim tez zamanda şifa versin inşaAllah kuzum

Benim de 4. Ay bitti Biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbime kalmış inşallah hayırlı evlatlar verir hepimize Soğan kürünü herkes öneriyor inşallah bizlerde şifa olur

Tahmini pik tarihi alayım lütfen

Eklentiler

• D6CF3A5D-DF0C-4BFC-9534-433D41DC0352.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 30
İnşallah böle güzel devam eder cnm kalp atışını da duyacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…