Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam kuzum yarın gidip gelim mutlaka haber vericem size etikette yaparım ❤
Bana doktor çatladı demedi 20 mm olmuş çatlar dedi degerlendir dedi ama ovu testi pik olmak üzere yarın sabah olur insallah büyük ihtimal sonrada zaten doktorda olucam çatlamadan görürse boyutunu falan yazarım burayada

Doktor bana sabaha kadar dus alma dedi sende alma kuzum bende sabahlari aliyorum

Haha bakalım yarın yumurtlama olur pik gelir 13.50de randevum çatlamamış olursa doktor görür söyler ama eminim şuan en az 22 mm olmuştur 2 günde belki 23 24 bakalım 18 üstü zaten yeterli normalde
20 mm bile yeterli çatlamasina canım ama ovude pik göremeyince insan düşünüyor degilmi insalah güzel heberler alirsin

Selam kızlar doktor randevusundan geliyorum.
Doktor amcası yavrumun kalp atışını duyamadı, vajinal baksaydı belki duyardı ama teklif etmedi.
Kesesine baktı, bebeği gösterdi minicik bir şey yahu o ben inanmakta bayağı bir zorluk çektim gösterdiğinin bebek olduğunu söyleyince sata göre 5+6'yım ama bebek 5+2'deymiş.
10 güne ihtiyacımız var dedi doktor kalp atışı için inşallah bir sonraki sefere duyabiliriz artık
Hepinize dua ediyorum rabbim hepinize yaşatsın inşallah

20 mm bile yeterli çatlamasina canım ama ovude pik göremeyince insan düşünüyor degilmi insalah güzel heberler alirsin
Aynen kuzum doktor çatlar dedi ve çatlamayınca bi takıldı kafama ama diorum sanırım daha büyüyeceği varmış ovudada koyu çizgi görünce anladım sabah pik gelecek içim biraz rahatladı Amin kuzum insallah

Maşallah kuzum ya teyzesinin gülüne gul dedim kizmi olcak aceba ki
Inşallah duyarsın kuzum daha erkenmis
Bende ilk gittiğimde bebeği gördüm nerde hani demistim anlamamıştım yaşta küçük olunca ama ilk kalp atışını duyduğumda ağlamıştım heyecandan rabbim herkeze yaşatsın inşallah

Ayyyy Amin inşallah sağlıklı olsun kuzum da bana yeter

Ayyyy Amin inşallah sağlıklı olsun kuzum da bana yeter
Amin kuzum önemli olanda o zaten
Bi ara size kızım bebekliğini atayım çok tatlıydı ya fare kadar doğdu ama sonra bir kilo aldı şimdi yaşıtlarınin 5 katı maşallah boy kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…