- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.361
evet canım hafta sonunu üst üste değerlendirdik. daha pik göremedik ya boşuna gibi geliyo bunlarkuzum işte döneme girdi başladı bizim çalışmalar
sorunsuz sıkıntısız atlatsak yaa
harpten çıkmış gibi olup sonra inime çekilecem bi kaç gün
sen nasılsın başladınızmı sizde?
iki cesiti var bir en cok 4 gün ve 2 günü gösteren tipi ben 2 günü gösteren tipi kullandim cünkü daha dogruluk payi oluyormus ve dogruluk payi yüzde 99Doğruluk payı yüksek mi acaba
Önemli olan catlamadan yapılmasıdır sperm yumurtaya yapışacak catlayincada dollenecek yani gulen yüzle ilişki olmalı diye biliyorumBenim iki gun boyunca pik gosterip ikinci gunun sonunda T cizgisi siliklesmisti catladigini o sekilde anladim ama ben serit test kullanmistim dijital testlerde de pik gostermedigi gun catlamis anlamina gelir bence
Evet aynen oyle fakat arkadas pcos'lu oldugundan dolayi yumurtasinin catladigindan emin olabilmesi icin ertesi gun de testi yapip siliklestigini gormesi gerek ondan bahsetmistimÖnemli olan catlamadan yapılmasıdır sperm yumurtaya yapışacak catlayincada dollenecek yani gulen yüzle ilişki olmalı diye biliyorum
Anladım canımEvet aynen oyle fakat arkadas pcos'lu oldugundan dolayi yumurtasinin catladigindan emin olabilmesi icin ertesi gun de testi yapip siliklestigini gormesi gerek ondan bahsetmistim
bugün daha yapamadim eve gidince bakiyim birBenim iki gun boyunca pik gosterip ikinci gunun sonunda T cizgisi siliklesmisti catladigini o sekilde anladim ama ben serit test kullanmistim dijital testlerde de pik gostermedigi gun catlamis anlamina gelir bence
Hehe tamam kuzum yarin ovu testini atarım doktordan gelincede bilgi veririm size bakalım nolacakBen seni takip ediyorum ne olacak diye valla merak ediyorum
Belli olmuyor demekki ateş durumu onuda es geçicem zatenBenimki bu ay hiç görmedi 37 leri ama adet gelecek çok agrim var terlemem var
biz isimizi garantiye alalim diye hem bir gün önce hem o gün oldu bakalimEvet aynen oyle fakat arkadas pcos'lu oldugundan dolayi yumurtasinin catladigindan emin olabilmesi icin ertesi gun de testi yapip siliklestigini gormesi gerek ondan bahsetmistim
Insallah catlamistir canim, ondan sonra beklemek de zor ama sanki zaman gecmiyor :)bugün daha yapamadim eve gidince bakiyim bir
markası nedir cihazın?iki cesiti var bir en cok 4 gün ve 2 günü gösteren tipi ben 2 günü gösteren tipi kullandim cünkü daha dogruluk payi oluyormus ve dogruluk payi yüzde 99
aynen vallahi hic sorma aca oldu mu olmadi mi bu agri ne simdi diye deli olyuormus insan . EN azindan catliyor onu ögrenmis oldum bakalim hayirlisii nasipse artikInsallah catlamistir canim, ondan sonra beklemek de zor ama sanki zaman gecmiyor :)
PCI da bitmeyebilir maşallah çok yumurta oluyor ya 5 6 tane catlarsa peşpeşe inşallah hayırlısı olsunbiz isimizi garantiye alalim diye hem bir gün önce hem o gün oldu bakalimbirde test bakalim bugün ne diycek
clearblue indirimden almistim iki paket bidahaki ay tutmazsa tabi kullanmayi düsünmüyorum ates ölcerim her sabah yoksa cok pahaliya patliyormarkası nedir cihazın?
Siz bu ay ovulasyon takibi yaptiniz mi? Hangi cesit test kullaniyosunuz, bazilari serit test bazilari da kaset tipi test oneriyor herkeste farkli oluyor galibaAnladım canım
ozaman ne oluyor iki ücüz dördüz mü yoksa arkadan arkya bitane mi catliyor cok kafam karisiyor artikPCI da bitmeyebilir maşallah çok yumurta oluyor ya 5 6 tane catlarsa peşpeşe inşallah hayırlısı olsun
Hayırlısi inşallah kuzum bak kaç mm besleyebildin yumurtanHehe tamam kuzum yarin ovu testini atarım doktordan gelincede bilgi veririm size bakalım nolacaketiketlerim seni kuzum
Ben 8 yıldır uğraşıyorum ve hiç yapmadım stres olmaktan başka bişey değil çünkü cinsellikten soğutuyor bana göre en güzeli adet bitimiyle günaşırı seks yapmakSiz bu ay ovulasyon takibi yaptiniz mi? Hangi cesit test kullaniyosunuz, bazilari serit test bazilari da kaset tipi test oneriyor herkeste farkli oluyor galiba
Seninkinide kuzum benimmAğzını bal yesinbende öyle hissediyorum canım ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?