Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum işte döneme girdi başladı bizim çalışmalar
sorunsuz sıkıntısız atlatsak yaa
harpten çıkmış gibi olup sonra inime çekilecem bi kaç gün
sen nasılsın başladınızmı sizde?
evet canım hafta sonunu üst üste değerlendirdik. daha pik göremedik ya boşuna gibi geliyo bunlar

Benim iki gun boyunca pik gosterip ikinci gunun sonunda T cizgisi siliklesmisti catladigini o sekilde anladim ama ben serit test kullanmistim dijital testlerde de pik gostermedigi gun catlamis anlamina gelir bence
Önemli olan catlamadan yapılmasıdır sperm yumurtaya yapışacak catlayincada dollenecek yani gulen yüzle ilişki olmalı diye biliyorum

Önemli olan catlamadan yapılmasıdır sperm yumurtaya yapışacak catlayincada dollenecek yani gulen yüzle ilişki olmalı diye biliyorum
Evet aynen oyle fakat arkadas pcos'lu oldugundan dolayi yumurtasinin catladigindan emin olabilmesi icin ertesi gun de testi yapip siliklestigini gormesi gerek ondan bahsetmistim

Evet aynen oyle fakat arkadas pcos'lu oldugundan dolayi yumurtasinin catladigindan emin olabilmesi icin ertesi gun de testi yapip siliklestigini gormesi gerek ondan bahsetmistim
biz isimizi garantiye alalim diye hem bir gün önce hem o gün oldu bakalim birde test bakalim bugün ne diycek

PCI da bitmeyebilir maşallah çok yumurta oluyor ya 5 6 tane catlarsa peşpeşe inşallah hayırlısı olsun
ozaman ne oluyor iki ücüz dördüz mü yoksa arkadan arkya bitane mi catliyor cok kafam karisiyor artik Kadin doktorum demisti cpnkü iki yumurtalik da catlamaya hazir halde demisti

Siz bu ay ovulasyon takibi yaptiniz mi? Hangi cesit test kullaniyosunuz, bazilari serit test bazilari da kaset tipi test oneriyor herkeste farkli oluyor galiba
Ben 8 yıldır uğraşıyorum ve hiç yapmadım stres olmaktan başka bişey değil çünkü cinsellikten soğutuyor bana göre en güzeli adet bitimiyle günaşırı seks yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…