Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İstemiyorduk ama kaza ile oldu yapacak birsey yok
Bu kadar uğraşmaya olmadı yemediğimiz içmediğimiz kalmadı denemediğimiz pozisyon kalmadı ovu testlerine yatırım yaptık olmadı doktor doktor gezdik belirtilerden kafayı yedik bu gidişle ancak kazayla olur zaten

Ne yapalim kuzum rabbim büyük ol derse olur hepsi birer bahane bunların

Canım sorma, nefes alışım zorlanıyor saç dökülmesini troitim çıktı çıkalı yaşıyorum ve çok üzülüyorum

Kuzum sabah regl oldum tam gününde , saatinde sen de durumlar nasıl
Yaa çok üzüldüm abla hayırlısı olsun bi dahaki aya inşallah ben olmadım normalde ilaç bittikten sonra 5. Gün olurdu hem de öğleye doğru birden başlayan sancı ve bel ağrısıyla gelirdi adetim hatta bir gece önceden kahverengi lekem başlardı ama gelen giden yok sancım da yok bilmiyorum ama arada beyaz esnek akıntım oluyor ve sabah ilk uyandığımda su gibi şeffaf ama yapışkan ve esnek akıntım vardı hatta ıslaklığı hissedince eyvah uyurken başlamış adetim diye lavaboya koşmuştum

Artık diğer aya kaldı kUzum inşallah o zaman olur Ya sen hala olmadıysan bence umut var eğer sabaha kadar olmaZsan test yap ya da kan ver , ay çok heyecanlı Bu arada bende Kayseri’de oturuyorum

Artık diğer aya kaldı kUzum inşallah o zaman olur ☺ Ya sen hala olmadıysan bence umut var eğer sabaha kadar olmaZsan test yap ya da kan ver , ay çok heyecanlı ☺ Bu arada bende Kayseri’de oturuyorum
Gerçekten mi sen neredesin abla? Bekliyorum abla yarın da olmazsam az daha sabredip 1 hafta sonra kan vericem o zamana kadar âdet olursam boşa vermiş olmayım kan biraz sıkıntılı oluyor benim kan vermem bi de korkuyorum kan verince değerin düşük ya da negatif çıkmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…