Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım ne güzel yapıyorsun valla yap kuzum yap hangisinin iyi geleceği belli olmaz bende yapicam bu ay inşallah

Benimde pik değil bugün
Benimde 10.günüm
Gerçi çok erken ama pike baya yaklaşmış
Bence yarın pik olur
Senin testin de böylemi kuzum

Eklentiler

• 1096295E-3715-4881-84A3-8B3400E0F32F.webp
    15 KB · Görüntüleme: 41
1 ble olmamıs aynı Dr aradım ben sana 10 içinde adet gelmese gel dedım dedı gıt eve dınlen ayaklarını uzat dedı bır ılaç verdı coraspın dıye kanaman adet gbı olursa dedı 21.gün gel dedı

Kan sulandırıcı vermiş niye birşey yapmıyor ki ya. Rabbimden hayırlısı kuzu inşallah bir sıkıntı olmazda yükselir değer sağlıkla. Kanama varmı şuan

Kan sulandırıcı vermiş niye birşey yapmıyor ki ya. Rabbimden hayırlısı kuzu inşallah bir sıkıntı olmazda yükselir değer sağlıkla. Kanama varmı şuan
Suan yok igneden sonra kesıldı Dr buyuk ihtimalle o kıst dedi ben sana 10 gün dıye bu yüzden dedım dedı

Sen ayaklarını dik kuzum bol bol dinlen doktorun dediklerini yap

Dr aradım kendı Drmu 10 gün bekleyelim dıye bu yüzden dedım dedı malesef ki buyuk ihtimalle o kıst dedi ☹ kafam çok karışık yaa duramıyorum aglamaktan
Ağlamak çare degilki niye kendini üzüyorsun birtanem biliyorum çok zor durumdasın ne olduğunu bilmiyorsun bol bol dua edelim senin için olurmu rabbime sığınalim birlikte

Insallah canim attigin teşbih duası okunmuyor net hali varsa atsana
Ekran görüntüsü almıştım canim daha net çıkmıyor ama üstüne tıkladığında netlestiriyor birde öyle dene kuzum o görüntüyü ovaluasyon testi burcu Instagram hesabından aldım ordada bulabilirsin kuzum

Dr aradım kendı Drmu 10 gün bekleyelim dıye bu yüzden dedım dedı malesef ki buyuk ihtimalle o kıst dedi ☹ kafam çok karışık yaa duramıyorum aglamaktan
Ağlama.kuzum biliyorum umutlandı sevindin ama herşeyin hayırlısı üzme kendini Allah'ım yardımcın olsun Allah tan ümit kesilmez

İnşallah bu ay olumlu sonuc alirsin
Bende civan percemi cayi iciyom sabah aksam
Bakalım bekliyorum doktordayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…