Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet ilac kullaniyorum düzene girsin diye ama bende sasirdim bukadar gec bende beklemiyordum tutma olasioligi acaba nasil simdi baya ümitlendim ama tutmasssa üzülürüm bayaa
Polikistik over de problem olan yumurtanın catlamamasi ve senin yumurtan çatlamış bundan sonrası da Allah bilir Zamanı gelmişse olur canım inşallah

benim dün ovulasyon testinde gülüklü emoji cikti yumurtlama oluyor diye gösterdi yani tam umutlarimi kaybediyordum ... 22. gün de belli oldu bakalaim inshallah hayirlisi ise tutmustur
Pikten sonra tekrar test yapip siliklestigini gordunuz mu? Eger gorduyseniz yumurtaniz catlamis demek oluyor

Dr aradım kendı Drmu 10 gün bekleyelim dıye bu yüzden dedım dedı malesef ki buyuk ihtimalle o kıst dedi ☹ kafam çok karışık yaa duramıyorum aglamaktan
Kuzum üzülme kûn feyekûn rabbim ol derse olur elbet. Sakın üzme kendini. Sürekli yaz bize durumunu. Aç film izle kafanı dağıt yanındayız hepimiz

Pikten sonra tekrar test yapip siliklestigini gordunuz mu? Eger gorduyseniz yumurtaniz catlamis demek oluyor
daha yapamadim ki is deyim suan anca eve gidince yapabilirim oda dijital emoji cikiyor ozaman bir kez daha pik göstermezse catlamis manasina gelir mi yinede ? hala sizi hissediyorum ama dünkü gibi degil

Polikistik over de problem olan yumurtanın catlamamasi ve senin yumurtan çatlamış bundan sonrası da Allah bilir Zamanı gelmişse olur canım inşallah
evet doktorumda öyle demisti yumurtlama oluyor ama nezaman onu bulman lazim demisti bu testleri uyguladim ümidi kaybedince 22. günde pik oldu simdi tutar mi tutmaz mi stresi var

Bnce gebesin swn

Ben seni takip ediyorum ne olacak diye valla merak ediyorum

daha yapamadim ki is deyim suan anca eve gidince yapabilirim oda dijital emoji cikiyor ozaman bir kez daha pik göstermezse catlamis manasina gelir mi yinede ? hala sizi hissediyorum ama dünkü gibi degil
Benim iki gun boyunca pik gosterip ikinci gunun sonunda T cizgisi siliklesmisti catladigini o sekilde anladim ama ben serit test kullanmistim dijital testlerde de pik gostermedigi gun catlamis anlamina gelir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…