- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.401
Evet 1 hafta sonra test yapmalısın galibacok sinir bozucu oluyor ama benim de adet tarihim gecikmeli oluyor galiba daha yeni catlamma olduyssa adetimin 01.01.20 de gelmesi imkansiz
Gercekten o bekleyis cok zor anliyorum seni kuzum Rabbim enn guzelini nasip etsinInan uzulmedim cnm belirsizlik beni yordu normalde reglm cok duzenlidir ama bu ay gelmek bilmedi hep stersten birde halen krimiziya donmedi 3 saat once kahverengi leke geldi gerisini bekliyrm
aynen bana da yaaevet canım hafta sonunu üst üste değerlendirdik. daha pik göremedik ya boşuna gibi geliyo bunlar
bakalim bekliycem baya ben sakin sakin folik asitimi aliyim aslanpercemi hapimi aliyim gerisi allaha kalmis Nasip . Bidhaki ay hic ugrasmayayim diyorumEvet 1 hafta sonra test yapmalısın galiba
yine bi topikte okumuştum kuzumHehe tamam kuzum yarin ovu testini atarım doktordan gelincede bilgi veririm size bakalım nolacaketiketlerim seni kuzum
çatlamış canım bugünü de değerlendir
Ya iste bende yumurtlamayla beraber akinti basliyor o yuzden ayirt edemiyorum belki de vucudumu tanimiyorum tam anlamiylaBen bir de catladigini şöyle anlardim yumurta akı gibi şeffaf bir akıntı olur o gün o zaman çatlamış demektir ondan sonra dükkan kapanirdi ben de
Evet kesinlikle stressiz olmali ve testler acikcasi biraz baski kuruyor insan uzerinde ben onu anladim, eger bu ay tutmamissa onumuzdeki ay ovulasyon takibi yapmadan deneyecegimİlişki stressiz olmalı belki ilk gün ki denemenin spermi tutunacak bilemezsiziniz her günü değerlendirin ve şeffaf akıntı gelince çatlama olmuş demektir 2 yıldır denemediğim iz için unutmuşum herseyi
Gercekten o bekleyis cok zor anliyorum seni kuzum Rabbim enn guzelini nasip etsin❤
Canım eğer müsaitsem ben de bekliyorum bu ay genelde bekledim bakalım ne olcak etkili mi görücezkızlar siz ilişkiden sonra hemen duşa giriyormusunuz
bazen spermler 3 saat durup öyle gidebiliyormuş yerinde hızlı olanlar sanırım
bende 3 saat bekliyorum
gerçi gerek diyor her doktor ama bari bekleyeyim diyorum napayım bekleyebildiğim zaman müsait ise
sizler napıyosunuz
Kuzum bn banyo yapmiyoeum uyuyorum sabah namZinda dus aliyorumkızlar siz ilişkiden sonra hemen duşa giriyormusunuz
bazen spermler 3 saat durup öyle gidebiliyormuş yerinde hızlı olanlar sanırım
bende 3 saat bekliyorum
gerçi gerek diyor her doktor ama bari bekleyeyim diyorum napayım bekleyebildiğim zaman müsait ise
sizler napıyosunuz
Aynen canım bendede oluyor akıntı çok asiric life kullanan arkadaslar help me?
su gibi akıntınız geliyormu?
durup durup bianda gelen çamaşırımın ön kısmını tamamen ıslatan akıntım var.yumurtlamam henüz yok. yavaş yvaş koyulaşmaya başladı ama pik yok yani.
1 hafta sonra derken yumurtlamadan mi yoksa battan 1 hafta sonra mi test yapilmali? Benim bata 8 gun var test yapsam bisey cikmaz heralde dimi?Evet 1 hafta sonra test yapmalısın galiba
Hic sorma canim yaa vallahiçatlamış canım bugünü de değerlendir
ne yorucu bu işler kızlar yaa
Bence gulen yüz yumurtanın catladigini gösterir onunla başlıyorsa şeffaf akıntı (beyaz değil) artık bitti bekleme zamanı geldi demektirYa iste bende yumurtlamayla beraber akinti basliyor o yuzden ayirt edemiyorum belki de vucudumu tanimiyorum tam anlamiyla
Tabikii Umit variz daimaTsk ederim cnminslh bir dahaki aya
Pco mu var sen de pcosu olduğu için öyle dedim çünkü adet tarihi uzayacak1 hafta sonra derken yumurtlamadan mi yoksa battan 1 hafta sonra mi test yapilmali? Benim bata 8 gun var test yapsam bisey cikmaz heralde dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?