Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz bu ay ovulasyon takibi yaptiniz mi? Hangi cesit test kullaniyosunuz, bazilari serit test bazilari da kaset tipi test oneriyor herkeste farkli oluyor galiba
kaset tipi clearblue dan indirimden almistim ilk denemem ztn bana bunlar önerildi garanti oluyor pik oldu mu olmadi mi diye sasirtmiyor insani ayrica cikartip yine serit gibi bakabiliyorunuz

Ben 8 yıldır uğraşıyorum ve hiç yapmadım stres olmaktan başka bişey değil çünkü cinsellikten soğutuyor bana göre en güzeli adet bitimiyle günaşırı seks yapmak
evet bende onu fark ettim malesef pco oldugum icin nezaman oludugunu bilmiyordum ben ki burdada 22. günde pik gösterdi

aynen vallahi hic sorma aca oldu mu olmadi mi bu agri ne simdi diye deli olyuormus insan . EN azindan catliyor onu ögrenmis oldum bakalim hayirlisii nasipse artik
Insallah olacak kendimizi hep motive etmeliyiz :) insanin kendini dinlemesi cok kotu bisey gercekten ya oldu mu olmadi mi diye dusunuyorum daha bata 8 gun var

Ben 8 yıldır uğraşıyorum ve hiç yapmadım stres olmaktan başka bişey değil çünkü cinsellikten soğutuyor bana göre en güzeli adet bitimiyle günaşırı seks yapmak
Evet haklisiniz o sekilde yapilirsa illa ki yumurtlama yakalanir aslinda ama yine de insan merak ediyor :) insallah en kisa surede kavusursunuz

Insallah olacak kendimizi hep motive etmeliyiz :) insanin kendini dinlemesi cok kotu bisey gercekten ya oldu mu olmadi mi diye dusunuyorum daha bata 8 gun var
Ben bir de catladigini şöyle anlardim yumurta akı gibi şeffaf bir akıntı olur o gün o zaman çatlamış demektir ondan sonra dükkan kapanirdi ben de

Evet haklisiniz o sekilde yapilirsa illa ki yumurtlama yakalanir aslinda ama yine de insan merak ediyor :) insallah en kisa surede kavusursunuz
İlişki stressiz olmalı belki ilk gün ki denemenin spermi tutunacak bilemezsiziniz her günü değerlendirin ve şeffaf akıntı gelince çatlama olmuş demektir 2 yıldır denemediğim iz için unutmuşum herseyi

cok sinir bozucu oluyor ama benim de adet tarihim gecikmeli oluyor galiba daha yeni catlamma olduyssa adetimin 01.01.20 de gelmesi imkansiz

Ben bir de catladigini şöyle anlardim yumurta akı gibi şeffaf bir akıntı olur o gün o zaman çatlamış demektir ondan sonra dükkan kapanirdi ben de
normalde bende pco olmadan önce öyledi ozmn biz istemiyiorduk tabi ama simdi pazar karisti hic birsey anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…