Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında yok ama.ben çok deliyim ve takıntılı gitmezsem içim içimi yer ultrasonda görsem rahatlarım ozaman daha uğraşmam zaten bat geçmeden ne belirti ararım ne test yaparım dersimi aldım ben
Aynen cnm geçmeden test yapma, bir hafta geçmesini bekle en azından; benim reglm 4 gün gecikmişti bi kere o zaman bile yapmamıştım test bir hafta olmasını bekleyecektim ama bekleyemeden geldi o ayrı :) yani demem o ki erkenden umutlanmanın sonu hüsran oluyor hep.

Aynen kuzum 2 aydır anladım onu 3. Ayda aynı hataları yapmiycam hele yumurtlama gelsin gitsinde adet 3 4 gün gecikmeden yapmam test daha hele su inatçı yumurta bi pikleyip portlese

Olsun gulum belirti olmak zorunda degilkii
Beyaz esnek akıntım var sadece bi de kasığımda ara ara batma bilemiyorum inşallah bebiştendir bi de görseniz kayınvalidemin komşuları benden heyecanlı biri canın ne isterse söyle ben getireyim diyor diğeri bezlerini ben alırım öteki senin iş miş yapmana gerek yok evi etrafı toplar siler süpürürüm ben sen kendini yorma bebeğine dikkat et sayelerinde kendimi doğurmak üzere gibi hissediyorum

Slm kızlar maşallah baya hamiş var aramızda bu ay çok güzel haberler aldık çok şükür. Rabbim bütün hamişlere sağ salim kucağına almsyı nasip etsin. İsteyenlerede tez vakitte hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın Allahım. Bizde bugün gittik doktora bebişimizi gördük çok şükür. Herşey yolunda 2 hafta sonra kalp atışlarını görmeye gidicez. Göğüs kasık ve bel ağrım var. Doktor normal dedi ilk aylar olur dedi. Kuzumun ilk resmini koyuyorum buraya teyzeleri dua edin bizede sağ salim büyüyüp doğalım inşallah

Eklentiler

• 2E861F2E-F227-47A9-B82E-25169080A646.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 37
Ayy maşallah yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah abla

Oyyyyyyy kuzum benim yaaaa masallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin gördüğüm en güzel resimmm

Rabbim sana bağışlasın bizlerede nasip etsin

Oyy maşallah canım Allahım sağ saglim kucaginiza almayi nasip etsin Darısı isteyen herkesé

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…