- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.341
evet ilac kullaniyorum düzene girsin diye ama bende sasirdim bukadar gec bende beklemiyordum tutma olasioligi acaba nasil simdi baya ümitlendim ama tutmasssa üzülürüm bayaaPolikistik over mi var acaba çok geç yumurta çatlamış
Polikistik over de problem olan yumurtanın catlamamasi ve senin yumurtan çatlamış bundan sonrası da Allah bilir Zamanı gelmişse olur canım inşallahevet ilac kullaniyorum düzene girsin diye ama bende sasirdim bukadar gec bende beklemiyordum tutma olasioligi acaba nasil simdi baya ümitlendim ama tutmasssa üzülürüm bayaa
Pikten sonra tekrar test yapip siliklestigini gordunuz mu? Eger gorduyseniz yumurtaniz catlamis demek oluyorbenim dün ovulasyon testinde gülüklü emoji cikti yumurtlama oluyor diye gösterdi yani tam umutlarimi kaybediyordum ... 22. gün de belli oldu bakalaim inshallah hayirlisi ise tutmustur
anladım kuzumVers
İverdm kuzum yok cnm Hıc atmamış deger yok 34 hcg
Tmm canım belli olmaz belki artar lütfen üzülme uzun uzun dinlen bol bol dua etYok suan ole kanama
Kuzum üzülme kûn feyekûn rabbim ol derse olur elbet. Sakın üzme kendini. Sürekli yaz bize durumunu. Aç film izle kafanı dağıt yanındayız hepimizDr aradım kendı Drmu 10 gün bekleyelim dıye bu yüzden dedım dedı malesef ki buyuk ihtimalle o kıst dedi ☹kafam çok karışık yaa duramıyorum aglamaktan
daha yapamadim ki is deyim suan anca eve gidince yapabilirim oda dijital emoji cikiyor ozaman bir kez daha pik göstermezse catlamis manasina gelir mi yinede ? hala sizi hissediyorum ama dünkü gibi degilPikten sonra tekrar test yapip siliklestigini gordunuz mu? Eger gorduyseniz yumurtaniz catlamis demek oluyor
Sanmam adet gunü düşer de ölcüyom işte meraktanMasallah senin ateş tavan yapiyo boylr devam etse bari
Dijital mi kullanıyorsun ?benim dün ovulasyon testinde gülüklü emoji cikti yumurtlama oluyor diye gösterdi yani tam umutlarimi kaybediyordum ... 22. gün de belli oldu bakalaim inshallah hayirlisi ise tutmustur
evet doktorumda öyle demisti yumurtlama oluyor ama nezaman onu bulman lazim demisti bu testleri uyguladim ümidi kaybedince 22. günde pik oldu simdi tutar mi tutmaz mi stresi varPolikistik over de problem olan yumurtanın catlamamasi ve senin yumurtan çatlamış bundan sonrası da Allah bilir Zamanı gelmişse olur canım inşallah
Bnce gebesin swnHala olmadımdünden beri acayip mide şişkinliği ve bulantısı yaşıyorum. Eşim dün gece ısrar etti kalk acile gidelim böyle olmaz diye o kadar kotuydum onun haricinde gece lavobaya kalkmak hiç huyum değildir ama 3 kere kalktım çok yoğun akıntım var fakat regl hala gelmedi
evet onlari önermislerdiDijital mi kullanıyorsun ?
Hic sknti degil kuzumGunaydin canim ben uyumusum daha dogrusu uyumak icin kendimi zorladim
Doğruluk payı yüksek mi acabaevet onlari önermislerdi
Kızlar ben bugün test yapmicam sabahı bekliycem bugün boş geçsin dün oldu yeter yarın pik olursa pik günü ve sonrasını degerlendiricem 2 gün sonra yine gün aşırı yeterli ya
Bide ben randevu almıştım devletten daha önce yarına denk gelmiş tamamen unutmuştum gidicem kasık ağrısı diye alt muayene isticem o ara yumurtayida sorucam bakalım çatlamış olurmu görmüş olurum ultrasonda özel hastanede randevum haftaya cumartesi daha var diye dedim gidim yarın devlete
Ağzını bal yesinBnce gebesin swn
Geçen ay benim atesimde oyle yuksekdi ya kuzumSanmam adet gunü düşer de ölcüyom işte meraktan
Benim iki gun boyunca pik gosterip ikinci gunun sonunda T cizgisi siliklesmisti catladigini o sekilde anladim ama ben serit test kullanmistim dijital testlerde de pik gostermedigi gun catlamis anlamina gelir bencedaha yapamadim ki is deyim suan anca eve gidince yapabilirim oda dijital emoji cikiyor ozaman bir kez daha pik göstermezse catlamis manasina gelir mi yinede ? hala sizi hissediyorum ama dünkü gibi degil
Evet biliyorum ates falan fasa fiso işte laf olsun diye ölcüyom zaten meraktan benim ateşim 38-39 olsa bile o adet yine gelirGeçen ay benim atesimde oyle yuksekdi ya kuzum
Evet biliyorum ates falan fasa fiso işte laf olsun diye ölcüyom zaten meraktan benim ateşim 38-39 olsa bile o adet yine gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?