- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.381
Ay ne ben ateşe çok güvenmedim ama doğru sonuç alanlarda var milletin vücudu akıllı bizimki gibi değilBelli olmuyor demekki ateş durumu onuda es geçicem zaten
kaset tipi clearblue dan indirimden almistim ilk denemem ztn bana bunlar önerildi garanti oluyor pik oldu mu olmadi mi diye sasirtmiyor insani ayrica cikartip yine serit gibi bakabiliyorunuzSiz bu ay ovulasyon takibi yaptiniz mi? Hangi cesit test kullaniyosunuz, bazilari serit test bazilari da kaset tipi test oneriyor herkeste farkli oluyor galiba
evet bende onu fark ettim malesef pco oldugum icin nezaman oludugunu bilmiyordum ben ki burdada 22. günde pik gösterdiBen 8 yıldır uğraşıyorum ve hiç yapmadım stres olmaktan başka bişey değil çünkü cinsellikten soğutuyor bana göre en güzeli adet bitimiyle günaşırı seks yapmak
Insallah olacak kendimizi hep motive etmeliyiz :) insanin kendini dinlemesi cok kotu bisey gercekten ya oldu mu olmadi mi diye dusunuyorum daha bata 8 gun varaynen vallahi hic sorma aca oldu mu olmadi mi bu agri ne simdi diye deli olyuormus insan . EN azindan catliyor onu ögrenmis oldum bakalim hayirlisii nasipse artik
Olabilir valla hadi ikiz olsun insallahozaman ne oluyor iki ücüz dördüz mü yoksa arkadan arkya bitane mi catliyor cok kafam karisiyor artikKadin doktorum demisti cpnkü iki yumurtalik da catlamaya hazir halde demisti
Çatlamış galiba canım
Evet haklisiniz o sekilde yapilirsa illa ki yumurtlama yakalanir aslinda ama yine de insan merak ediyor :) insallah en kisa surede kavusursunuzBen 8 yıldır uğraşıyorum ve hiç yapmadım stres olmaktan başka bişey değil çünkü cinsellikten soğutuyor bana göre en güzeli adet bitimiyle günaşırı seks yapmak
Ben bir de catladigini şöyle anlardim yumurta akı gibi şeffaf bir akıntı olur o gün o zaman çatlamış demektir ondan sonra dükkan kapanirdi ben deInsallah olacak kendimizi hep motive etmeliyiz :) insanin kendini dinlemesi cok kotu bisey gercekten ya oldu mu olmadi mi diye dusunuyorum daha bata 8 gun var
Ay canim ssnin ismini bir turlu hatirlayamadim senide eriketliyicektim tesekkur ederim dun oldu ozaman bugunde olsunÇatlamış galiba canım
Catlamis kuzum
İlişki stressiz olmalı belki ilk gün ki denemenin spermi tutunacak bilemezsiziniz her günü değerlendirin ve şeffaf akıntı gelince çatlama olmuş demektir 2 yıldır denemediğim iz için unutmuşum herseyiEvet haklisiniz o sekilde yapilirsa illa ki yumurtlama yakalanir aslinda ama yine de insan merak ediyor :) insallah en kisa surede kavusursunuz
Olsun kuzum olucak inaniyoruz ❤Iyi aksamlar kizlar. Buay benimde olmadı lekenmeye basladim. Darısi diger bekleyen anne adaylarina
Olsun kuzum olucak inaniyoruz ❤
cok sinir bozucu oluyor ama benim de adet tarihim gecikmeli oluyor galiba daha yeni catlamma olduyssa adetimin 01.01.20 de gelmesi imkansizInsallah olacak kendimizi hep motive etmeliyiz :) insanin kendini dinlemesi cok kotu bisey gercekten ya oldu mu olmadi mi diye dusunuyorum daha bata 8 gun var
Hahaha olsun kuzum ben takipteyim burdanAyy canim senin
Ay canim ssnin ismini bir turlu hatirlayamadim senide eriketliyicektim tesekkur ederim dun oldu ozaman bugunde olsun
normalde bende pco olmadan önce öyledi ozmn biz istemiyiorduk tabi ama simdi pazar karisti hic birsey anlamiyorumBen bir de catladigini şöyle anlardim yumurta akı gibi şeffaf bir akıntı olur o gün o zaman çatlamış demektir ondan sonra dükkan kapanirdi ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?