Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tv izliyodum kuzum sen napiyosn konusamadik bayadir
Doktora niye gidicen canim esin kizarmiki
Bende tv izliyorum kuzum
Özele gittim 2 kere şimdi devlete gidicem o yüzden kızar sürekli sürekli ne gidion die
Pik yarın olacak büyük ihtimalle hazır olmuşken giderim baktiriyim didim 20 mm idi en son cumartesi hala piklemedi merak ettim

Taze suyunu icsen cok icmis olursun bence daha guzel olur. Çünkü 1 cay bardagi havuc suyu icin baya havuc koyman gerekiyor guzel olur faydalı olur
Havuc suyu diyince aklıma hep Ankara Beypazarı geliyo adım başı havuc suyu sıkıp satılıyor orda yaşasaydım keşke

Sen bilirsin kuzumda testten takip ediyorsun zatengitmene gerek varmiki

Sen bilirsin kuzumda testten takip ediyorsun zatengitmene gerek varmiki
Aslında yok ama.ben çok deliyim ve takıntılı gitmezsem içim içimi yer ultrasonda görsem rahatlarım ozaman daha uğraşmam zaten bat geçmeden ne belirti ararım ne test yaparım dersimi aldım ben

Aslında yok ama.ben çok deliyim ve takıntılı gitmezsem içim içimi yer ultrasonda görsem rahatlarım ozaman daha uğraşmam zaten bat geçmeden ne belirti ararım ne test yaparım dersimi aldım ben
Sen bilirsim kuzum
Canim karin ultrasonunda yumurtanin catlayip catlamadigi gozukuyormu

Gözünaydn kuzm bnm

MaşaAllah kuzm en cok sen bu tadı hak etmişsin Allahm özlemine degck evlat etsn belrtin varmydı ve bişey uyguladn mı kuzm

Ben Kayseri de çok yeniyim daha ama sanırım yıldızevler biraz zıt tarafta sanırım Bir gün görüşelim Tuana-38 de Kayseri de oturuyor Adet olana kadar Ümit vardır kUzum inşallah güzel haber verirsin

Sen bilirsim kuzum
Canim karin ultrasonunda yumurtanin catlayip catlamadigi gozukuyormu
Gözüküyor kuzum 2 türlüde ama alttan daha net oluyor diye doktorlar alttan bakıyor ama ben karından isticem bakılmasını kabul ederlerse bakalım

İnşallah abla aynen biraz zıt Tuana-38 ablayla daha yakınız kısmet olursa buluşalım bi gün de ben pek Kayseri'de duramıyorum basıyor beni 3 gün evde 3 gün sarızda köyde

İnşallah abla aynen biraz zıt Tuana-38 ablayla daha yakınız kısmet olursa buluşalım bi gün de ben pek Kayseri'de duramıyorum basıyor beni 3 gün evde 3 gün sarızda köyde
Sen adet olmamissin kuzumm hadi bize sevincli haberler ver ikerleyen gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…