- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.441
Tamam kuzum yarın gidip gelim mutlaka haber vericem size etikette yaparım ❤yine bi topikte okumuştum kuzum
kız ovu testleri ile takip ediyordu daha pik olmadan doktora gitmişti doktor yumurtan çatlamış demişti hatta
diyodu ovu testleri tam garanti değil öncesinde başlayın diye
bakalım doktor sana ne dicek beni de etiketle kuzum oldumu
Çatlamış Kuzum yumurtlama bitmiş değerlendir bugunude
Doktor bana sabaha kadar dus alma dedi sende alma kuzumkızlar siz ilişkiden sonra hemen duşa giriyormusunuz
bazen spermler 3 saat durup öyle gidebiliyormuş yerinde hızlı olanlar sanırım
bende 3 saat bekliyorum
gerçi gerek diyor her doktor ama bari bekleyeyim diyorum napayım bekleyebildiğim zaman müsait ise
sizler napıyosunuz
evet canım erkekAaa erkekmiymis cnm saglikli sihhatli olsun insallahbende acayip merak ediyorum
Anladim canim ben bat gunu mu yapiyim peki sence daha erken belli olmaz mi?Arkadaşın pcosu olduğu için öyle dedim o batindan 1 hafta sonra yapmasi lazim geç döllenme olacak çünkü cbatinda yaparsa testi morali bozulur
Hadi insallah cnm 9 ocak da gidicem kismetseevet canım erkeksende ilk kontrolünde öğrene bilirsin
O nasıl bi kaza ki bu kadar bilerek yaptigimiz halde bizde tutmuyor o kaza şeklini cok merak ettimBu kadar uğraşan varken benim kazayla hamile kalana da inanasım gelmiyor artık
20 mm bile yeterli çatlamasina canım ama ovude pik göremeyince insan düşünüyor degilmiHaha bakalım yarın yumurtlama olur pik gelir 13.50de randevum çatlamamış olursa doktor görür söylerama eminim şuan en az 22 mm olmuştur 2 günde belki 23 24 bakalım 18 üstü zaten yeterli normalde
Kaza diyenlere çok sinirleniyorum bildiğiniz gibi değilO nasıl bi kaza ki bu kadar bilerek yaptigimiz halde bizde tutmuyor o kaza şeklini cok merak ettim
Bizde istemiyoz cocuk diyelim bari belki o kaza bizide bulurKaza diyenlere çok sinirleniyorum bildiğiniz gibi değilNe kazası ya
Bat günü yap erken yapıp çıkmayabilir kanda bth yumurtlamadan 12 gün sonra yükselir çünküAnladim canim ben bat gunu mu yapiyim peki sence daha erken belli olmaz mi?
Aynen kuzum doktor çatlar dedi ve çatlamayınca bi takıldı kafama ama diorum sanırım daha büyüyeceği varmış20 mm bile yeterli çatlamasina canım ama ovude pik göremeyince insan düşünüyor degilmiinsalah güzel heberler alirsin
Herhalde kuzum
Maşallah kuzum ya teyzesinin gülüneSelam kızlar doktor randevusundan geliyorum.
Doktor amcası yavrumun kalp atışını duyamadı, vajinal baksaydı belki duyardı ama teklif etmedi.
Kesesine baktı, bebeği gösterdi minicik bir şey yahu oben inanmakta bayağı bir zorluk çektim gösterdiğinin bebek olduğunu söyleyince sata göre 5+6'yım ama bebek 5+2'deymiş.
10 güne ihtiyacımız var dedi doktor kalp atışı için inşallah bir sonraki sefere duyabiliriz artık
Hepinize dua ediyorum rabbim hepinize yaşatsın inşallah
Ayyyy Amin inşallah sağlıklı olsun kuzum da bana yeterMaşallah kuzum ya teyzesinin gülünegul dedim kizmi olcak aceba ki
Inşallah duyarsın kuzum daha erkenmis
Bende ilk gittiğimde bebeği gördüm nerde hani demistim anlamamıştım yaşta küçük oluncaama ilk kalp atışını duyduğumda ağlamıştım heyecandan rabbim herkeze yaşatsın inşallah ❤
Amin kuzum önemli olanda o zatenAyyyy Amin inşallah sağlıklı olsun kuzum da bana yeter
Çok ayıp ama popodan gaz çıkarmak :-/ ve çok sesliGaz derken söylemesi ayıp bende 2 gündür şişkin hissediyorum çok fazla normalden fazla yani senin nasıldı canım
Yok yok bizim oylede olmazBizde istemiyoz cocuk diyelim bari belki o kaza bizide bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?