- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.421
Bizimki vucutlar sapitti zaten ayari kaçtiAy ne ben ateşe çok güvenmedim ama doğru sonuç alanlarda var milletin vücudu akıllı bizimki gibi değil
Tamam kuzumm, 2020 inşallah hepimize iyi gelsin
Evet canim çatlamis calismaya devam
En yakın arkadaşlarım ikinci çocuklarına kazayla hamile kaldılar ve eşimden önce kalkıp ben yıkandım diyor ikisidekızlar siz ilişkiden sonra hemen duşa giriyormusunuz
bazen spermler 3 saat durup öyle gidebiliyormuş yerinde hızlı olanlar sanırım
bende 3 saat bekliyorum
gerçi gerek diyor her doktor ama bari bekleyeyim diyorum napayım bekleyebildiğim zaman müsait ise
sizler napıyosunuz
Ben ilk yumurta takibi yaptirdigimda şu saatte ilişki dedi Dr ben yapamadım olmadı yaniEvet kesinlikle stressiz olmali ve testler acikcasi biraz baski kuruyor insan uzerinde ben onu anladim, eger bu ay tutmamissa onumuzdeki ay ovulasyon takibi yapmadan deneyecegim
Aaa erkekmiymis cnm saglikli sihhatli olsun insallahevet bitanem ctesi pipimizi gördük
dogru soru doktorum adetim düzelsin yumuta catlasin diye vermisti acaba devam alsam mi ki yoksa biraksam mi bi doktrum 6 ay düzenli hergün adet olsanda kullan demistiAslan pencesi adeti düzenler dimi senin yumurtlamadan sonra icmen dogrumu
Konuştuk canim bu akşam bi sıkıntı yok dedi olsada söylemez zaten. Allah hepsinin yardımcısı olsunHadi inşallah yan yana olursunuz
Canm eşinden haber varmı, nasıl eşin
Evet canım kıran operasyonundaBizim durumlar karışık aslında biraz
Eşiniz bitliste miydi
Bilmiyorum canım ben de sana sordum Dr in öyle dediyse kullan ya da druna sor ne diyecekdogru soru doktorum adetim düzelsin yumuta catlasin diye vermisti acaba devam alsam mi ki yoksa biraksam mi bi doktrum 6 ay düzenli hergün adet olsanda kullan demisti
Hayir canim yani jinekolojik muayenemde doktor herhangi bir sorunun yok demisti adetim duzenli 30 gunde bir oluyorumPco mu var sen de pcosu olduğu için öyle dedim çünkü adet tarihi uzayacak
Olacagi varsa oluyor iste eskiler derdi ta ustume ceketini atsa hamile kaliyorum diyeEn yakın arkadaşlarım ikinci çocuklarına kazayla hamile kaldılar ve eşimden önce kalkıp ben yıkandım diyor ikiside
Bu kadar uğraşan varken benim kazayla hamile kalana da inanasım gelmiyor artıkEn yakın arkadaşlarım ikinci çocuklarına kazayla hamile kaldılar ve eşimden önce kalkıp ben yıkandım diyor ikiside
Allah sagsalim kavuştursun canım Allah tüm silah arkadaşlarına ve ona güç kuvvet versin düşmana fırsat vermesinEvet canım kıran operasyonunda
Benimde eşim uzman bitlise atandık bu seneEvet canım kıran operasyonunda
Arkadaşın pcosu olduğu için öyle dedim o batindan 1 hafta sonra yapmasi lazim geç döllenme olacak çünkü cbatinda yaparsa testi morali bozulurHayir canim yani jinekolojik muayenemde doktor herhangi bir sorunun yok demisti adetim duzenli 30 gunde bir oluyorum
Kuzum bn banyo yapmiyoeum uyuyorum sabah namZinda dus aliyorum
ozaman kızlar bekleyebildiğimiz kadar bekleyelimEn yakın arkadaşlarım ikinci çocuklarına kazayla hamile kaldılar ve eşimden önce kalkıp ben yıkandım diyor ikiside
Tamm canim bidahaki aya insallahD1DEM ben bugün kırmızıları gördüm bir sonraki bat 23 Ocak adetim 5 gün erken geldi ☹☹☹☹☹☹☹☹☹
Tamam canimmm cok sagolEvet canim çatlamis calismaya devam
Haha bakalım yarın yumurtlama olur pik gelir 13.50de randevum çatlamamış olursa doktor görür söylerHayırlısi inşallah kuzum bak kaç mm besleyebildin yumurtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?