- 2 Mart 2016
- 1.729
- 3.123
- 83
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.501
Yemek daha iyi bencede ise yarıyorsaFark etmez bence kuzum her türlü olur ben taze yiyorum sen 2 turlude yapabilirsin
Yani bencede kuzum posasıyla herşeyiyle yemek daha iyi olur ise yarıyordur illaki ❤Yemek daha iyi bencede ise yarıyorsa
Ben hatta tuplerim bagliyken hamile kalmişim derim nasilsa herkes bagli oldugunu biliyordu actirdigimi pek bilen yok daha degisik olsunAminnnnben hamile kalırsam bende kazayla oldu diyeceğim herkes öyle diyor ya adet böyleymiş demek ki
12 sene sonra hazırliksiz yakalandik halbuki 20. Yilimizda yapmayi planliyorduk neyse artik mecbur dogurcam aldirsam gunah olur dersinİstemiyorduk ama kaza ile oldu yapacak birsey yok
Aminn kuzum insallah tutucaktirInsallah kuzum ya 1 i en buyuk olan çatlasa yeter banaah ah insallah kuzum okadar buyumeye tutsa insallah ❤
Ayyyy hadi inşallaaahhhh inşallahhhh sonunda gördün çift çizgiyibenim dün ovulasyon testinde gülüklü emoji cikti yumurtlama oluyor diye gösterdi yani tam umutlarimi kaybediyordum ... 22. gün de belli oldu bakalaim inshallah hayirlisi ise tutmustur
Kuzum şeritlerden al hem hassas hemde uygun ve topiğimizin prensesi olarak lütfen artık denemelere başlaDoğruluk payı yüksek mi acaba
Allah korusun hepsini inşallah, sağ salim kavuşunKonuştuk canim bu akşam bi sıkıntı yok dedi olsada söylemez zaten. Allah hepsinin yardımcısı olsun
Hepside olur kuzum hangisini istiyosan yap ama ibrahim saracoglu suda haslamayi oneriyor kürunde. Videosu var ibrahim saraç oglu incur havuc kuru diye yaz cikar ben yaptim bir ay ama bi halt olmadiKızlar yumurta çatlatmak için havuç yemek mi yoksa kaynatıp suyunu içmek mi yoksa sıkıp taze suyunu içmek mi hangisini yapmak mantıklı
Anladm cnm düzelir inşallah İlaçlarını düzenli kullanırsan daha iyi olacağını umuyorumCanım sorma, nefes alışım zorlanıyor saç dökülmesini troitim çıktı çıkalı yaşıyorum ve çok üzülüyorum
Bana doktorum ilişkiden sonra en az yarım saat kalkma demişti kuzum bence iyi yapıyorsunkızlar siz ilişkiden sonra hemen duşa giriyormusunuz
bazen spermler 3 saat durup öyle gidebiliyormuş yerinde hızlı olanlar sanırım
bende 3 saat bekliyorum
gerçi gerek diyor her doktor ama bari bekleyeyim diyorum napayım bekleyebildiğim zaman müsait ise
sizler napıyosunuz
Şehir hastanesinin oradaki tokilerdeyim kUzum sen ne taraftaydınGerçekten misen neredesin abla? Bekliyorum abla yarın da olmazsam az daha sabredip 1 hafta sonra kan vericem o zamana kadar âdet olursam boşa vermiş olmayım kan biraz sıkıntılı oluyor benim kan vermem bi de korkuyorum kan verince değerin düşük ya da negatif çıkmasından
Düzelir mi dediğimde ömürboyu ilaç kullanacaksın, ileri zamanlarda ameliyat olabilirsin dedi :)Anladm cnm düzelir inşallah İlaçlarını düzenli kullanırsan daha iyi olacağını umuyorum
Yeni evlilerde sistit denen bir hastalık bar malum, doktor ilişkiden sonra hemen toka idrara karışmasın çişini yap demişti bana , hamilelik istediğimi de biliyordu ,kızlar siz ilişkiden sonra hemen duşa giriyormusunuz
bazen spermler 3 saat durup öyle gidebiliyormuş yerinde hızlı olanlar sanırım
bende 3 saat bekliyorum
gerçi gerek diyor her doktor ama bari bekleyeyim diyorum napayım bekleyebildiğim zaman müsait ise
sizler napıyosunuz
İnşallah gerek kalmazDüzelir mi dediğimde ömürboyu ilaç kullanacaksın, ileri zamanlarda ameliyat olabilirsin dedi :)
Ben Yıldızevler deyim abla da haftanın 3 günü sarızda 3 günü kendi evimdeyimŞehir hastanesinin oradaki tokilerdeyim kUzum sen ne taraftaydınya inşallah sabredebilirsin o zamana kadar☺ Senin idrarda biraz silik mi çıkmıstı kuzucum
Öyle derim herhalde12 sene sonra hazırliksiz yakalandik halbuki 20. Yilimizda yapmayi planliyorduk neyse artik mecbur dogurcam aldirsam gunah olur dersin
Ayy kzuum Allah senden razı olsun bana umut verdin inşallah Rabbimde nasip etmiş olur da hayırlı sonuç aliriz. Sen yaptırdın mı aşılamanıHiç moralini bozma çünkü ben bu ay çatlatma iğnesi oldum. Ardından aşılama olacaktım doktorum 32. saatte gel dedi, çatlamamış. 36. saatte gittim çatlamamış. 42. saatte çatlamamıştı hala. İğneden 55 saat sonra falan tekrar gittim de çatlamıştı sonunda. Yani öyle taamm 36. saat diye bişey yok endişelenme :)
Taze suyunu icsen cok icmis olursun bence daha guzel olur. Çünkü 1 cay bardagi havuc suyu icin baya havuc koyman gerekiyor guzel olur faydalı olurKızlar yumurta çatlatmak için havuç yemek mi yoksa kaynatıp suyunu içmek mi yoksa sıkıp taze suyunu içmek mi hangisini yapmak mantıklı
tv izliyodum kuzum sen napiyosn konusamadik bayadirKızlar napiyorsunuz
Ben 3 ayda doktor manyağı oldum ya eşime soylemedimde gidicem bilmiyorarkadaş gidiyor onla gidicem dedim söylesem kızar çünkü hehehe pembe yalanlar bunlar birşey olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?