Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En yakın arkadaşlarım ikinci çocuklarına kazayla hamile kaldılar ve eşimden önce kalkıp ben yıkandım diyor ikiside

Evet kesinlikle stressiz olmali ve testler acikcasi biraz baski kuruyor insan uzerinde ben onu anladim, eger bu ay tutmamissa onumuzdeki ay ovulasyon takibi yapmadan deneyecegim
Ben ilk yumurta takibi yaptirdigimda şu saatte ilişki dedi Dr ben yapamadım olmadı yani

dogru soru doktorum adetim düzelsin yumuta catlasin diye vermisti acaba devam alsam mi ki yoksa biraksam mi bi doktrum 6 ay düzenli hergün adet olsanda kullan demisti
Bilmiyorum canım ben de sana sordum Dr in öyle dediyse kullan ya da druna sor ne diyecek

En yakın arkadaşlarım ikinci çocuklarına kazayla hamile kaldılar ve eşimden önce kalkıp ben yıkandım diyor ikiside
Bu kadar uğraşan varken benim kazayla hamile kalana da inanasım gelmiyor artık

Hayir canim yani jinekolojik muayenemde doktor herhangi bir sorunun yok demisti adetim duzenli 30 gunde bir oluyorum
Arkadaşın pcosu olduğu için öyle dedim o batindan 1 hafta sonra yapmasi lazim geç döllenme olacak çünkü cbatinda yaparsa testi morali bozulur

Hayırlısi inşallah kuzum bak kaç mm besleyebildin yumurtan
Haha bakalım yarın yumurtlama olur pik gelir 13.50de randevum çatlamamış olursa doktor görür söyler ama eminim şuan en az 22 mm olmuştur 2 günde belki 23 24 bakalım 18 üstü zaten yeterli normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…