- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.241
En korktuğum şeylerden birisağlıklı olsunda ne olursa olsun tabi
Tüp bebek merkezlerinde tanıdık torpil bulmak şart, yada kıbrıs en garantisiBenim doktorum tüp bebek merkezini ve doktorlarını banka ve bankacı olarak benzetir. Bankacılar nasıl müşteri toplamaya çalışıyor ve topladığı kredi sattığı kişi kadar prim alıyorsa tüp bebek merkezindekilerde böyle demişti. Tabi hakkını vererek yapan doktorlar vardır. Onları ayrı tutuyorum.
İlk tüp bebek merkezine gittiğimizde oradaki doktorlar %80-90 ilk deneme de tutar demişti ve morfoloji 0 dı. Umut tacirleri işte. Özellikle sperm sayılarını hızları düşük çıkaran merkezler olduğundan bile bahsetti doktorum. Gerçekten çok üzücü.
Aynen canım o yüzden sor, baktn cevap vermiyor eleKesinlikle öyle özellikle bazı özel hastaneler her şeye operasyon der oldu. Kulağın ağrıyor diye gidiyorsun eline operasyon günü tutuşturuyorlar. E devlet hastanelerininde durumu ortada mikrop içerisinde oralara hiç gidilmez oldu. Ne bileyim ya sağlığımız kimlere emanet bilmiyoruz
Evet teyzesi bi oglum var Allah bagislarsaKuzummm cocugun varmi Allah bagislasin
Bende annemlerdeydm canim antepte. simdi diyarbakira donuyorum evime
Evet duz devlettiCanım normal devlet miydi. Devlette ilaç tedavisi için ya eğitim araştırma ya da üniversite hastanesi olması lazım. Düz devlet pek bir şey yapmıyor diye biliyorum
Tüp bebek yaptıracak olursak mecbur burada olur, Kıbrıs'a gidemeyiz.Tüp bebek merkezlerinde tanıdık torpil bulmak şart, yada kıbrıs en garantisi
Amin canim insallah❤❤Evet teyzesi bi oglum var Allah bagislarsa ❤ Allah isteyen herkese versin cifter cifter
Canim hamilelikte kanama olabilir bu cok anormal bisey degil insallah sorun yoktur guzel olsun hersey bize haber verPede dolduracak kadar kırmızı siyah kahve rengımsı anlamadım
En başı sağlık o olduktan sonra gerisini Allah kolaylaştırır sabrını da verir korkmaEn korktuğum şeylerden birisağlıklı olsunda ne olursa olsun tabi
2 gune pik olur sanki kuzumTahmini pik tarihi alayım lütfen
Kıbrıs doydu artık, cinsiet belirlemeye bile geçti o yüzden kim gitse tutuyır diye biliyorum ama türkiyede de tanıdık doktor şartTüp bebek yaptıracak olursak mecbur burada olur, Kıbrıs'a gidemeyiz.
Bakalım, umarım gerek kalmaz.
Eğitim araştırmaya ya da üniversiteye git canım. Bakalım özel doktor ne diyecek haber et mutlakaEvet duz devletti
Tekrardan bugun ozele gidecem ilac tedavisi icin
Git bakalım kuzum bende bugun regl oldum 3. Günü gidicem klomen yazcak 5. günü kullanmaya başlicamVermedi bana yeniydi doktor belki ondan olabilir
Bugün saat 4 ozele gidecem
Aynen canim yaa ben gecen ay 2 gun gecince sabah kalktm bir hisimla eczaneye gidip test aldim eczaneden gelince adet oldumhic yapmamistm heveslendm hevesimi aldim birdaha yapmam 4 5 gun gecmeden
TMM ederim canimEğitim araştırmaya ya da üniversiteye git canım. Bakalım özel doktor ne diyecek haber et mutlaka
Benim denemelere başladıktan sonra şaştı adetim bu yaşıma kadar günü gününe olurdum☹
Bnmde regl 3 günü sen çatlama iğnesimi yapcan ne zaman gidecen doktora bugun muGit bakalım kuzum bende bugun regl oldum 3. Günü gidicem klomen yazcak 5. günü kullanmaya başlicam
Kzzz masallah dedigimizz 3 gun yasamiyorbende oldum canım demin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?