Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 yüksek canım tiroit hastasıyım ben o yüzden söylüyorum , gebelik için istediğimiz değerler 2, 2,5 diyor doktor
Benim 2bucuk ay önce 1.69 du geçen ay 2.06 idi kuzum bu ay tekrar yaptirsammi tsh için değer ufak bi artmış ama benim hep bu civarlarda üstüne çıkmıyor iyimi

Valla haklisin canim bende icsem kotu olurdum ama ben bu ay zencefil ve pekmez karsitirip ictim
Ben taze yiyom suyunu icmiomda midem bulandı artık havuctan afiyet olsun sifa olsun kuzum ❤yumurtlama olsada rahatlasam nette bakıyorum hergun 2 mm büyüyormuş yumurta öyleyse şuan benimki 24 mm oluyor daha nekadar büyüyecek yeter sağ kasığımda ağrıyor şuan sanırım sabaha pik gelecek bugün sürekli yokladı bu ağrı hele oturunca hepten vuruyor sancısı
Bide doktor söylemedi ama ben ultrasonda göz ucuyla gördüm 3 yumurta gözüküyordu ekranda aceba onlar ne durumda

Insallah catliyicaklar kuzum onlar simdi ditorlar ben bi guzel gelisiyim Ki sperm geldigi gibi aliyim onuu masallah

Benim 2bucuk ay önce 1.69 du geçen ay 2.06 idi kuzum bu ay tekrar yaptirsammi tsh için değer ufak bi artmış ama benim hep bu civarlarda üstüne çıkmıyor iyimi
Doktoruna söylersin çünkü ben kronik haşimatoyum, 7 lerden 2 kere düştü değerim hemen hamile kalmışım şükür, saçlarım dökülmeye başladığında troitimle ilgili sorun var galiba dedim doktora belirttim zaten biliyordu yeniden test yapınca 16 ya çıkmış değerim düşünün, ilacın dozunu yükseltti ve her ay kontrole gel dedi . Dipnot, geneller hormonlar coşuyor troiti olan hastaların kontrolünü aksatmaması lazım dedi

Ben de haşimatoyum ama benimkisi 2’lerde. Ciddi birşey değl yani ilacın en düşüğünü kullanıyorum zaten. Doktorum bunun hamileliğe engel olacak kdr önemli olmadığını söylüyor benm için; belki yüksek olmadığndan... saç dökülmesine gelnce benm her zman nasıl dökülüyorsa standart öyle dökülüyor ekstra bi dökülmem yok bide sıktır saçlarım belki ondan.Ciddi anlamda saç dökülmesi vs mi yapıyor ileri seviyede?

Bende hic troid sorunu olmadi buzamana kadar kuzum 2 nin ustunu hic gormedim bu ay yine baktiririm bi kac hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…