- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #56.541
İnşallah abla ne adet var ne de belirtiSen adet olmamissin kuzumm hadi bize sevincli haberler ver ikerleyen gunlerde
Kısmet canım bilemezsin belkidw olurBenim de en çok istediğim şey
Kaynanam ikiz benim hep dua ediom ikiz olsun die nasip tabi bi tutsun da Allahın izniyle ikiz tej hoc farketmez
Doğru diyorsun canımEn başı sağlık o olduktan sonra gerisini Allah kolaylaştırır sabrını da verir korkma ☺
Aynen cnm geçmeden test yapma, bir hafta geçmesini bekle en azından; benim reglm 4 gün gecikmişti bi kere o zaman bile yapmamıştım test bir hafta olmasını bekleyecektim ama bekleyemeden geldi o ayrı :) yani demem o ki erkenden umutlanmanın sonu hüsran oluyor hep.Aslında yok ama.ben çok deliyim ve takıntılıgitmezsem içim içimi yer ultrasonda görsem rahatlarım ozaman daha uğraşmam zaten bat geçmeden ne belirti ararım ne test yaparım dersimi aldım ben
Biri çok artınca mor gebelik oluyor dedi o yüzden korkmuştum ama sorun yokmuş bugün doktora da gittiöIkı katı artması gerekıyordu senın 7katı artmıs neden sıkıntı oldugunu dusundun?
Aynen kuzum 2 aydır anladım onu 3. Ayda aynı hataları yapmiycam hele yumurtlama gelsin gitsinde adet 3 4 gün gecikmeden yapmam test dahaAynen cnm geçmeden test yapma, bir hafta geçmesini bekle en azından; benim reglm 4 gün gecikmişti bi kere o zaman bile yapmamıştım test bir hafta olmasını bekleyecektim ama bekleyemeden geldi o ayrı :) yani demem o ki erkenden umutlanmanın sonu hüsran oluyor hep.
Olsun gulum belirti olmak zorunda degilkiiİnşallah abla ne adet var ne de belirtikasıklarımda sancı falan olmuyor inşallah da yemem kırmızı kart
Beyaz esnek akıntım var sadece bi de kasığımda ara ara batma bilemiyorum inşallah bebiştendirOlsun gulum belirti olmak zorunda degilkii
bat 15 aralıkta baya geçtim dünden beri ara ara kahverengi akintim oluyordu bende test yapmaya cesaret bulamadım aldim bu gun sabah mi yapayım şimdi mi bilemedimBat ne zaman canim
Bayada geçmiş kuzum teste her türlü çıkar sabah akşam. Fark etmezbat 15 aralıkta baya geçtim dünden beri ara ara kahverengi akintim oluyordu bende test yapmaya cesaret bulamadım aldim bu gun sabah mi yapayım şimdi mi bilemedim
İnsalalhKısmet canım bilemezsin belkidw olur
Ayy maşallah yaaSlm kızlar maşallah baya hamiş var aramızda bu ay çok güzel haberler aldık çok şükür. Rabbim bütün hamişlere sağ salim kucağına almsyı nasip etsin. İsteyenlerede tez vakitte hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın Allahım. Bizde bugün gittik doktora bebişimizi gördük çok şükür. Herşey yolunda 2 hafta sonra kalp atışlarını görmeye gidicez. Göğüs kasık ve bel ağrım var. Doktor normal dedi ilk aylar olur dedi. Kuzumun ilk resmini koyuyorum buraya teyzeleri dua edin bizede sağ salim büyüyüp doğalım inşallah
Oyyyyyyy kuzum benim yaaaa masallah Rabbim kucağına almayı nasip etsinSlm kızlar maşallah baya hamiş var aramızda bu ay çok güzel haberler aldık çok şükür. Rabbim bütün hamişlere sağ salim kucağına almsyı nasip etsin. İsteyenlerede tez vakitte hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın Allahım. Bizde bugün gittik doktora bebişimizi gördük çok şükür. Herşey yolunda 2 hafta sonra kalp atışlarını görmeye gidicez. Göğüs kasık ve bel ağrım var. Doktor normal dedi ilk aylar olur dedi. Kuzumun ilk resmini koyuyorum buraya teyzeleri dua edin bizede sağ salim büyüyüp doğalım inşallah
Rabbim sana bağışlasın bizlerede nasip etsinSlm kızlar maşallah baya hamiş var aramızda bu ay çok güzel haberler aldık çok şükür. Rabbim bütün hamişlere sağ salim kucağına almsyı nasip etsin. İsteyenlerede tez vakitte hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın Allahım. Bizde bugün gittik doktora bebişimizi gördük çok şükür. Herşey yolunda 2 hafta sonra kalp atışlarını görmeye gidicez. Göğüs kasık ve bel ağrım var. Doktor normal dedi ilk aylar olur dedi. Kuzumun ilk resmini koyuyorum buraya teyzeleri dua edin bizede sağ salim büyüyüp doğalım inşallah
Oyy maşallah canım Allahım sağ saglim kucaginiza almayi nasip etsin Darısı isteyen herkeséSlm kızlar maşallah baya hamiş var aramızda bu ay çok güzel haberler aldık çok şükür. Rabbim bütün hamişlere sağ salim kucağına almsyı nasip etsin. İsteyenlerede tez vakitte hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın Allahım. Bizde bugün gittik doktora bebişimizi gördük çok şükür. Herşey yolunda 2 hafta sonra kalp atışlarını görmeye gidicez. Göğüs kasık ve bel ağrım var. Doktor normal dedi ilk aylar olur dedi. Kuzumun ilk resmini koyuyorum buraya teyzeleri dua edin bizede sağ salim büyüyüp doğalım inşallah
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAyy maşallah yaarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah abla ♥
benim gibi olan varmıdır 8 gün geçmiş kahverengi uzayan ama ara ara peceteyle silince bilemedim kizlar dua edin inşallah hayal kırıklığı olmazBayada geçmiş kuzum teste her türlü çıkar sabah akşam. Fark etmez
Ben rahim filmi çekildiğim ay hiç gecikme yaşamadım, ona bağlı olduğunu sanmıyorum.Bide bu ay rahim filmi çekmiştim ondan mi acaba gecikme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?