- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.481
Sen ne yaptın kuzuAbla adet tarihimiz aynıydı durumlar nasıl?
AminnnnAynen Allah kazara hamile kaldim demeyi nasip etsin
canimiz cikti demeyecek miyzAminnnnben hamile kalırsam bende kazayla oldu diyeceğim herkes öyle diyor ya adet böyleymiş demek ki
Aminnnnben hamile kalırsam bende kazayla oldu diyeceğim herkes öyle diyor ya adet böyleymiş demek ki
Bu kadar uğraşmaya olmadı yemediğimiz içmediğimiz kalmadı denemediğimiz pozisyon kalmadı ovu testlerine yatırım yaptık olmadı doktor doktor gezdik belirtilerden kafayı yedik bu gidişle ancak kazayla olur zatenİstemiyorduk ama kaza ile oldu yapacak birsey yok
Kuzum sabah regl oldum tam gününde , saatindeAbla adet tarihimiz aynıydı durumlar nasıl?
Ne yapalim kuzum rabbim büyük ol derse olur hepsi birer bahane bunlarınBu kadar uğraşmaya olmadı yemediğimiz içmediğimiz kalmadı denemediğimiz pozisyon kalmadı ovu testlerine yatırım yaptık olmadı doktor doktor gezdik belirtilerden kafayı yedik bu gidişle ancak kazayla olur zaten
Canım sorma, nefes alışım zorlanıyor saç dökülmesini troitim çıktı çıkalı yaşıyorum ve çok üzülüyorumBen de haşimatoyum ama benimkisi 2’lerde. Ciddi birşey değl yani ilacın en düşüğünü kullanıyorum zaten. Doktorum bunun hamileliğe engel olacak kdr önemli olmadığını söylüyor benm için; belki yüksek olmadığndan... saç dökülmesine gelnce benm her zman nasıl dökülüyorsa standart öyle dökülüyor ekstra bi dökülmem yok bide sıktır saçlarım belki ondan.Ciddi anlamda saç dökülmesi vs mi yapıyor ileri seviyede?
Maşallah olmasın ya çok kötü bir şey, annemden Miras kalmışBende hic troid sorunu olmadi buzamana kadar kuzum 2 nin ustunu hic gormedim bu ay yine baktiririm bi kac hafta sonra
YaaKuzum sabah regl oldum tam gününde , saatindesen de durumlar nasıl
Artık diğer aya kaldı kUzum inşallah o zaman olurYaaçok üzüldüm abla hayırlısı olsun bi dahaki aya inşallah ben olmadım normalde ilaç bittikten sonra 5. Gün olurdu hem de öğleye doğru birden başlayan sancı ve bel ağrısıyla gelirdi adetim hatta bir gece önceden kahverengi lekem başlardı ama gelen giden yok sancım da yok bilmiyorum ama arada beyaz esnek akıntım oluyor ve sabah ilk uyandığımda su gibi şeffaf ama yapışkan ve esnek akıntım vardı hatta ıslaklığı hissedince eyvah uyurken başlamış adetim diye lavaboya koşmuştum
Abla bekliyorum hala gelen giden yok normalde bu gün öğleye doğru bşlamış olması gerekirdi hatta 1 gece önceden kahverengi lekem başlardı ama işte yok gelmedi henüzSen ne yaptın kuzu
Gerçekten miArtık diğer aya kaldı kUzum inşallah o zaman olur ☺ Ya sen hala olmadıysan bence umut var eğer sabaha kadar olmaZsan test yap ya da kan ver , ay çok heyecanlı ☺ Bu arada bende Kayseri’de oturuyorum
Insallah kuzumMaşallah olmasın ya çok kötü bir şey, annemden Miras kalmış
Amin canım teşekkür ederimInsallah kuzum❤ benim ailedede yok duymadim hiç
Allah şifa versin kuzum❤
Fark etmez bence kuzum her türlü olur ben taze yiyorum sen 2 turlude yapabilirsinKızlar yumurta çatlatmak için havuç yemek mi yoksa kaynatıp suyunu içmek mi yoksa sıkıp taze suyunu içmek mi hangisini yapmak mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?