Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inan uzulmedim cnm belirsizlik beni yordu normalde reglm cok duzenlidir ama bu ay gelmek bilmedi hep stersten birde halen krimiziya donmedi 3 saat once kahverengi leke geldi gerisini bekliyrm
Gercekten o bekleyis cok zor anliyorum seni kuzum Rabbim enn guzelini nasip etsin

Hehe tamam kuzum yarin ovu testini atarım doktordan gelincede bilgi veririm size bakalım nolacak etiketlerim seni kuzum
yine bi topikte okumuştum kuzum
kız ovu testleri ile takip ediyordu daha pik olmadan doktora gitmişti doktor yumurtan çatlamış demişti hatta
diyodu ovu testleri tam garanti değil öncesinde başlayın diye
bakalım doktor sana ne dicek beni de etiketle kuzum oldumu

Ben bir de catladigini şöyle anlardim yumurta akı gibi şeffaf bir akıntı olur o gün o zaman çatlamış demektir ondan sonra dükkan kapanirdi ben de
Ya iste bende yumurtlamayla beraber akinti basliyor o yuzden ayirt edemiyorum belki de vucudumu tanimiyorum tam anlamiyla

kızlar siz ilişkiden sonra hemen duşa giriyormusunuz
bazen spermler 3 saat durup öyle gidebiliyormuş yerinde hızlı olanlar sanırım
bende 3 saat bekliyorum
gerçi gerek diyor her doktor ama bari bekleyeyim diyorum napayım bekleyebildiğim zaman müsait ise
sizler napıyosunuz

İlişki stressiz olmalı belki ilk gün ki denemenin spermi tutunacak bilemezsiziniz her günü değerlendirin ve şeffaf akıntı gelince çatlama olmuş demektir 2 yıldır denemediğim iz için unutmuşum herseyi
Evet kesinlikle stressiz olmali ve testler acikcasi biraz baski kuruyor insan uzerinde ben onu anladim, eger bu ay tutmamissa onumuzdeki ay ovulasyon takibi yapmadan deneyecegim

Canım eğer müsaitsem ben de bekliyorum bu ay genelde bekledim bakalım ne olcak etkili mi görücez

Kuzum bn banyo yapmiyoeum uyuyorum sabah namZinda dus aliyorum

Aynen canım bendede oluyor akıntı çok asiri

Ya iste bende yumurtlamayla beraber akinti basliyor o yuzden ayirt edemiyorum belki de vucudumu tanimiyorum tam anlamiyla
Bence gulen yüz yumurtanın catladigini gösterir onunla başlıyorsa şeffaf akıntı (beyaz değil) artık bitti bekleme zamanı geldi demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…