- 16 Kasım 2019
- 1.384
- 1.981
- 48
- 29
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.261
Bnmde regl 3 günü sen çatlama iğnesimi yapcan ne zaman gidecen doktora bugun mu
Keşke hafta sonuna gelse2 gune pik olur sanki kuzum
HIM anladim canimbenim bugun 1. Günüm.
3. Günü yani çarşamba gidicem tekrar hormon testi yapıcak yine değerler aynı çıkarsa klomene başlicam canım
Kzzz masallah dedigimizz 3 gun yasamiyor
Neyse kuzum olsun bitsin biranonce yine baslarsin calismalara her ay yeni bir umut
HIM anladim canim
Sende yumurtlama sorunu varmi
Hayirli olsun canimBendeee varım artık :)
Insallah kuzum klomen catlatma ignesiydi dimihahahahahahhaben sevindim ama 6 aydır deniyoruz olmuyo şimdi klomenle denicez bu ay ümidim yüksek inşallah
Insallah kuzum klomen catlatma ignesiydi dimi
Bende cumaya randevu aldim hormon testlerimi gostericem doktora bakalim ne diyecek birde muayene etsin vajinal ve ultrasonla.
Aynen cnm oluyoruz yumurtlama dönemim hariç de fazlasıylaTuhh hadi yaa
Kuzum gün aşırı beraberlik yaşıyor musunuz
Anladim canim yumurtlama sorunu yoksa vermez heraldeklomen hap canım yumurtaya yardımcı oluyo, çatlatma iğnesi verecek mi yanında bilmiyorum
Catlama gelebilir canim belki catlama daha onemli sonuctaKeşke hafta sonuna gelse
Anladim canim yumurtlama sorunu yoksa vermez heralde
Ikı katı artması gerekıyordu senın 7katı artmıs neden sıkıntı oldugunu dusundun?Kızlar cmt günü benim değerim 10,41 di bugün yüne verdim değerim 75,45 çıktı iki günde çok artmamış mı sizce bir sıkıntı mı var
Ederim kuzumbakcaz artık kuzum, sende haberdar et doktora gittikten sonra
Masallah senin ateş tavan yapiyo boylr devam etse bariBugunki durum bu didoş10 gun var daha adete düşer bu bence
HIM anladim cnm saolyok canım yumurtlama sorunum yokAma e2 hormonum yüksek çıktı normalde en fazla 50 olmadı gerekirken benim 66 o yüzden başlciaz dedi
rica ederm canımHIM anladim cnm saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?