- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.521
Bende tv izliyorum kuzumtv izliyodum kuzum sen napiyosn konusamadik bayadir
Doktora niye gidicen canim esin kizarmiki
Havuc suyu diyince aklıma hep Ankara Beypazarı geliyo adım başı havuc suyu sıkıp satılıyorTaze suyunu icsen cok icmis olursun bence daha guzel olur. Çünkü 1 cay bardagi havuc suyu icin baya havuc koyman gerekiyor guzel olur faydalı olur
Aa ne guzel oyle bi yer mi var :) Cok merak ediyorum Ankarayi yaHavuc suyu diyince aklıma hep Ankara Beypazarı geliyo adım başı havuc suyu sıkıp satılıyororda yaşasaydım keşke
Evet ya hatta havuc heykelı de varHavuc suyu diyince aklıma hep Ankara Beypazarı geliyo adım başı havuc suyu sıkıp satılıyororda yaşasaydım keşke
Sen bilirsin kuzumda testten takip ediyorsun zatengitmene gerek varmikiBende tv izliyorum kuzum
Özele gittim 2 kere şimdi devlete gidicem o yüzden kızar sürekli sürekli ne gidion die
Pik yarın olacak büyük ihtimalle hazır olmuşken giderim baktiriyim didim20 mm idi en son cumartesi hala piklemedi merak ettim
Kuzumm isim vardi bugun ya catladi yumu4ta
Buradayim kuzumm
Aslında yok ama.ben çok deliyim ve takıntılıSen bilirsin kuzumda testten takip ediyorsun zatengitmene gerek varmiki
Sen bilirsim kuzumAslında yok ama.ben çok deliyim ve takıntılıgitmezsem içim içimi yer ultrasonda görsem rahatlarım ozaman daha uğraşmam zaten bat geçmeden ne belirti ararım ne test yaparım dersimi aldım ben
Hadiiii hayirlisi canimmm insallah tutarKuzumm isim vardi bugun ya catladi yumu4ta
Bat ne zaman canimKızlar ben şimdimi yapayım testi sabah mi bide bir iki leken daha oldu. Şimdi beyaza döndü ara ara oluyor yine sağ kasığında çok batma var sizce boşa mi ümitleniyorum
Canim adetin gectimiKızlar ben şimdimi yapayım testi sabah mi bide bir iki leken daha oldu. Şimdi beyaza döndü ara ara oluyor yine sağ kasığında çok batma var sizce boşa mi ümitleniyorum
Gözünaydn kuzm bnmKızlar inanamıyorum suan ben yazmaıym kusura bakmayın yanlış yazarsam ellerim titriyor buneee yaa allahıma bin şükür seni bana verene Allahım cokkkkkkkkkk şükür bana pregstan diye ilaç verdi ve 10 gün gene beklememi söyledi ama riski varmiş gne ☹
MaşaAllah kuzm en cok sen bu tadı hak etmişsin Allahm özlemine degck evlat etsn belrtin varmydı ve bişey uyguladn mı kuzmHiç ama hiç umudum yok tu kızlar inanamıyorum suan 21 kasımda 1 kere İLŞKİ oldu ve onun bana bebeğimi getirmesi cok şükür cok şükür 7 sene sonunda geldi mucizem Allahım hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat versin hepinize Allahım hepinizin kucaklarini evlat ile doldursun tek tek Rabbim dualarımı kabul etsin inşallah İnsallah her aksam sızın için dua etcem
Ben Kayseri de çok yeniyim daha ama sanırım yıldızevler biraz zıt tarafta sanırımBen Yıldızevler deyim abla da haftanın 3 günü sarızda 3 günü kendi evimdeyimevet abla ilk yaptığım test pozitifti 2 gün kala yaptım negatif çıktı bilmiyorum ama pek güvenemiyorum evde yapılan testlere
Gözüküyor kuzum 2 türlüde ama alttan daha net oluyor diye doktorlar alttan bakıyor ama ben karından isticem bakılmasını kabul ederlerse bakalımSen bilirsim kuzum
Canim karin ultrasonunda yumurtanin catlayip catlamadigi gozukuyormu
Aminn amin kuzumm cok sagol sen yarin geluyonmu❤Hadiiii hayirlisi canimmm insallah tutar
İnşallah ablaBen Kayseri de çok yeniyim daha ama sanırım yıldızevler biraz zıt tarafta sanırım ☺ Bir gün görüşelimTuana-38 de Kayseri de oturuyor ☺ Adet olana kadar Ümit vardır kUzum inşallah güzel haber verirsin ❤
Sen adet olmamissin kuzumm hadi bize sevincli haberler ver ikerleyen gunlerdeİnşallah ablaaynen biraz zıt Tuana-38 ablayla daha yakınız kısmet olursa buluşalım bi gün de ben pek Kayseri'de duramıyorum basıyor beni 3 gün evde 3 gün sarızda köyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?