- 13 Kasım 2019
- 637
- 1.361
- 28
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.301
Maşallah canım ne güzel yapıyorsun valla yap kuzum yap hangisinin iyi geleceği belli olmaz bende yapicam bu ay inşallahAdetin 2.günü başladım yarın sonuncu günü çörek otu bal tarçın yapıyorum. Bir de her akşam hayıt çayı içiyorum. Myoinositol içeren folik asit kullanıyorum. Omega 3 ve multivitamin alıyorum. Bir de adetin 7.gününden beri soğan kürüne başladım. Eşime de kecibognuzu pekmezi iciriyorum sabah aksam ve findik badem ceviz robotta cektim kestane bali ile karistirdim. Sabah aksam onu yiyor. Ve her namazda dua ediyorum. Meryem suresini okuyorum. Insallah faydasini gorurum bu ay. Umutluyum bu aydsn insallah guzel sonuçlanir
Benimde pik değil bugünTest yaptım ama pik deil şaşırdım dunkinden çok daha koyu ama hala pik olmadi ozaman 14.Gun yumurtlicam sanırım yani yarın yumurta 20 mm idi cumartesi ben anladım kaça kadar buyuyecekte çatlayacak bu23 24 olacak sanırım
Kuzum noldu en son değerin yükselmestiMalesef kızlar cok kötüyüm
Kan testine gidecegim gün yani dün adet oldum canim. Testler yaniltabiliyor. Artik 5 gün gecikmem olmadan test yapmamMerhaba bence pozitif kan testi yaptırdınız mı?
Insallah canim attigin teşbih duası okunmuyor net hali varsa atsanaMaşallah canım ne güzel yapıyorsun valla yap kuzum yap hangisinin iyi geleceği belli olmaz bende yapicam bu ay inşallah
Kan sulandırıcı vermiş niye birşey yapmıyor ki ya. Rabbimden hayırlısı kuzu inşallah bir sıkıntı olmazda yükselir değer sağlıkla. Kanama varmı şuan1 ble olmamıs aynı Dr aradım ben sana 10 içinde adet gelmese gel dedım dedı gıt eve dınlen ayaklarını uzat dedı bır ılaç verdı coraspın dıye kanaman adet gbı olursa dedı 21.gün gel dedı ☹
Ne yaptin kuzum ne diyorlarMalesef kızlar cok kötüyüm
Suan yok igneden sonra kesıldı Dr buyuk ihtimalle o kıst dedi ben sana 10 gün dıye bu yüzden dedım dedıKan sulandırıcı vermiş niye birşey yapmıyor ki ya. Rabbimden hayırlısı kuzu inşallah bir sıkıntı olmazda yükselir değer sağlıkla. Kanama varmı şuan
Sen ayaklarını dik kuzum bol bol dinlen doktorun dediklerini yap1 ble olmamıs aynı Dr aradım ben sana 10 içinde adet gelmese gel dedım dedı gıt eve dınlen ayaklarını uzat dedı bır ılaç verdı coraspın dıye kanaman adet gbı olursa dedı 21.gün gel dedı ☹
Dr aradım kendı Drmu 10 gün bekleyelim dıye bu yüzden dedım dedı malesef ki buyuk ihtimalle o kıst dediNe yaptin kuzum ne diyorlar
Ağlamak çare degilki niye kendini üzüyorsun birtanem biliyorum çok zor durumdasın ne olduğunu bilmiyorsun bol bol dua edelim senin için olurmu rabbime sığınalim birlikteDr aradım kendı Drmu 10 gün bekleyelim dıye bu yüzden dedım dedı malesef ki buyuk ihtimalle o kıst dedi ☹kafam çok karışık yaa duramıyorum aglamaktan
Ekran görüntüsü almıştım canim daha net çıkmıyor ama üstüne tıkladığında netlestiriyor birde öyle dene kuzum o görüntüyü ovaluasyon testi burcu Instagram hesabından aldım ordada bulabilirsin kuzumInsallah canim attigin teşbih duası okunmuyor net hali varsa atsana
Ağlama.kuzum biliyorum umutlandı sevindin ama herşeyin hayırlısı üzme kendini Allah'ım yardımcın olsun Allah tan ümit kesilmezDr aradım kendı Drmu 10 gün bekleyelim dıye bu yüzden dedım dedı malesef ki buyuk ihtimalle o kıst dedi ☹kafam çok karışık yaa duramıyorum aglamaktan
Aynen kuzum aynı böyle bizim yarın pik olurBenimde pik değil bugün
Benimde 10.günüm
Gerçi çok erken ama pike baya yaklaşmış
Bence yarın pik olur
Senin testin de böylemi kuzum
Ala ala dün akşam demiş miydi büyük ihtimale kist diyeSuan yok igneden sonra kesıldı Dr buyuk ihtimalle o kıst dedi ben sana 10 gün dıye bu yüzden dedım dedı
canım ne olduMalesef kızlar cok kötüyüm
İnşallah bu ay olumlu sonuc alirsinAdetin 2.günü başladım yarın sonuncu günü çörek otu bal tarçın yapıyorum. Bir de her akşam hayıt çayı içiyorum. Myoinositol içeren folik asit kullanıyorum. Omega 3 ve multivitamin alıyorum. Bir de adetin 7.gününden beri soğan kürüne başladım. Eşime de kecibognuzu pekmezi iciriyorum sabah aksam ve findik badem ceviz robotta cektim kestane bali ile karistirdim. Sabah aksam onu yiyor. Ve her namazda dua ediyorum. Meryem suresini okuyorum. Insallah faydasini gorurum bu ay. Umutluyum bu aydsn insallah guzel sonuçlanir
Sagol canimEkran görüntüsü almıştım canim daha net çıkmıyor ama üstüne tıkladığında netlestiriyor birde öyle dene kuzum o görüntüyü ovaluasyon testi burcu Instagram hesabından aldım ordada bulabilirsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?