Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar B BUSR4 D1DEM ve anlayan tüm canlar dünkü testim ve bugünkü ovulasyon testimi paylaşmak istiyorum bakar mısınız ? Ambalajin üstündeki dünün sade masada olanda bugünün ?

Eklentiler

• IMG_20191223_221027.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20191223_220914.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 32
Oyy maşallah canım Allahım sağ saglim kucaginiza almayi nasip etsin Darısı isteyen herkesé
Aminnn inşallah Rabbim aratmasın olmadımı çok zor gerçekten. Bide benim 12 yaşında kızım var ona rağmen ikinci olmayınca çok etkilendim çok üzüldüm. Tam ümidimi kestim uğraşmadım olsun diye Rabbim verdi mücizemi çok şükür

Olmayınca çok zor evet benim eşimde de bende de hiçbir sorun olmamasına rağmen iki seneye yakındır olmuyor. Dün itibariyle gene kırmızıları gördüm; bu ay doktoruma aşılama düşündüğümü söyleyeceğim artık çünkü zaman heves de bırakmıyor artık

:) kaç haftalık canım keseyi görme ve bebeği görme zamanları nelerdi

Benimde öyleydi canım ne eşimde ne bende sorun vardı. Zaten 12 yaşında kızım var. Hiç uğraşmadan ilk ayda hamile kaldım kızıma. Ama yaklaşık 3 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyorduk olmuyordu. 2 kere aşılama oldum yine olmadı. Rahim filmi çekildim ne ilaçlar ne kürler denedim olmadı. Doktorum hiçbir sorun yok kafana çok takıyorsun psikolojik olarak etkiliyorsun kendini dedi. Bende 3-4 aydır ümidimi kestiğim için peşini bıraktım. Buraya girmedim. Hamilelikten bahsetmedim konuşmadım. Yumurta takibi yapmadım ne zaman canımız isterse ilişkiye girdik. İlişkiden sonra ayaklarımı havaya dikip beklemedim hemen kalkıp ıkındım. Hatta adetim 3 gün geçti hiç ihtimal vermedim. Ama 4. Gün baktım hala gelmedi eşimin ısrarıyla test yaptım daha ilk dakkada çift çizgiyi gördüm çok şükür. Rabbimin mucizesi bu. Gerçekten düşündükçe planladıkça olmuyor akışına bırakmak lazım ama oda çok zor

Allah bağışlasın kaç haftalık:)

Oh oh ne guzel ya onlar daha heyecanli desene

Çok ilginçmiş ilkine çabucak kalmışsınız ikinci zor olmuş Allah Allah; işte demek ki doktorlar da diyor ya bazen neden olmadığına dair bir açıklama yapamıyoruz, sebepsiz olmayabiliyor diye. Demek bi zamanı var bunun cidden. Bizim de strese yoruyor doktorum bizim durumumuzu ama iki senedir mi stres etkiliyor yani bilemiyorum. Ne eşimde ne bende yapılacak hiçbir test vs hiçbirşey kalmadı artk herşey normal. Doktorum kontrollerde vs yumurtalık rezervi mükemmel durumda fazla fazla hatta istenenden diyor hep, tüplerin ikisi de zaten açık. Keza eşimin durumu da iyi , o da öyle... bilmiyorum konuşacağm bu ay aşılama için inşallah bari ilk seferde o olsun dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…