Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ya, doktorunla görüşürsün artık dediğin gibi aşılama deneyebilirsin 2 sene oldu artık yaparlar aşılamayı inşallah tek seferde tutar aşılamada..
Yumurtalık rezervim çok iyi dedi doktorum aşılamadan ilk seferde umutlu o yuzden; bakalm konuşacağım bi canım , artk bekleyecek sabır kalmadı.

Aynen cnm oluyoruz yumurtlama dönemim hariç de fazlasıyla yalnız bu ay taşınma zamanıma denk geldi çok odaklanamadk sanırım zaten testte de çatlama görmedim hiç
Anladım canim benim aslında üst üstte ilişki İyi olmuo aslında sprem kalitesi azalıyor bence bakalım bu ay ilk defa gün aşırı yapioz tutcak mi bakalım

Kızlar nerelerdesin, bat tarihi geçenker yeni batlar ne alemde, bat tarihi yaklaşanlar belietiler varmı.. Canlanın yahu

amin canım teşekkür ederim darısı başına varmı hissettiğin bir cinsiyet
Bilemiyorum ki. Sanki erkekmiş gibi geliyor ama bilemiyorum acaba rüyalarımın tersi mi çıkar diyorum erkek çocuğum olmuş görmüştüm 10 gün önce falan. Neyse sağlıklı olsun da

TMM ederim canim
Beni tanıdin mi daha önce bi diş gebelik yazarın ya
Ondan sonra hamile kaldinmi
Yok canım henüz kalamadım. Evet konusmustuk. Benim de adetlerim erkene çekildi. Doktor duphaston verdi 11.gün ile 25.gün arasında kullanıcam. Bakalım ise yarayacak mi. Bu ay kür de yapıyorum. Inşallah ise yarar

Yok canım henüz kalamadım. Evet konusmustuk. Benim de adetlerim erkene çekildi. Doktor duphaston verdi 11.gün ile 25.gün arasında kullanıcam. Bakalım ise yarayacak mi. Bu ay kür de yapıyorum. Inşallah ise yarar
İnşallah canim
Peki hangi kur canim

Bilemiyorum ki. Sanki erkekmiş gibi geliyor ama bilemiyorum acaba rüyalarımın tersi mi çıkar diyorum erkek çocuğum olmuş görmüştüm 10 gün önce falan. Neyse sağlıklı olsun da ☺
amin canım önce sağlık nolursa olsun. ben bunda acayip erkek hissettim kıza ihtimal bile vermedim erkek çıktı

Devamlı gittiğiniz doktorları tercih sebebiniz ne oluyor kızlar ?
Benim icin en onemlisi sordugum sorulari gecistirmeyen bi doktor olmasi, cunku doktorlar ayni hasta tipinden yuz tane gormus olabiliyor fakat biz hasta olarak ilk kez tecrube ediyoruz. Onlara cok basit siradan gelen biseyi biz bilmedigimiz icin soruyoruz sonucta, o yuzden aciklayici ve sorunlarimla ilgili olmasi onemli benim icin.

Sen bana kesenin görünümünden kız demiştin ya kuzum. Benimde kafam karıştı. Öyle bi kaç kişi var kız diyen ama benim hissettiğim erkek. O yüzden ben pek güvenemiyorum hislerime
valla öyle hissediyorum bacım..
sağlıklı olsunlarda gerisi önemsiz
evladın sonuçta

İnşallah canim
Peki hangi kur canim
Adetin 2.günü başladım yarın sonuncu günü çörek otu bal tarçın yapıyorum. Bir de her akşam hayıt çayı içiyorum. Myoinositol içeren folik asit kullanıyorum. Omega 3 ve multivitamin alıyorum. Bir de adetin 7.gününden beri soğan kürüne başladım. Eşime de kecibognuzu pekmezi iciriyorum sabah aksam ve findik badem ceviz robotta cektim kestane bali ile karistirdim. Sabah aksam onu yiyor. Ve her namazda dua ediyorum. Meryem suresini okuyorum. Insallah faydasini gorurum bu ay. Umutluyum bu aydsn insallah guzel sonuçlanir

Ben bide bu tespih duasını yapmayı düşünüyorum herşey dua ile rabbim duysun hepimizin isteğini inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-23-00-32-18-350_com.instagram.android.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…