Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr aradım kendı Drmu 10 gün bekleyelim dıye bu yüzden dedım dedı malesef ki buyuk ihtimalle o kıst dedi ☹ kafam çok karışık yaa duramıyorum aglamaktan
Kist ne alaka senin beta 35lerde cikmadimi? Kan verseydin tekrar betaya bakilsaydi

Kızlar ben bugün test yapmicam sabahı bekliycem bugün boş geçsin dün oldu yeter yarın pik olursa pik günü ve sonrasını degerlendiricem 2 gün sonra yine gün aşırı yeterli ya
Bide ben randevu almıştım devletten daha önce yarına denk gelmiş tamamen unutmuştum gidicem kasık ağrısı diye alt muayene isticem o ara yumurtayida sorucam bakalım çatlamış olurmu görmüş olurum ultrasonda özel hastanede randevum haftaya cumartesi daha var diye dedim gidim yarın devlete

aynen kuzum bende bugün yapmayacam ilişki
zaten bugün boş günümüzdü bizim
yarın pik olur tam zamanında olur
sonrasınıda değerlendiriririm 1 gün daha sonra gün aşırı

benim dün ovulasyon testinde gülüklü emoji cikti yumurtlama oluyor diye gösterdi yani tam umutlarimi kaybediyordum ... 22. gün de belli oldu bakalaim inshallah hayirlisi ise tutmustur

benim dün ovulasyon testinde gülüklü emoji cikti yumurtlama oluyor diye gösterdi yani tam umutlarimi kaybediyordum ... 22. gün de belli oldu bakalaim inshallah hayirlisi ise tutmustur
Polikistik over mi var acaba çok geç yumurta çatlamış

Vers İverdm kuzum yok cnm Hıc atmamış deger yok 34 hcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…