- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.281
Yumurtalık rezervim çok iyi dedi doktorum aşılamadan ilk seferde umutlu o yuzden; bakalm konuşacağım bi canım , artk bekleyecek sabır kalmadı.Kuzum ya, doktorunla görüşürsün artık dediğin gibi aşılama deneyebilirsin 2 sene oldu artık yaparlar aşılamayıinşallah tek seferde tutar aşılamada..
Benm belli olmuyor ya erken olabiliyorum bazen cnmErken mi geldi seninki kuzum benden sonra degilmiydin
Anladım canim benim aslında üst üstte ilişki İyi olmuo aslında sprem kalitesi azalıyor bence bakalım bu ay ilk defa gün aşırı yapioz tutcak mi bakalımAynen cnm oluyoruz yumurtlama dönemim hariç de fazlasıylayalnız bu ay taşınma zamanıma denk geldi çok odaklanamadk sanırım zaten testte de çatlama görmedim hiç
Kızlar nerelerdesin, bat tarihi geçenker yeni batlar ne alemde, bat tarihi yaklaşanlar belietiler varmı.. Canlanın yahuMerhaba :)
2020 yılı için bir çok başlık var ama bir çoğu 2020 yılına hamile girecek olanlar. Ben 2020 yılında bebek düşünenler için bu konuyu açtım.
Mart 2020 yılında eşimle 5. evlilik yılımızı dolduruyoruz ve artık bebek istiyoruz.
Aralık ayında folik asit kullanmaya başlayıp mart ayında çalışmalara başlarız diye umuyoruz.
Bu döneme kadar fazla olan bir kaç kilomu vermek, sağlıklı beslenmeye alışmak ve kan değerlerimi yükseltmek istiyorum.
Benimle yürüyecek yol arkadaşları arıyorum..
Eki Görüntüle 2550252
1. LİSTE
Uzun süre durum bildirmeyenler listeden kaldırılacaktır.
Koyu renk olan tarihler en yakın tarihlerdir.
Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim. Gözden kaçabilir
Aday Beklenen Adet Tarihi Sonuç Akmerim 01.01.2020 cileklilimonata 01.01.2020 kardelen_08 06.01.2020 Gunewim 13.01.2020 MS0813 26.12.2019 FairyTale16 04.01.2020 hilaalaa 21.12.2019 Bal0ncuk 27.12.2019 berceste_ 12.01.2020 SeptemberRose 02.01.2020 Hemsirecik 12.01.2020 SLTN90 08.01.2020 Beguscum 27.12.2019 Ahenfatma 22.12.2019 Skrskr 16.01.2020 Berfinim21 15.01.2020 papatya7203 31.12.2019 ozge_gorkem 04.01.2020
benım pik 2gün sürüyor zatenCatlama gelebilir canim belki catlama daha onemli sonucta
Gün aşırı daha iyi üst üste olmasındansa bildiğim kadarıyla cnm, tutar inşallahAnladım canim benim aslında üst üstte ilişki İyi olmuo aslında sprem kalitesi azalıyor bence bakalım bu ay ilk defa gün aşırı yapioz tutcak mi bakalım
Bilemiyorum ki. Sanki erkekmiş gibi geliyor ama bilemiyorum acaba rüyalarımın tersi mi çıkar diyorum erkek çocuğum olmuş görmüştüm 10 gün önce falan. Neyse sağlıklı olsun daamin canım teşekkür ederim darısı başınavarmı hissettiğin bir cinsiyet
Yok canım henüz kalamadım. Evet konusmustuk. Benim de adetlerim erkene çekildi. Doktor duphaston verdi 11.gün ile 25.gün arasında kullanıcam. Bakalım ise yarayacak mi. Bu ay kür de yapıyorum. Inşallah ise yararTMM ederim canim
Beni tanıdin mi daha önce bi diş gebelik yazarın ya
Ondan sonra hamile kaldinmi
Benimki yola gelmeyip ne yapsın adam bana hasretmis bu ay anladimhepinizin kocaları her yola geliyor, benimki hem inatçılık yapıyor hem de kafasına göre takılıyor
Sende var mıKızlar nerelerdesin, bat tarihi geçenker yeni batlar ne alemde, bat tarihi yaklaşanlar belietiler varmı.. Canlanın yahu
Malesef canımSende var mı
İnşallah canimYok canım henüz kalamadım. Evet konusmustuk. Benim de adetlerim erkene çekildi. Doktor duphaston verdi 11.gün ile 25.gün arasında kullanıcam. Bakalım ise yarayacak mi. Bu ay kür de yapıyorum. Inşallah ise yarar
Ben başından beri erkek hissediyorumBilemiyorum ki. Sanki erkekmiş gibi geliyor ama bilemiyorum acaba rüyalarımın tersi mi çıkar diyorum erkek çocuğum olmuş görmüştüm 10 gün önce falan. Neyse sağlıklı olsun da ☺
Sen bana kesenin görünümünden kız demiştin ya kuzum. Benimde kafam karıştı. Öyle bi kaç kişi var kız diyen ama benim hissettiğim erkek. O yüzden ben pek güvenemiyorum hislerimeBen başından beri erkek hissediyorum
amin canım önce sağlık nolursa olsun. ben bunda acayip erkek hissettim kıza ihtimal bile vermedim erkek çıktıBilemiyorum ki. Sanki erkekmiş gibi geliyor ama bilemiyorum acaba rüyalarımın tersi mi çıkar diyorum erkek çocuğum olmuş görmüştüm 10 gün önce falan. Neyse sağlıklı olsun da ☺
Benim icin en onemlisi sordugum sorulari gecistirmeyen bi doktor olmasi, cunku doktorlar ayni hasta tipinden yuz tane gormus olabiliyor fakat biz hasta olarak ilk kez tecrube ediyoruz. Onlara cok basit siradan gelen biseyi biz bilmedigimiz icin soruyoruz sonucta, o yuzden aciklayici ve sorunlarimla ilgili olmasi onemli benim icin.Devamlı gittiğiniz doktorları tercih sebebiniz ne oluyor kızlar ?
valla öyle hissediyorum bacım..Sen bana kesenin görünümünden kız demiştin ya kuzum. Benimde kafam karıştı. Öyle bi kaç kişi var kız diyen ama benim hissettiğim erkek. O yüzden ben pek güvenemiyorum hislerime
Adetin 2.günü başladım yarın sonuncu günü çörek otu bal tarçın yapıyorum. Bir de her akşam hayıt çayı içiyorum. Myoinositol içeren folik asit kullanıyorum. Omega 3 ve multivitamin alıyorum. Bir de adetin 7.gününden beri soğan kürüne başladım. Eşime de kecibognuzu pekmezi iciriyorum sabah aksam ve findik badem ceviz robotta cektim kestane bali ile karistirdim. Sabah aksam onu yiyor. Ve her namazda dua ediyorum. Meryem suresini okuyorum. Insallah faydasini gorurum bu ay. Umutluyum bu aydsn insallah guzel sonuçlanirİnşallah canim
Peki hangi kur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?